woensdag, mei 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie'Geen salaris met terugwerkende kracht voor DNV-directeur Ramlall'

‘Geen salaris met terugwerkende kracht voor DNV-directeur Ramlall’

-

Does Travel - naar Suriname

Minister Amoksi van Justitie in Suriname ontkent met klem dat de nieuwe directeur van het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV), Shivanand Ramlall, een salaris met terugwerkende kracht (TWK) ontvangt.

Op social media werden woensdag foto’s gedeeld waaruit zou moeten blijken dat Ramlall, die in augustus 2021 werd benoemd, een fiks bedrag van ruim SRD 700.000 aan salaris zou ontvangen, vanaf 2018.

Amoksi weerspreekt deze beweringen en zegt tegen de STVS dat dit niet klopt. “Er is absoluut geen sprake van TWK, hij wordt betaald vanaf het moment dat hij directeur is en dus niet met terugwerkende kracht”, aldus de bewindsman.

De documenten die volgens de minister dus niet het juiste verhaal vertellen, werden ook gedeeld door Raoul Hellings, oud-voorzitter van de SPB en thans lid van het adviesorgaan van de SPB. Hellings scheef woensdag op zijn Facebook pagina:

“…Ook dat gedoe van dat geld niet nodig hebben klopt van geen kanten. Had de bond niets gezegd zou meneer en geld als directeur DNV en geld als commissaris van politie toucheren. Zie de resolutie zelf. Salaris terugwerkend naar 21 maart 2018. Vreselijk zijn deze mensen. Dan wil je praten over integriteit…”

De posting van Hellings heeft een extra lading, omdat de SPB fel tegen de benoeming van Ramlall tot commissaris van politie was.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
 1. Die hele politie bond moet grondig geevalueerd worden. Men kan niet zomaar iets in de ruimte schrewen. Breng de bond nu naar de groene tafel. Einde dienst.


  gemodereerd
 2. Ik vind het heel apart struisvogel dat je dit ongeleid projectiel uitnodigt.
  Iemand die publiekelijk de overheid besmeurd.

  Moet ik snappen waar jullie mee bezig zijn.
  Nee, ik wil het niet weten. Ik constateer…


  gemodereerd
 3. Ach ja… het is en blijft een Vhp aangelegenheid bij het benoemingen beleid. Ramlal is de meest geschikte man voor de functie.. het is gewoon treurig. Wederom slaat men de plank volledig mis. Bewijsstukken dat men corrupt bezig is worden zwaar ontkend.


  gemodereerd
 4. Het is best mogelijk dat de verhoging van het salaris van de directeur van met terugwerkende kracht geschiedt maar dat betekent niet dat de heer Ramlall de totale verhoging ontvangt. Bij de intrede van de salariëring van de First Lady werd dat ook ingesteld met terugwerkende kracht. Mevrouw Venetiaan maakte aanspraak op de salariëring maar weigerde dat in ontvangst te nemen.
  Waarschijnlijk komt mevrouw Veira in aanmerking voor de verhoging.


  gemodereerd
 5. Ach Amoksie en Chan3ka regelen alles netjes achter gesloten deuren en houden de boel voor de gek. Later woe jere oeng goud concessie den sma dies abie in h binnenland. One hand washes the other.


  gemodereerd
 6. Ik weet niet wat er waar is.
  Echter het verhaal van de heer Herlings lijkt mij niet echt geloofwaardig voor een regering die duidelijk een lege kassa heeft. Extreem de tering naar de nering moet zetten en het dubbele functies gebeuren op de agenda geplaatst heeft.
  Het rekenwerk van de heer Herlings is in mijn ogen dubieus want SRD 700.000 TWK naar 2018 voor een commissaris benoeming is wel extreem veel. Dan zou een commissaris ongeveer evenveel als een minister verdienen

  Laat de regering duidelijk antwoorden.


  gemodereerd
 7. De heer Seedorf H. tot commissaris van polilie.

  Met betrekking tot de heer Seedorf H, dient vermeld te worden dat het betreft herstel dan wel rehabilitatie van zijn rechtspositie. De heer Seedorf H. is zonder zijn consent
  ontheven uit de rang van Hoofdinspecteur van Politie en benoemd in de functie van
  Beleidsadviseur 3″ klasse.

  Vermelding vedient dat de heer Seedorf H. vooralsnog ter beschikking van de Minister van Justitie en Politie zal blijven
  De afschriften van de betreffende resoluties zullen te zijner tijd naar u worden gezonden.

  Hoogachtend,
  De minister van Justitie en Politie

  S trouw LL.B MICL

  Aan de lezerpubliek wordt gevraagd om dit goed te lezen en te analyseren dan gaat men zien dat de voordracht van seedorf voor bevordering tot commissaris en alles daarom heen niet door de kc maar door de Minister is geschied. De SPB heeft zo een probleem ervan gemaakt bij ramlall maar waarom niet bij seedorf.

  Seedorf zegt dat de ontheffing niet met zijn consent is geschied maar die vraag die kan worden gesteld is waarom hij niet toen een probleem van heeft gemaakt, maar jaren daarna. Eveneens waarom hij dan od is gebleven en niet terugging naar de structuren van kps als hij niet eens was met die ontheffing.


  gemodereerd
 8. paars gedoe die onrust zaaien daar zijn ze goed in , en teren op gestolen gelden van het volk , makkelijk praten he paarse flikkers


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES