maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMedewerker commissariaat aangehouden in zaak gestolen SRD 500.000

Medewerker commissariaat aangehouden in zaak gestolen SRD 500.000

-

Does Travel - naar Suriname

In de zaak waarbij SRD 500.000 werd gestolen uit het kantoor van het Commissariaat Paramaribo-Noordoost, is nog een persoon aangehouden. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een medewerker van het commissariaat zelf.

De gestolen SRD 500.000 zou de volgende dag gebruikt worden om colporteurs, die bij de verkiezingen van 25 mei vorig jaar hebben gewerkt, te betalen. Tien dagen geleden was er al één persoon aangehouden in deze spraakmakende zaak.

Het vermoeden dat het zou gaan om een ‘inside job’, zoals minister Somohardjo van Binnenlandse Zaken (BiZa) al aangaf, lijkt hiermee bevestigd.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. In dit soort gevallen, moet en is het meestal een inside job. Het heeft geen missen. Steeds weer één dag voordat men overgaat tot uitbetaling verdwijnt het bedrag.
  Zulke mensen moeten goed afgestraft worden. Als het geld niet gevonden is, beslag leggen op hun gelden bij de bank en/of hun bezittingen.


  gemodereerd
 2. deze paarse ndp medewerkers op staande voet ontslaan , en geen salaris meer , hebben ze een gezin die moeten ze maar naar leonsberg sturen , want hun baasje bouta moet dan die gezinnen onderhouden , die heeft geld in overvloed.


  Maak melding
 3. WTK weg met w…y , de grootste stoorzender hier op WTK , en gemodereerd is het zelfde als gedogen , , dus dit paars ratje w…y kan toch een reactie plaatsen , opzouten dat ratje.


  Maak melding
 4. marcel , wat geeft dan de aanleiding dat ons land Suriname onbestuurbaar wordt , die 500.000 SRD komt wel terug , dus marcel we wachten op concrete aanwijzingen van jou , moeten we ons weer zorgen gaan maken hier in Suriname , komt de ndp weer aan de macht of zo , , of ben jij de tweede bouta die ons land Suriname nog meer wil vernietigen.


  Maak melding
 5. 500. 000 gestolen land onbestuurbaar kom nou. In nederland wordt miljoenen gestolen door ambtenaren op slinkse wijze en ik moet belasting betalen en hey wordt steeds verhoogd zelfs als je naar de toilet gaat moet je hier belasting 3 soorten voor 1 toilet bezoek. Caraiben gebied krijgt miljoenen belasting geld suriname niets. Antillianen sint maarten etc ik moet belasting betalen. Blanke man besteelt mij. Hier werken werken en nog eens werken. Lichaam gaat kapot snel dood hier helse plek nl. Ik zou liever naar een rustig plek toewillen hier luie lastige ratten met corona nog erger.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES