zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieUit Surinamerivier geborgen lichaam is van vermiste Ivan

Uit Surinamerivier geborgen lichaam is van vermiste Ivan

-

Does Travel - naar Suriname

Het ontzielde lichaam, dat donderdag uit de Surinamerivier werd geborgen, is van de vermiste jongeman Ivan Mijnhijmer. Hij was eerder als vermist opgegeven, waarbij bovenstaande foto van hem werd verspreid via social media.

Zijn lichaam werd donderdag tegen 12.00u ter hoogte van het Surinaamse energiebedrijf EBS aan de Saramaccastraat gesignaleerd. De Maritieme politie heeft het lichaam daarna geborgen.

Een dag eerder zagen getuigen dat een man vanaf de Bosjebrug in de rivier was gesprongen. Dit na achterlaten van een auto op de brug. Aan de politie werd doorgegeven dat de gesprongen persoon daarna de val had overleefd en weer naar de oever was gezwommen.

Toen de politie op de melding afkwam kon zij de man echter nergens vinden. Het vermoeden bestaat dat Ivan degene is die van de brug sprong.

opening
Fernandes Express
BODO Party

12 REACTIES
 1. Zeer triest wat zich in Suriname aan het voltrekken is. Veel mensen kunnen het leven niet meer aan. De prijzen in de winkels zijn gestegen, veel voorzieningen zijn afgeschaft, velen kunnen het leven niet meer aan. Het is een N+N+N verhaal. Het is een cumulatie van ellende en nogmaals ellende in het land dat mensen persoonlijk raakt.

  Volgens de politie is sinds het aantreden van de regering Santokhi het aantal zelfdodingen in Suriname met 175 % gestegen. En toch zijn er aanhangers van deze regering die zeggen dat het in Suriname beter gaat dan voorheen. Hoeveel gaten hebben deze mensen in hoofd / verstand om dit nog te beweren? De regering Santokhi breekt records.


  gemodereerd
 2. 40 jaar “revolutie” …. oorzaak en gevolg.
  Al het andere zoals die rioolrat hierboven beweert is BS.


  gemodereerd
 3. @ Rob(Gay)

  Geeft Chan/ Lonnie maar de schuld, je weet als nep econoom donders goed dat deze 2, het gat moeten dichten wat je baasje achterliet.(Economisch geld is verbrast.) Dus hou je vieze paarse smoel maar dicht! Ga lekker je baasje maar verwennen zoals je gewend bent, kontlikker!!!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Het hoeft niet zo wanhopig te zijn het leven in Su,
  De regering moet mensen een kans of hoop geven een uitdaging werk een stukje grond etc
  Zodat mensen zich betrokken voelen en niet afglijden


  gemodereerd
 5. Zo jong. Mensen hebben zoveel problemen. Nergens kunnen ze voor hulp. Triest.
  Men hft geen idee hoeveel ellende sommige mensen hebben. Zoveel mensen kunnen geen huur betalen. Zijn uit huis gezet. Hokken bij familie of vrienden maar voor hoe lang.
  Ik ken mensen die na 1 week geen brood meer kunnen kopen.
  Ik kan helpen maar ik kan niet iedereen helpen. Brood en beleg kan je geven maar is niet genoeg.


  gemodereerd
 6. Jongeman die het leven niet meer aankon. Regeeing Santhokie kijk naar de realiteit. De situatie is nijpend. Lonen zijn niet marktconform, maar de prijzen zijn zelfs hoger dan de marktwaarde. Een minister kan niet op werkbezoek zijn en meer dan honderd duizend verkwisten aan telefoonkosten. En anderen die inleveren met van alles en nog wat. Zelfs hun leven geven ze op.


  gemodereerd
 7. Ik ben geen fan meer van deze president, maarwe gaan ook geen fake nieuws over hem verspreiden. Waar of in welke krant staat er geschreven dat er zoveel mensen zijn gesprongen sinds zijn aantreden? Genieten van andermans leed.het is jammer voor iedereen die gesprongen is,hun manier van problemen oplossen.
  No oordeel, begi gado foe te a probleem dai moffo dorro foe joe tranga foe jaring! Maar no poor sma ning zomaar. Wij Surinamers zijn gewend pina te eten en mi dat overleef. Ik weet niet in welk jaar mensen geboren zijn, maar erger dan het militaire periode kan het niet zijn.toen was er helemaal geen vooruitzicht op verbeterd. Deze president a wiens fa mie no e brieb alla, maar if toch a sitting mi oh tak sorry. Dus oe no gie sma poor ning zomaar. Na bigi we bigi!!


  gemodereerd
 8. Zo een Energieke jongeman die een Eind aan zijn leven maakt roept vragen op.
  Jammer dat hij deze keuze uiteindelijk als zijn laatste uitweg zag.
  Rust in Vrede
  Sterkte aan de familie vrienden en kennissen


  gemodereerd
 9. RobG,

  Denk eerst na. De man liet een auto achter. Blijkbaar had hij geen financiële problemen, anders had hij de auto wel verkocht.
  Jij grijpt ook alles – ook het leed van deze man – aan om deze regering zwart te maken en de vorige regering op te hemelen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES