woensdag, juni 19, 2024
HomeNieuws uit SurinameUitbetaling overig verkiezingspersoneel op nader te bepalen datum

Uitbetaling overig verkiezingspersoneel op nader te bepalen datum

-

Does Travel - naar Suriname

Het ministerie van Binnenlandse Zaken in Suriname heeft bekend gemaakt dat de contante uitbetalingen voor het verkiezingspersoneel van het Commissariaat Paramaribo-Noordoost, dat in de periode van donderdag 21 januari tot en met zondag 24 januari niet in de gelegenheid is geweest om hun gelden te ontvangen, vanwege de aangescherpte COVID-19-maatregelen door de overheid, op een nader te bepalen datum zal worden voortgezet.

De allereerste uitbetaling was uitgesteld vanwege de diefstal van SRD 500.000 uit het kantoor van het commissariaat Paramaribo-Noordoost. Hiervoor zijn inmiddels twee personen aangehouden. Vorige week vond dan eindelijk de betaling plaats, waarbij er sprake was van een enorme drukte (foto boven).

De aanstaande uitbetaling heeft betrekking op de volgende groepen:

 • Personen die geen bankrekeningnummer hebben doorgegeven.
 • Colportage- en stembureaupersoneel dat zich niet heeft aangemeld.
 • Trainees kandidaat stembureaupersoneel die zowel de fysieke- als online trainingen hebben gevolgd.
 • Stembureaupersoneel dat op de dag der stemming extra werkzaamheden heeft verricht als gevolg van de verlenging van de sluitingstijd van het stembureau met 2 uren.
 • Personen van wie de overmaking op hun rekening niet heeft kurmen plaatsvinden.

U wordt verzocht de bekendmakingen hieromtrent te volgen zegt het Surinaams Ministerie van Binnenlandse Zaken.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Wanneer gaat de overheid over tot geen bankrekening geen geld overmaking. In deze corona tijd moet je harder optreden. Kijk de rij en ook nog jonge mensen. Wel allemaal met een mobiele telefoon in hun handen en nog geen bankrekening. Jeeeeeetje. Dit gaat van generatie op generatie over.


  gemodereerd
 2. Dit is toch wel raar dat deze mensen nog steedts niet zyn uitbetaald,waar slaat dit nou weerop
  ze worden wel heel ondankbaar behandeld,is er wraak in het spel? want tegenwoordig heefd alles een reden.toch


  Maak melding
 3. hé , rbrowny met y , paarse droplul , wat jij schrijft slaat nergens op , wat heeft wraak te maken met een spel , denkt jij paarse oelewapper dat dit een videogame is of zo , , dat die mensen nog niet zijn uit betaald is hun eigen schuld , zullen wel ongeschoolde maatjes van je zijn , en als het ndp lovers zijn , weet je het al , domme gasten en jij ook uilskuiken.


  Maak melding
 4. @wat
  Wat jammer ,jou reactie,s zyn nog steedts niet relevant, ze komen over als van een verbitterd mens, heb je soms iets traumatisch meegemaakt dat je zo reageerd?
  ik vindt je zielig.


  Maak melding
 5. Dc van noord, pe a moni de,de politie heeft wel iemand aangehouden die zelf daar werkt ik denk dat er nog vele zijn bijbetrokken,de dc van noord jij bent er ook bij .Als de vos de passie preekt boer pas op voor je kippen


  Maak melding
 6. Rbrown 27 januari 2021 At 03:17
  =====================================

  Draai de zaken eens een keertje om. Waarom heeft de vorige regering die deze mensen in dienst had genomen, ze niet meteen uitbetaald? O ja sorry was vergeten, ze hadden geen geld meer, ze hadden alles uit de kas gestolen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES