zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOnderneemster beroofd van doos met SRD 300.000

Onderneemster beroofd van doos met SRD 300.000

-

Does Travel - naar Suriname

Een 43-jarige onderneemster in Suriname is zaterdag aan de Bankastraat beroofd van een doos inhoudende SRD 300.000. Zij kwam uit een shop naar buiten en werd meteen overvallen door twee gemaskerde en gewapende criminelen.

De vrouw had geld bij zich die zij kort tevoren had opgehaald bij andere filialen. Zij besloot als laatst te gaan bij het filiaal aan de Bankastraat. Zij stopte daar en plaatste het geld in een doos. Toen zij uit de shop kwam, werd zij overvallen door de twee rovers die gewapend waren met een vuistvuurwapen.

Behalve SRD 300.000 zijn ook een gouden halsketting, een armband en tablet gestolen. De criminelen namen na hun snode daad plaats in een gereedstaande witte Vitz waarvan het kenteken onbekend is.

Het slachtoffer heeft geen letsel opgelopen. De politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. Zij werkt aan de aanhouding van de rovers.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

16 REACTIES
 1. Als Je Tussen De Steren Wil Belanden Moet Je Op De Maan Mikken

  Geachte Lezers

  Boeven Moet Je Met Boeven Vangen.
  Een Dief Gaat Ervan Uit Dat Een Ider Steelt Daarom Is Men
  Gaan Stelen.

  Kan Jij Mij Nau Eens Vertellen Hoe Een Dief Eruit Ziet.
  Hoe Ziet Een Rover Eruit. Hoe Ziet Een Crimineel Eruit.

  Zie Parlementariërs


  Maak melding
 2. Ooh zodra zij beroofd zijn? dan is het geroofde bedrag wel opmerkelijk hoog?
  Misschien zou het 30.000 zijn? Als het om geld gaat,dan ie no kang brieb no wang mang? En bovendien is deze mevrouw dom? Die het heeft die het laat zien,aah en de boeven zien het van verre ook? Sommige willen hebben stoer doen? dat weten de criminelen ook en die kunnen makkelijk onderscheid maken?


  Maak melding
 3. Ze leren het maar niet af, er word nu zoveel roof overvallen gepleegd en toch lopen mensen met zoveel kapitaal op straat …… en ook nog zonder bescherming…. Surinaamers moeten nu leren om alle geld transacties viaa bank te doen….


  Maak melding
 4. We wonen nu in een criminele staat. Waarom loopt men nog met zoveel geld??
  En de plaatsen waar je het geld gaat ophalen daar heb je mensen die hun rovers bellen.
  Betaal een gewapende om je stiekem te volgen en indien nodig de boel neer te knallen. Mn sieraden zijn al zeker een jaar niet uit de kluis gehaald. Met die rovers???


  Maak melding
 5. Je woonde allang in een criminele staat @debby.

  Je voormalig leider is ook een crimineel, is dit nog steeds niet doorgedrongen.
  Hij heeft onlangs publiekelijk aangekondigd dat hij nauwe contacten onderhoud met de onderwereld. Hij heeft elke drugsdealer uit de verste uithoek van de wereld een veilige haven geboden, mbv die psa-vergunning.
  Het crimineel geld hebben ze witgewassen in de vele stichtingen eet- en uitgaansgelegenheden.

  Jullie leven op een tijdbom, met kilo’s drugs, neergestorte vliegtuigjes, verkoolde lijken, corrupte politie en douane en gangsters die met gestolen wapens rond lopen.

  En maar zeiken over nepotisme, een doorzichtige brainwash tactiek, want die ndp ambtenaren zitten gewoon op hun plek.


  Maak melding
 6. Esmerald ik heb ze al uitgelegd dat nepotisme,ook kan zijn dat je niemand meer vertrouwd. Dat je daarom met geschoolde mensen ook kennisen een goed begin begin van een regering opzet Maar de ratten zien alleen nepotisme in de ndp vorm. Stelen en roven.


  Maak melding
 7. In Suriname is een Criminele Inlichtingen Dienst – door en voor criminelen – actief. Omdat ze overal oren en ogen hebben, weten ze precies, wie, waar, wanneer en hoe ze moeten beroven.


  Maak melding
 8. Sang a koullo amoksi e doe,ik heb herhaaldelijk aangegeven dat amoksi meti moest zaka? A mang e doe belangrijk maar gewoon rotzooi die amoksi??
  Sorry mr amoksi je hebt geen ervaring om criminaliteit te bestrijden??


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES