dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenGezondheid7 coronadoden en 318 nieuwe gevallen zaterdag 18 september

7 coronadoden en 318 nieuwe gevallen zaterdag 18 september

-

Does Travel & Cadushi Tours

In Suriname zijn zaterdag 18 september weer 7 coronadoden genoteerd. Het totaal aantal personen dat sinds de start van de pandemie, in Suriname is overleden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus, is hierdoor gestegen naar 803.

Dat blijkt zaterdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de cijfers blijkt verder dat er 318 nieuwe besmettingen zijn geregistreerd na 718 keer testen (44%).

Hoewel de cijfers van het dagelijks aantal besmettingen hoog zijn, stijgt het aantal ziekenhuisopnamen niet snel. Het aantal is zaterdag juist iets gedaald van 102 (vrijdag) naar 90.

Het reproductiegetal oftewel de ‘r’ bedraagt op dit moment 1,44. Ook zijn er 4.874 positief geteste personen in isolatie.

De cijfers van zaterdag 18 september 2021:

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

2 REACTIES
  1. Intussen is iedereen al in aanraking gekomen met iemand die de Covid-19 Sars-2 virus (dat overigens nog steeds niet 100% geïsoleerd is en dus niet 100% bewezen is) draagt of een spuitje heeft gehaald. Behalve degenen die in een afgelegen grot wonen of andere mensen die volstrekt afgelegen wonen.


    Maak melding
  2. ronald laat je testen jij bent covid , jij vermoord mensen , en als het je familie is die jij besmet , daar zal je ook wel niet wakker van liggen he , je drink gewoon je pilsje en droomt gewoon weer verder , slapjanus en ( moordenaar)


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES