dinsdag, mei 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Identiteit doodgeschoten rover bekend

VIDEO: Identiteit doodgeschoten rover bekend

-

Does Travel - naar Suriname

De verdachte die afgelopen zondag dodelijk werd geraakt door een schot uit een jachtgeweer, tijdens een woningoverval aan de Katwijkweg in Suriname, is de 42-jarige Stanford V. Het lichaam van de man werd positief herkend door een familielid.

Volgens de Surinaamse artieste Poppe, zou het gaan om een dierbare van haar. Dat zegt ze in onderstaand filmpje.

Bij de roofoverval werden de huisbewoners onder bedreiging van wapens beroofd. De heer des huizes die ondernemer is, zag kans naar zijn jachtgeweer te grijpen. Hij schoot gericht in de richting van Stanford die in zijn buik geraakt werd. De andere verdachten probeerden Stanford nog uit de woning mee te slepen, maar lieten hem halverwege achter.

Het wapen van de ondernemer weigerde na het eerste schot, waardoor de andere mannen kans zagen te vluchten. Het vermoeden bestaat dat ze na de beroving in een gereedstaand voertuig in een onbekende richting zijn gevlucht.

Het ontzielde lichaam van de rover is door justitie ter obductie in beslag genomen. De zaak werd ter plaatse overgedragen aan Kapitale Delicten die het onderzoek verder zal verrichten. Aan de aanhouding van de andere verdachten wordt hard gewerkt.

Het filmpje van Poppe:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

18 REACTIES
 1. Wat jammer dat de jachtgeweer na de eerste schot weigerde. Hij moest ze allemaal neerknallen.


  gemodereerd
 2. A kies ING moi. Dat na risico fa wroko. Go roof libi sma. A kies wang moi kado. Einde dienst.


  gemodereerd
 3. Rovers en pedofielen, moeten eigenlijk vogelvrij verklaard worden in Su.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Pech voor hem. De mensen hebben een trauma. Dat is erger.
  Moest je broer maar werken.


  gemodereerd
 5. Jachtgeweer na panja agra, dus de rover had geen schijn van kans als gericht geschoten wordt. Raar dat de andere rovers niet geraakt zijn. De rover nam een risico en wist heel goed dat het zo kon aflopen.

  Zie ook,
  Rovers laten bij een beroving in een woning ook bewoners hun laatste adem uitblazen.


  gemodereerd
 6. Dus nu ze ontdekt heeft dat het haar neef/broer is piept ze anders. Ik blijf het zeggen soet ding m.. panja go wroko.


  gemodereerd
 7. Ik vindt het niet jammer voor hem. Ondanks die man zicht zelf heeft verdedigd blijft het lastig. Die man en gezin,hun hele plezier van wonen is weg uit die osso.elke keer ga je denken van shit,daar lag die kakkerlak dood in me huis. is brutaal van ze,waar moet je nog veilig voelen?? Nog velen na deze. Beide partijen sterkte in het bijzonder,meneer des huizes!


  gemodereerd
 8. Goed voor hem! Zou bij al die teringrovers moeten gebeuren. En weet je waar de meest grote oplossing ligt? GA WERKEN!


  gemodereerd
 9. Fa So? Nawang suma tu? Wel wang Rover no abi lespeki gi wang tra libisuma a enige sani sa ding prakseri na Roof en kiri if abing deh wang libisuma nanga wang bung ati da nooit a no bo go Roof en kiri fu deng presiri


  gemodereerd
 10. Ook criminelen hebben mensen die van ze houden zoals familie, geliefden enz.
  Dat neemt niet weg dat het zijn verdiende loon is.


  gemodereerd
 11. Ik moet er niet aan denken dat ik ooit een ander mens dood maak. Maar ik zal geen seconds erover hoeven na te denken om een rover, die mijn huis binnendringt, voor zijn raap te schieten als ik de kans daartoe krijg. Ik had eens mijn geweer al geladen, toen ik dacht dat een dief mijn huis was binnengedrongen. Gelukkig bleek dat niet zo te zijn en kon ik het geweer weer opbergen zonder het gebruikt te hebben.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES