zaterdag, december 9, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerdachte aangehouden in zaak gestolen SRD 500.000 bij commissariaat

Verdachte aangehouden in zaak gestolen SRD 500.000 bij commissariaat

-

Does Travel & Cadushi Tours

In de zaak waarbij er een half miljoen SRD werd gestolen uit het kantoor van het Commissariaat Paramaribo-Noordoost, is een verdachte aangehouden. Dat meldt de Surinaamse nieuwssite Starnieuws vandaag. Het politieonderzoek is nog gaande.

De diefstal werd woensdag ontdekt. Inbrekers zouden het groot bedrag gestolen hebben uit de kluis op het commissariaat Paramaribo-Noordoost. Het vermoeden bestaat dat het gaat om een ‘inside job’ zei minister Somohardjo van Binnenlandse Zaken (BiZa) in Suriname.

De gestolen SRD 500.000 zou de volgende dag gebruikt worden om colporteurs, die bij de verkiezingen van 25 mei vorig jaar hebben gewerkt, te betalen. In een bekendmaking vanuit het commissariaat Paramaribo-Noordoost maakte de districtscommissaris bekend dat de uitbetaling van het verkiezingspersoneel tot nader order is uitgesteld.

Dit tot grote ontevredenheid van de colporteurs die al lang op hun geld wachten. Ze gingen te rade bij vicepresident Brunswijk die ter plekke telefonisch contact hierover opnam met de minister van BiZa. Donderdag beloofde minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning dat de mensen uitbetaald zullen worden. Zij mogen volgens hem niet worden gedupeerd. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

15 REACTIES
 1. Heel veel boeven in Suriname als of dit de gewoonste zaak is in Suriname.
  90% van de surinamers zijn besmet door de dieven virus.Al deze gasten moeten met chloor gewassen worden.


  Maak melding

 2. Waarom niet op de mensen rekening het geld storten het stinkt! De Dc is de hoofdverdachte waarom is hij niet aangehouden. Je haalt dat geld van je rekening om in je kluis te bewaren! Wie kent de baiwas niet!!!! Er is ook geen camera en wachter ra ra Wo Set en!!!!


  Maak melding

 3. Goed gedaan. Liever op deze manier dan “ ouwtjes en weerlozen beroven en vermoorden. Lekker bedrag kan je wat mee doen bij goed gebruik. Goed gedaan en nu lekker onder de radar blijven


  Maak melding

 4. Maar hoort zo een bedrag geld niet op een bank te staan.Trouwens op de bank zelf verdwijnt geld.😩😩😩.Is te triest voor woorden in ons land.Dit is een inside job.


  Maak melding

 5. Mie volk e foefoermang, zins a kondre onafhankelijkheid, wat is er gebeurd wereldwijd moet nou een wet genomen worden, om de crimhebzuchtige mensen te vergassen, zolang deze duivel op deze wereld zijn wordt het nooit goed, of komt het nooit goed, want door deze hebzuchtige handelingen hebben de helft van de mensheid een sobere leven, en dat is overal en is triest, dus opruimen de dieven wereldwijd, bij de imf wereld banken, dat zijn ook criminelen, in Afrika midden oosten, america, kortom alle continenten barst ervan dieven criminaliteit, dit zal de enige uitweg,


  Maak melding

 6. een half miljoen? en dan is er geen wachter bijgezet?
  ook al is het maar voor 1 overnachting?
  deze torie klopt van geen kanten.
  tevens is het ook nog uit een kluis gestolen?? noemen ze tegenwoordig een kartonnen doos al een kluis?
  want blijkbaar was het wel erg gemakkelijk om bij die doekoe te komen?
  sarie torie…. a no klop van geen kanten


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES