Hubert Rampersad aangetrokken om ABOP bij te staan

39
Hubert Rampersad aangetrokken om ABOP bij te staan
Rampersad woensdag samen met vp Brunswijk op diens kabinet, waar hij een rondleiding kreeg.

De Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP) in Suriname, onder voorzitterschap van Ronnie Brunswijk, heeft Hubert Rampersad aangetrokken om de politieke partij bij te staan. Dat heeft Rampersad woensdag zelf laten weten.

Rampersad, die in Miami woonachtig is, vloog naar Suriname en is woensdag officieel begonnen bij de ABOP. Hij kreeg een rondleiding op het kabinet van de vicepresident door vp Brunswijk zelf en noemt het een mooie uitdaging.

Volgens Rampersad is hij in Suriname, om het land te helpen via de ABOP.

“De heer Brunswijk is heel erg gericht op innovatie en ontwikkeling. Alleen zo kunnen we Suriname duurzaam redden. Hij heeft mij daarom gevraagd om uit Amerika hier naartoe te komen om hem, zijn partij en zijn ministeries bij te staan”, aldus Rampersad.


39 REACTIES

 1. Eindelijk iemand met ervaring en brains, en niet alleen gekeken naar huidskleur, ras, of vriendjespolitiek.
  gemodereerd

 2. @Ram

  Rampersad heeft meer bereikt en opgeleverd dan Chan en z’n voorkauwster/babysitter Ramdin. Zijn alleen goed voor photo ops (Choi’s grand opening, enz.)
  gemodereerd

 3. Humbert Rampersad denkt dus dat Ronnie zijn adviezen zal opvolgen?. Wat een optimist is Humbert.
  gemodereerd

 4. @Henkes

  Waarom zou prof Hubert dan worden aangetrokken door Bravo? Zomaar? Hij is die nutteloze melissa niet. Liever een optimist dan bouta de pessimist.
  gemodereerd

 5. Is hoog tijd dat iemand Suriname helpt vooruit te gaan ipv the plunderen. Ik heb vertrouwen dat Ronnie zijn adviezen zal opvolgen om Suriname een financieel beter en sterker land te maken voor the huidige en komende generatie(s). Suriname is een prachtig land.
  gemodereerd

 6. Wie Is Deze Rampersad.. Nooit Van Hem Gehoort.. Ze Komen Als Engelen Op Den Duur Worden Ze Beesten. Dat Is De Definitie Van Het Surinaams Politiek
  gemodereerd

 7. Wat is de meer waarde van deze bekendmaking, de gemeenschap wacht op prysdalingen en werkgelegenheidt en een inkomen waar men van kan leven, en daar is deze regering niet capable genoeg voor,gewoon ordinair doorgaan met names and faces zo kom je ook aan vyf jaren toe, jammer voor de bevolking.
  gemodereerd

 8. A torie spang vhp ging op volledig boycot van 2 for 1 diplomas verkoper Dr Ir Huber Rampersad. Zou ook prachtig zijn in een ander 2 for one deal ook dr en ir aan zijn hoog gewaardeerde client aan te bieden. Just imagine Dr Ir Ronnie Brunswijk BBA MBA, pHD.
  Ik kom niet meer bij.
  gemodereerd

 9. Dat wordt vuurwerk, nog voor de owroe jari🤣🤣
  Je kunt niet zeggen dat Brunsie niet slim is, Rampersad is alleen een ongeleide projectiel! Zal wel slim zijn, maar gaat alleen 10 stappen vooruit en vergeet enkele ertusen…juist ja; vind zichzelf een roepende in de woenstijn (ehh, jungle)… was nog niet zolang geleden ook hoogleraar Adek, volgens mij. Dus waarom hij nu ertegen staat te pissen….god knows!

  Fatoe!
  gemodereerd

 10. Beste reageerders,
  Einstein zei: beoordeel iemand op zijn daden en niet op zijn woorden.
  Geef het duo een kans en maak ze niet elke keer af.
  Zij kunnen het niet slechter doen dan de afgelopen 10 jaren!
  Just think about it!
  gemodereerd

 11. Hij heeft toch nog een ingang weten te vinden, belachelijk.
  Dit is overduidelijk werkverschaffing aan een gehaaide gesjeesde bejaarde. Nu zijn de suri’s doodstil!

  Gelukkig geen noemenswaardige invloed…
  gemodereerd

 12. Corrupte Surinamers hadden de NDP groot gemaakt, corrupte Surinamers maken nu de ABOP groot !

  Beste landgenoten,
  U bent gewaarschuwd !

  Laten wij aan onze reputatie werken.
  De NPS gaat niet met de tijd mee en houdt nog steeds een winterslaap.
  De PL kan onder leiding van Bronto een goed alternatief worden.

  Zo te zien gaan dom-Suriname en corrupt-Suriname zich verenigen in ABOP !
  Dit is een dreiging voor onze ontwikkeling ! ABOP wordt de nieuwe NDP !

  Er moeten keiharde eisen en voorwaarden komen voor regeringsleiders !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 13. Hubert Rampersad is wat men noemt een theoretische professor, dus het is vooral boekenwijsheid.
  Ik heb gezien hoe hij in de gemeente Amsterdam geprobeerd heeft om Job Cohen, de toenmalige burgemeester te misleiden om zo veel geld te verdienen met zijn zogenaamde zelfontwikkelde modellen.
  Dat hij kan leren en bestuderen is 100% waar maar hij is ook zo bezig geweest in Saudi Arabie om zaken op te zetten en alles is mislukt.
  Hij is altijd op zoek naar mogelijkheden om met zijn misleidingen geld te verdienen.
  zijn universiteit is niks anders dan een “Diploma Mill”, dus eigenlijk verkoopt Hubert Diploma’s – Degrees.
  Vroeger had hij nog een compaan H. Sardjoe die ook allerlei rommelservices verkocht vanuit een kantoor in Capelle a/d Ijssel.
  Professor Rampersad zou eigenlijk die titel niet meer moeten gebruiken want hij haalt zo het hoogleraarshap naar beneden.
  is hij dan full time adviseur van Ronnie B met zijn gekochte Degree en hoe valt dat dan te rijmen met zijn “belangrijke” op de universiteit?
  jullie zijn gewaarschuwd
  gemodereerd

 14. Zegt wat van Rampersad,in Su zijn we beland goed opgeleid en ondersteuning geven aan een domme bankrover en veroordeelde met bloed aan zn tengels die friends en familie bediend. Hubert Hubert wat een afgang.
  gemodereerd

 15. Brunsie hoopt met het binnenhalen van Huber stemmen te winnen van de hindoestanen zoals moordenaar bouta deed met parmessar….

  brunsie is ongeletterd en zijn maatschappelijke ontwikkeling is ver onder de maat….zie de manier van doen alszijnde VP…hetgeen VP onwaardig is. Bovendien weet hij het altijd beter en duldt geen tegenspraak..

  hard maar waar
  gemodereerd

 16. Sjors Frits, jij vergelijkt appels met peren; Bouterse eens ook adviseur van staat, gevraagd en ongevraagd van Bosje geweest, omdat hij de baas was van Bosje. Rampersad is gevraagd om adviseur van Brunswijk te zijn en om die baan te aanvaarden moet hij wel een optimist zijn om te denken dat Brunswijk (zijn baas) aar hem zal luisteren. Stel dat Humbert Brunswijk gezegd zou hebben dat het geen goed idee was geld uit te delen aan de buitenlandse voetballers, of dat hij zichzelf niet had moeten opstellen om mee te voetballen, of dat hij zijn broer niet in zoveel functies moest benoemen. Denk je dat Brunswijk naar Humbert geluidterd zou hebben? Ik zie niet in waarom je Bouterse een pessimist noemt. Ik ben het wel met je eens dat het beter voor Suriname was geweest als hij nooit president (of adviseur van staat) was geworden van Suriname.
  gemodereerd

 17. De Algemene Brunswijkse Overheids Partij (ABOP), zou zich beter druk kunnen maken om de zeer vele familiebaantjes die ze verdeeld hebben aan ondeskundige afstammelingen.
  Nog maar niet te spreken over de verdeelde gronden en grondstoffen inkomsten.
  Het is een complete roversbende met aan het hoofd een meervoudig veroordeelde crimineel.

  De Surinaamse vicepresident Ronnie Brunswijk is niet van plan om de benoemingen van zijn familie en vrienden in overheidsfuncties terug te draaien, meldt Starnieuws donderdag na een persmoment met de vicepresident. President Chan Santokhi kondigde maandag aan de benoemingen te gaan evalueren.

  Maak nou eindelijk is schoonschip in SRANAN.

  Ave Sranan.
  gemodereerd

 18. Het werd tijd dat Brunswijk instrumenten in handen kreeg om de VHP te neutraliseren. ABOP zal nu meer tegengewicht bieden de partij waar geld belangrijker is dan een mensenleven.
  gemodereerd

 19. –De nieuwe president voor de partij ABOP. Brunswijk weet dat hij zonder de hindoestanen nergens welkom is.
  gemodereerd

 20. Echter blijkt bij de start van deze nieuwe regering nu al sprake te zijn van grootschalige corruptie met betrekking tot politieke benoemingen en vriendjespolitiek.

  Zo zijn er familieleden, vrienden, ministers en adviseurs benoemd die niet de vereiste kennis, ervaring en skills hebben om Suriname duurzaam te redden. Het gaat ook bij deze regering niet om kennis, maar om kennissen. Alleen de personen die geld aan de VHP en ABOP hebben gesponsord zijn gefaciliteerd.
  De vrouw van de president heeft zelfs vijf functies in de nieuwe regering toebedeeld gekregen, terwijl ze niet over de juiste kwalificaties beschikt. Het ziet er dus naar uit dat het Surinaamse volk weer wordt belazerd.
  Zijn hoop is ook op de Hindostaanse diasporagemeenschap in Nederland gevestigd. Kan iemand hem alstublieft vertellen dat deze Hindostanen in Nederland hem mooie dingen beloven en niet gek zijn om hun geld massaal in Suriname te investeren. Weer wordt er vanwege gebrek aan visie en kortzichtigheid een mooie kans gemist om Suriname eindelijk duurzaam uit de ellende te halen.

  Prof. dr. ir. Hubert Rampersad 10-2020
  gemodereerd

 21. Veel haat hier tegen iemand die Suriname probeert to helpen vooruit te komen ipv the plunderen. Typisch Surinaamse mentaliteit om dat zij niet de positie hebben mag een andere t ook niet hebben. Misschien is t omdat je als pedofiel zo een positie niet kan bemachtigen? Gun iemand voordeel van de twijfel en wacht rustig af. En t gebruiken van de ras kaart word ook oud. Iemand z’n capaciteit is niet beperkt door zijn huidskleur of ras. Is tijd om op te groeien and het gemeenschappelijke doel in zicht te houden. Kinderachtig gedrag van sommige hier. Geen wonder dat Suriname hulp uit het buitenland nodig heeft.
  gemodereerd

 22. IVANOF LIMBURG 7 oktober 2021 At 02:56
  “Wie Is Deze Rampersad.. Nooit Van Hem Gehoort..”

  Dan heeft u niet opgelet. Rampersad is de meneer die met niet geaccrediteerde “universiteiten” (is in amerika geen beschermde activiteit) diploma’s regelt. Onder andere de master titel van Brunswijk. Op het internet stond de prijslijst per credit.
  Wie zal er controleren wie het ingeleverde werkstuk gemaakt heeft.
  gemodereerd

 23. Hubert Rampersad was Ronnie Brunswijk zijn mentor/promotor toen Ronnie jaren geleden aan de dependance (in Suriname) van een niet hoog aangeschreven Hawaiaanse universiteit bezig was met een Masters diploma voor MBA. Boze tongen beweren dat Rampersad Ronnie’s scriptie had geschreven. Is niet onmogelijk. Als je zijn toespraken voor de pers en in de assemblee hebt gehoord dan is het niet geloofwaardig dat Brunswijk zijn promotie scriptie zelf heeft geschreven.
  En Hubert Rampersad vaart er zelf goed bij dat hij Ronnie Brunswijk (een als kansloos gezien persoon om een dergelijke opleiding met succes af te ronden), toch aan een academische diploma heeft geholpen.
  Ronnie mist de ervaring dus nu vraagt hij zijn ervaren mentor om hier en daar één en ander voor hem bij te sturen.
  Hubert Rampersad had Santokhi voor zijn beëdiging tot president al benaderd met zijn kennis en kunde. Santokhi negeerde hem. Santokhi heeft diverse malen gezegd niks met economen of andersoortige academici te maken te willen hebben wiens kennis boven zijn pet gaan.
  Of die geen bepaalde ondergeschiktheid alla Ramdin aan hem tonen.
  Maar zoals iemand hier al opmerkte.
  Hubert Rampersad heeft veel boeken kennis maar heeft zich nooit in de praktijk bewezen. The man has no trackrecord in the real world. En hij mag nu zijn theorieën in de praktijk uitproberen? Moeten wij ons hart vasthouden?
  gemodereerd

 24. Kijk maar uit dat jij niet sterft aan je domheid frits. Lees wat jojo schrijft.

  De president van suri, is slim geweest om deze man niet in dienst te nemen.
  Hij krijgt geen enkele noemenswaardige invloed.

  Laat hij maar een strategie en organisatieplan voor de jungle opschrijven 😆😂😅
  gemodereerd

 25. Hubert Rampersad moet boekjes schrijven en zich verder niet bezig houden met een ingewikkelde materie zoals de economie van Suriname.
  gemodereerd

 26. @Esmerald

  Jaloezie gaat je nekslag zijn, of een nekslag van mij persoonlijk. Either way, jaloezie maakt je lekker kapot 😂. Prof is hier om te blijven, dus begin maar eraan te wennen 🙃
  gemodereerd

 27. Voor ik naar de warung ga om te eten, ga ik even vragen hoeveel jaren ervaring ze hebben in het maken van een bami. Ik kan als pessimist er gewoon niet ervan uit gaan dat ze een goede bami kunnen maken omdat ik het zelf niet kan. Ondanks ze 25 jaar open zijn is het onmogelijk dat ze een betere bami kunnen maken dan mij. Herken je het patroon?
  gemodereerd

 28. Sjors frits. Jou vorige president geilde op Chinezen. En die hebben jou en jouw president van voren en van achteren gepakt. En kijk maar wat met Su gebeurd is. Failliet sukkel.
  gemodereerd

 29. Jaloers op wie, Whahahahahsha.
  Typisch suri’s, eeuwig zijn mensen jaloers, stopwoord. Een nekslag, PROEST!!!

  Wat denk jezelf, jaloers op een opa die totaal mislukt is in the united states of America en zichzelf benoemd heeft tot ridder in de orde van fake professoren.
  Of bedoel je jaloers op een dikkop marron, die zijn poot niet buiten de grenzen van suri mag zetten, vanwege zijn drugsdelicten.
  Alleen maar rommel.

  Suriname verdiend beter!
  gemodereerd

 30. Wat een super intelligente opmerking; mijn moeder had abortus moeten plegen. En dat beslis jij, zomaar uit je losse pols.
  Wow!

  Jij bent onbelangrijk das duidelijk, er valt iets te halen voor jou, want dit is het enige onderwerp waarop je reageert.

  Ondertussen:
  Wordt een buitenlander binnengehaald, ten koste ve suri. (Dejavu hoefdraad).
  Ticket betaald, hotelkosten. Waarschijnlijk krijgt hij een concessie en een stuk grond. En binnenkort wordt fam overgebracht, huis gehuurd en auto vd zaak.
  Meneer wordt in us dollar betaald, dit alles op kosten van de staat.

  En wat gaat hij doen? Een organisatieplan schrijven voor de jungle, meer zit er niet in.

  Een vicepresident hoort op de achtergrond te blijven. Deze loopt rond alsof hij koning en keizer tegelijk is.

  Nu mag jij je weer primitief gedragen.
  gemodereerd

 31. Goede zet van VP om iemand met een goede technische kennis aan zijn staf toe te voegen. Hopelijk staat hij dan ook open voor de ideeën die meneer Rampersad zal aandragen. Maar ik heb wel problemen met het gedrag van de VP, hij acteert alsof hij de president zelf is. Weet hij wel hoe een VP zich hoort te gedragen🤔
  gemodereerd

 32. @Sjors Frits
  Niks ” Typisch Surinamers; keyboard warriors, roddelen, stoer doen achter een computer of op een telefoon”

  Officieel bestaat er vrije meningsuiting in Suriname, Nederland, de VS etc.
  Maar als je dat onder je eigen naam durft doen, dan ben je snel dood.
  Kijk maar welke prijs Peter R de Vries, Derk Wiersum, en nog een paar van zulke dappere oprechte mensen hebben moeten betalen omdat zij zich open en bloot tonen en ook vrijelijk hun eerlijke mening geven.
  Sjors Frits is ook met een schuilnaam hier.
  Sjors Frits zegt zelf “Want ze weten wat hun dan te wachten staat ” als ze hun echte naam tonen.
  Als degene die zich zelf Sjors Frits noemt heel stoer is dan moet hij met naam, toenaam, huisadres hier zijn commentaren geven.
  Deal Sjors Frits? Ik zal erg trots op jou zijn mie booi.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.