maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBeroofde man aangereden na rennen achter rovers

Beroofde man aangereden na rennen achter rovers

-

Does Travel - naar Suriname

Een 29-jarige man is donderdag aan de Van t’ Hogerhuysstraat aangereden door een auto toen hij achter vier rovers aanging die hem hebben beroofd van zijn halsketting. Hij liep schaafwonden aan zijn knieën op.

Het slachtoffer kwam van het werk en stond aan de Van ’t Hogerhuysstraat ter hoogte van pompstation GOw2. Hij zou afgehaald worden.

Vier mannen die in de buurt waren, gingen naar het slachtoffer. Een van hen rukte de halsketting van de man weg. De brutale rover rende daarna samen met zijn kompanen weg achternagezeten door het slachtoffer.

Het slachtoffer lette niet op en werd aangereden door een auto die op dat moment langsreed. Hij kwam te vallen en liep schaafwonden op. De rovers renden verder met de buit. Zij zijn nog voortvluchtig. 

De politie is bezig met het onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Het schijnt dat de boeven vaak genoeg bij Gow2 staan om hun slag te slaan.
  Eigenaar van de Gow2 shop en de pompbedienden, jullie moeten alert blijven en zijn.
  Ook de bestuurders die in de file staan of zij die daar staan te wachten als deze heer.
  Die beesten hebben geen genade.
  Wanneer ze worden neer geknald, dan ga je weer het omgekeerde horen.
  Voor deze klootzakken geen genade.


  gemodereerd
 2. De rovers zien echt alles. Ze zijn goed getraind in het observeren. Hat is raadzaam dat mensen met body cams lopen in Suriname.


  gemodereerd
 3. Ze Stelen Daar Omdat Ze Daar Roven.
  Ze Stelen Op Straat Omdat De Zogenaamde Politici Van Het Arme Volk Roven. Zodra Die Rovers Bendes In Het Parlement Zijn Op Gerold Gaat De Straat Criminaliteit Afnemen


  gemodereerd
 4. Goedzo Waterkant elk roof groot of klein moet onder aandacht gebracht worden. Het volk moet weten wat er speelt. Als er straks geen toeristen en diaspora meer komen net als ik en vele anderen, weten ze waar het aan ligt en wat ze in het land moeten veranderen.


  gemodereerd
 5. Jammer dat de ”doodstraf is afgeschaft” voor sommige MPP.
  Pedo’s en deze soort gespuis, moeten met de vloer gelijkt gemaakt worden!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 6. Boi slang, ding man dies ne lerie boi. Ik ben nu over een paar dagen 47. Heb in suriname tot 17 jaar gewoond. Boi me teigi. Zaterdag golden triangel hof straat. Ik had al 3 percelen schoon gemaakt en was geen shing en ik had me skanna. Wang bamie e jang, cola e bai..joe sab fa toch?Maar deze kakkerlakken zijn zo respectloos,maakt niet uit als je kinderen getraumatiseerd raken.hier moet een oplossing voor komen.zwaarder straffen en resocialiseren.daarmee bedoel ik ondanks ze hun straf uitzitten,laat ze binnen de gevangenis muren werken. Geen eten van buiten,maar dat ze moeten werken voor hun extra en men moet het mogelijk maken om zware schade vergoeding van ze te eisen. Stel dat het slachtoffer de dokter moet betalen, moet me’n de schade kunnen verhalen op hen. Met andere woorden,na jou gevangenisstraf moet je alle slachtoffers nog financieel compenseren voor elke schade. Ie haar a vrouw ketti a brokko,joe moes pai foe meking. Maar zolang je die man opsluit en die man na een jaar buiten laat komen vrijheid blijheid.blijft het door gaan! Wordt tijd dat er verandering komt, want waar ben je veilig? Tingie tingie vieste mang!


  gemodereerd
 7. Mentaliteit van mensen verander je niet

  Zolang de mensheid bestaat blijft er criminaliteit etc


  gemodereerd
 8. Hoe zou het toch komen dat er zoveel word geroofd?? En dat terwijl de President vertelt hoe geweldig zijn regering bezig is en hoe goed het gaat met Suriname sinds zijn bewind!! De andere kant van zijn verhaal is echter zuur, zelfmoord, diefstal, inbraak, roof, geweldpleging, zijn zaken die aan de orde van de dag zijn in Suriname. De verhogingen van alle prijzen zijn een nekslag voor de Surinamers. De regering lijkt blind en doof voor de klaagzang van het Volk! En het stoort dat de regeringsleden leven alsof ze God zijn. Solidariteit met de bevolking is ver te zoeken. Sari tori


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES