53-jarige man die Bouterse beledigde nu aangehouden voor beledigen Santokhi

53
53-jarige man die Bouterse beledigde nu aangehouden voor beledigen Santokhi
De 53-jarige Rudolf Haselhoef in zijn recent filmpje - Inzet rechts zijn aanhouding in 2019.

De 53-jarige Rudolf Haselhoef leert het blijkbaar niet af: nadat hij in juli 2019 werd opgepakt (foto) voor het beledigen van de toenmalige Surinaamse president Bouterse, is hij vanmorgen vroeg weer opgepakt. Dit keer voor het beledigen en bedreigen van de huidige president van Suriname Chan Santokhi.

In een video die de afgelopen dagen rond ging bezigt de man vreselijke krachttermen tegen de Surinaamse president Santokhi en zijn familie. Ook uit hij racistische taal richting Hindoestanen.

Haselhoef werd vanmorgen op de kruising van de Magentakanaalweg en de Nieuw Weergevondenweg aangehouden door het arrestatie team van de Surinaamse politie. Hij werd vervolgens overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten, die de zaak in onderzoek heeft.

Zijn aanhouding vandaag

Zijn aanhouding in 2019:

Bekijk ook:

53 REACTIES

 1. Is er geen vryheidt van meninguiting meer,of heefd Cofidt jullie allemaal aangetast
  of is het begin van een nieuw regiem waar ik al bang voor was.
  gemodereerd

 2. Dit is een mooi before and after moment. Kijk eerst naar de reacties toen dit individu tekeer ging tegen het voormalige staatshoofd. Het gros verdedigde hem. Men vond het goed. Nu is het wel zaak consequent te blijven nietwaar?
  gemodereerd

 3. Zodra je iemand met het woordje ‘hoef’ in zijn familienaam.tegenkomt, moet je er rekening mee houden dat er iets niet in orde kan zijn met die persoon. Eerst hadden we Hoefdraad de megadief, toen Manhoef de kindermoordenaar en nu hebben we Haselhoef the predident basher.
  gemodereerd

 4. groot verschil tussen beledigen en bedreigen.
  blijkbaar snappen velen dat verschil niet

  beledigen vanwege wanprestaties e.d. is gewoon een vrijheid van meningsuiting.
  bedreigen is een strafbare zaak.
  zo te zien snappen paarse ratten zoals rbrown en die pakrat dat niet


  Maak melding

 5. @ Directeur zonder ( Poen )( bedrijf )

  Natuurlijk begrijpen die 2 het, maar ze willen het nooit laten weten te meer omdat ze paarse ratten zijn. ”Vooral die papiera tigri” zo zijn er meer van die losers. Damsco RobG de homo Lucien en nog veel meer van die kuttekoppen !!!!

  sari tori

  Jacko.
  gemodereerd

 6. R. Haselhoef is volgens mij een neef van R. Abrahams, ook zo´n gore boef en vriend van Bouta!.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. vraag ludwig van Mullier toen hij tijdens het front VP Sardjoe beledigde Hij is het land uitgezet. Handtekening van de vhp is dat haar achterban alles en iedereen mag uitschelden en beledigen maar owee als er wat terug wordt gezet dan is lijden in last want dan ben je meteen van de ndp .Zelfs waterkant wil geen kritiek op de regering want dan plaatsen ze je bericht niet censureren noemt men dat
  gemodereerd

 8. Nog zo een aandacht vrager. Pikee 2.0

  WAAROM IS HIJ VORIGE KEER NIET BEHOORLIJK GESTRAFT?
  DIT KRIJG JE DAN
  Deze mongool denkt dat hij alles kan maken alleen omdat hij op boelerse lijk

  Als hij een mooie straf had gekregen zou hij zijn snuit nu hebben gehouden.


  Maak melding

 9. Mafklappers hier zeg. Die vent is geestelijk gevaar voor zichzelf en owee als je gekilt wordt dan janken jullie
  gemodereerd

 10. Haselhoef was boos op Bouterse en stemde bij de verkiezingen op Chandrikapersad Santokhi. Santokhi had aan hem en de totale Surinaamse gemeenschap immers gezegd ‘ wo sit ing ‘. Nu na 190 dagen is Haselhoef zwaar telleurgesteld geraakt omdat hij ging geloven in de waanideeën van Santokhi. Het Surinaamse volk is door Santokhi van een motregen onder Bouterse terechtgekomen in een sibieboesie van Chandrika. De ellende isf onder Santokhi alleen maar groot geworden. Santokhi en zijn schoothondjes kunnen niet langer zich schuilhouden achter beschuldigingen aan Bouterse. De regering Santokhi is niet opgewassen tegen de problematiek die zij gecreëerd hebben.Weg met Santokhi.


  Maak melding

 11. Haselhoef was boos op Bouterse en stemde bij de verkiezingen op Chandrikapersad Santokhi. Santokhi had aan hem en de totale Surinaamse gemeenschap immers gezegd ‘ wo sit ing ‘. Nu na 190 dagen is Haselhoef zwaar telleurgesteld geraakt omdat hij ging geloven in de waanideeën van Santokhi. Het Surinaamse volk is door Santokhi van een motregen onder Bouterse terechtgekomen in een sibieboesie van Chandrika. De ellende isf onder Santokhi alleen maar groot geworden. Santokhi en zijn schoothondjes kunnen niet langer zich schuilhouden achter beschuldigingen aan Bouterse. De regering Santokhi is niet opgewassen tegen de problematiek die zij gecreëerd hebben. Weg met de regering Santokhi. De ellende die hij met IMF aan het creëeren is gaat mensen aan de rand van de afgrond brengen.Onder Bouterse was het niet eens zo erg.
  gemodereerd

 12. @ RobGay

  Als Econoom ben je gewoon een ”LUL” jouw baasje en zijn 40 rovers, hebben in 10 jaar tijd het land en volk naar de kloten geholpen. En nu wil jij hebben dat de nwe regering onder leiding van Chan, het land binnen een korte tijd keer het land uit de slop haalt !!! Heb je soms een kop vol met stront of zo ??? Econoom me mars Econoom, je bent gewoon een MPP klootzak !!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 13. zoals we gewend zijn van onze mongolen hebben ze een zware voorkeur voor bandeloosheid, voor anarchie
  hoe ziek kan je wel niet zijn
  we hebben 1 dictator gehad boelerse, hij heeft ons mooi land naar de afgrond gebracht samen met zijn schoonzoon de gevluchte onschuldige crimineel, de dief ex minister van finanacien
  BOEFDRAAD.
  ZO LANG HIJ ZICH NIET VRIJWILLOIG AANGEEFT HOEVEN DE AANHANGERS VAN DEZE DIEF HUN SMOEL NIET OPEN TE DOEN. ALS HIJ ZICH AANGEEFT KAN HIJ ZIJN GELIJK BEWIJZEN EN ZAL DE NDP GROOT WORDEN. DOET HIJ DIT NIET DAN BEK DICHY. JULLIE MAKEN JEZELF BELACHELIJK


  Maak melding

 14. De bedreiger weet niet eens dat Santokhi op zondag, dinsdag, donderdag en zaterdag een christen is en op maandag, woensdag en vrijdag een Hindoe is.


  Maak melding

 15. robg , stinkende paarse stront rat samen met jou holmaatjes rbrowny met y , en de donker paarse rat , paki-rat-igri , , jullie en nog meer van die paarse stink ratten , wilden hem die rudolf haselhoef toen die jullie baasje bouta juli 2019 bedreigde , dat hij door bouta in de rug moest worden geschoten , want dat is bouta kenmerk toch , hé losers .
  en nu er een andere President is , mag iedereen van jullie net zoveel schelden en bedreigen , want volgens jullie valt bedreigen ook onder meningsuiting , , zo kan iedereen hier op WTK zien dat jullie horen bij een gestapo partij en ongeschoold zijn , jullie hebben minder hersens dan die vlooien op jullie rattenlijf die aan jullie knagen .


  Maak melding

 16. whaha Rob G cq Rbrown… in dit zielige geval … enerzijds… wat een doorzichtige laag niveau … anderzijds.. wat heb jij kunnen betekenen… bijv voor NDP, vhp, jeugd en een die ieder wel een band heeft met SU?? ga je persoonlijke problemen ff oplossen “miss” nada… Denk j nog steeds dat je ndp / vhp / creool / hindoe / marron etc kan uitspelen tegen elkaar? waarschijnlijk ben je die 2% die weinig educatie vanuit huis hebt gehad ( of een huidige gezin hebt die in jou shit trapt ) daarom denk j mindfucker te spelen … en als kleine narcist geloof je nog erin dat het je lukt? Los je eigen problemen op … wel niet bij 98 % van echte suri’s….WAT IS EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID ALS “man”? schaam je “econoom “… meer een 8 jarige boos meisje


  Maak melding

 17. @realityFucker
  De NDP is de enigste party die multy cultureel is de rest is etnisch geprofileerd, dus laat je informeren.
  je schryft dingen waarje zelfs niks van weet, jouw leider is inderdaad een Narcist, en zelfs gedraag je ook onverantwoordelyk met je beschuldigingen die nergens opslaan
  het is een rubriek ,lees de mening van een ander en laat de ander in zyn waarde


  Maak melding

 18. Na 7 maanden denken jullie dat deze goverment Suriname uit de shit gaat helpen
  kom houdt je niet langer voor de gek ,anders wordt het een trauma en bouta krygt weer de schuldt van ,want jullie zyn bly om een zwarte schap kunnen gebruiken,
  Men weet bilksem goedt waarom het landt naar de afgrondt is geraakt,en wie daar bewust aan heefd meegewerkt ,waarom moest men gelyk contact met nederland herstellen, en wie zyn de mensen die nu de prys verhogingen niet raakt,komop man jullie zyn tedoorzichtig bezig.
  zonder die acht zetels was er een beter regering dan wat nu staat.


  Maak melding

 19. rbrowny met y , , ha-ha- ha , jou hersencelletje wordt overbelast , dus pas extra op want covid ruikt het en zal zo kunnen toeslaan , en ze houden van doelloze nietsnutters die zich onder het volk willen begeven , en niet weten wat een mond-neus kapje voor bedoelt is , en afstand van 1,5 meter is ver he , ja 150 cm , 1500 mm , ja toch , en vooral als paarse rat moet je het wel in kunnen schatten.


  Maak melding

 20. Sla z’n tanden uit z’n snater koteng nanga wang nefi tap eng tongo hij moet respect hebben voor wie dan ook van dit land je bent toch niet gek
  gemodereerd

 21. wel lachwekkend dat alle paarse ratten klagen over chan.
  feit is wel …. als boeler bouta had gewonnen…. het land er nog veel slechter aan toe was geweest.
  niemand wilde dat saka beest nog geld lenen, het enige wat hij nog deed op het laatst was het land in de uitverkoop gooien.
  dus je hoeft niet blij met chan te zijn…. maar met boeler bouta had het veel erger geweest


  Maak melding

 22. @rBRUIN
  Typisch… als je ooit met je kop ooit gelezen had… had je door dat ik geen favoriete leider heb of etnische voorkeur…maar neutraal denk, maar wel wat van zeg als met zulke *** te maken krijgt, die bewust een foute beeld creeren in hun denkbeeldige voordeel / ten koste van su en zn jeugd
  maar een wannebe narcist / racist als jij draait alles om en verwijt een ander, voelt zich aan gevallen… beschuldigen anderen…maar wederom als je je vorige post kijkt… een bevestiging toch haha….. alles draait bij jou om TEGEN …. Fijne dag! Waarheid…


  Maak melding

 23. Het is weer feest hier op wtk. Het artikel gaat over een gek en alle ndp-malloten struikelen over elkaar heen met alleen lul argumenten.
  En dan zit er een baboeng tussen genaamd babachan die eigenlijk de grootste racist is in dit rubriek. Hij is zelf een koeli maar kan niet verkroppen dat Chan (als hindoestaan) een ander geloof heeft. Babachan, je bent een idioot en hoort in de afvoer goot, tussen de ratten en kakkerlakken. Ga terug naar calutta en je wassen in die vieze ganges.


  Maak melding

 24. De tragiek van het beleid van zijne excellentie.Ik ben daarom heel blij dat veel mensen doorhebben dat zij zwaar zijn misleid door de VHP regering met ondersteuning van PL, Abop en NPS. Het Friends and family gedoe is openlijke corruptie. Familie en vrienden worden goed gefaciliteerd terwijl het volk niets eens meer ‘ back and neck ‘ kan kopen of kluiven bij de slager. Santokhi vernederd het trotse volk met zijn ramp beleid.Een groot drama als scholen weer de deuren openen. Mensen kunnen het openbaar vervoer voor hun kinderen niet meer betalen. Het aantal spijbelaars zal enorm zijn. De elektriciteits- en waterrekening kunnen mensen niet meer betalen.Het volk moet massaal in opstand komen. Santokhi en zijn regering moeten weggestuurd worden.


  Maak melding

 25. Mensen mensen, wat maakt het uit of santokhi een andere geloof heeft christelijke, maakt niks uit, of het bhagwaan jesus Allah, de wegen lijdt allemaal naar god, hou op met racisme aub, als je terug gaat nde hemel, wat zal god de racisten prijsen jullie hebben het goed gedaan jongens,,rob gay inderdaad jouw holmaatje bouta boefdraad had 10 jaar de kans gehad om het land de hoogte in te brengen, het was 10jaar alleen gebakken lucht, hou op over chan santokhi, die man is dag en nacht bezig om het land uit de ellende te halen, if yoe na wang blaka mang koeli yampanesi chinesi ingi, wie na sranang mang, wie liebi sma, hou op met racisme aub, zet mensen tegen elkaar niet op, want als Suriname uit een valt, ga je smeken dat het weer goed komt, hou ok, ieder mens heeft liefde inzicht, laat dat blijken, geef een goed gevoel, fijne dag mensen, en stoor je niet aan ndper


  Maak melding

 26. ja Rob … mr “econoom” … zelfs een kind die zn eerste economie lessen krijgt , weet dat dit de prijs is van afgelopen jaren beleid… nu wordt het ff door de zure appel heen bijten om weer een gezonde economie te creeren. Maar daar gaat het jou niet om… gaat bij jou om dmv racisme, chaos te creeren, het volk op te hitsen. Dus het werk van een paarse trol, die volgens ” het draaiboek ” ( zoals een nl politicus dat benoemd ) wil werken. Zie NSDAP, trump-fans etc … Nota bene JIJ adviseert Z.E. naar huis te gaan? haahahahah… jij haalt de realiteit en de afleveringen van Bassie en Adriaan door elkaar. Je wilt nu al de held worden met een verkapte “internet coup” en dan paarse minister van financien worden? Denkt nog steeds dat alle suri’s dom zijn en jij slim….jij wilt gewoon iemand belangrijk zijn, geestelijke eenzame egoist met je ziekelijke fantasie… denk aan de toekomst van SU…


  Maak melding

 27. Deze man is inderdaad zwaar psychisch in de war en moet voor heel lang behandeld worden. Een gevaar voor de samenleving en voor de goed welwillende onder ons.


  Maak melding

 28. @Maripa Ko: Je hebt helemaal gelijk hoor. Ook ik zeg altijd, ik ben geen hindoestaan, creool of javaan maar ik ben een srananmang. Ik constateer wel dat de verdeeldheid en wantrouwen onder bevolkingsgroepen de afgelopen alleen maar groter is geworden. Bouta heeft het volk vergiftigd. Die ‘zondeval’ rust als een vloek op het volk, want de eenheid is ver te zoeken.


  Maak melding

 29. @ Boesskowtoe

  Er is nooit eenheid geweest in Su, ik weet niet hoe oud je bent maar, ik loop al een hele tijd op deze Aard kloot ! Dus ik zeg niet zo maar wat, vroeger was het erger je kon niet thuis komen met een dame / heer van een andere ras. Nu zie je een heleboel koppels met verschillende rassen, vroeger werd je verbannen als je dat deed. In het politiek is het anders, men zit in het DNA voor persoonlijk belang, zakken vullen dus en niet in het belang van land en volk.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 30. @ RobGay

  Het wordt tijd dat je als Econoom het land uit de slop haalt, in de tijd dat je Baasje regeerde was het niet anders. Dus je moet je gore pleuris ”SMOEL” dicht houden man !! In 10 jaar tijd is het land failliet, door toe doen van je Baasje en zijn 40 rovers bende, misschien had je aandeel daaraan. Vandaar dat je zo verbitterd bent, je bent zeker een verre familielid van ”Idi – Amin en Adolf Hitler ” RobGay njang ” K@”, yu saka saka worong !!!!!!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 31. Alle boze uitlatingen hier gaan uitsluitend om ËËN persoon.
  Maar men wreekt zich op de arme en onschuldige burgers.

  KIJK EENS AAN; EEN WEERLOZE MAN IN DE HANDBOEIEN.


  Maak melding

 32. Ik heb zelfs in nederland zulke zieke buurvrouwen allochtonen ze zijn ziek en zijn dol op schelden en vloeken antilluanen turken marikanen hollanders hier wordt niets gedaan politie lacht mij zelf uit. Idiote politie in nederland zelf hindoestaanse politie agent doet niets en lacht mij uit idioot, omdat ik suriname bent geboren. Deze man heeft hulp nodig geen straf, straf gaat niet helpen. Ik vind het bestwel zielig voor personen die zomaar worden uitgescholden ik heb het ook meegemaakt maar wat gaat deze zieke gestoorde mensen helpen? Niets alleen medicijen denk ik of hulp van een mentale dokter. Surinaamse politie is goed streng ik wou dat in nl zulke agenten waren. Groetjes aan medewerkers van waterkant nieuws .


  Maak melding

 33. @j.Zwartmans: Luister noh, ik loop ook al lang rond hor….
  Vroeger woonden creolen, hindoestanen en javanen broederlijk naast elkaar. Welgelegen was zo een wijk. Bovendien ging de deur nooit op slot. Dat zie je nu veel minder. Creolen wonen nu in aparte wijken. Daar wonen geen hindoestanen of javanen. b.v. latour.
  Aangaande de politiek, ben ik het wel met je eens. Dat zal nooit veranderen.


  Maak melding

 34. bouterse heeft opgeroepen de wapens op te nemen en santoki weg te schieten waarom is hij niet aangehouden. su is allang geen democratische rechtstaat meer maar een democratische dictatuur
  gemodereerd

 35. Aj brown dus je schrijft dat deze regering gelijk contact zocht met Holland
  Dat is geheel juist. Je hebt volledig gelijk.
  Ik wil je even eraan helpen herinneren dat hier NOOIT gezegd is weg met Holland, weg met VS
  Integendeel
  Maar jouw partij bij monde van de zwakzinnige boerlerse riep altijd laten we het buitenland buiten sluiten, zodat hij zonder dat er over zijn schouders kon worden meegekeken wat hij flikte. Wat hij geflikt heeft weten we nu
  HONDERDEN MILJOENEN van het volk gestolen met behulp van ????
  met behulp van een bakra. Je wete niet meer wie noh. PUTTER
  Jullie zijn schijthonden die het volk graag dom willen houden, die het volk zogenaamd een gemeenschappelijke vijand geeft. die tijd is voorbij

  Nog twee opmerkingen
  1. Heeft Boefdraad zich al aangegeven. Zodat het recht kan plaatsvinden. Ik weet dat jullie vinden dat hij moet dokken. Zolang dit niet gebeurd kan je beter je smoelwerk houden want je staat voor lul, als je topman op de vlucht is.
  2. Jij en rob schrijven het woord teleurgesteld fout.
  Het is teleurgesteld en niet telleurgesteld.
  gemodereerd

 36. jobvanbaalen@gmail.com
  Zo een oproep kan toch alleen van een fascist en dictator komen? Om de democratisch gekozen leider weg te schieten. Laat ik je een ding zeggen, in dat geval zal buitenlandse mogendheden als de USA, Frankrijk en Nederland keihard in Suriname ingrijpen en zal de rol van dictator fascist snel uitgespeeld zijn. Ik laat er overigens geen traan om als hij geliquideerd zou worden.
  gemodereerd

 37. Iedereen gaat op deze platform los. Dtt krijg je als je moet leven in het paradijs van Bouterse die de NDP heeft helpen creëren. Armoede, frustratie, uitzichtloosheid op dit moment troef. Het is nu creperen in het geërfde paradijs van Bouterse. Volgens economen zou de koers als de NDP als ze nog aan de macht waren, 44 zijn voor de tegenwaarde van 1 Amerikaanse dollar. En volgend jaar zou het naar boven 100 gaan. Dit is het paradijs van Bouterse die Chan heeft moeten erven. Chan en zijn regering is nu dag en nacht, en met alle macht bezig Suriname weer op de rails te krijgen. De paradijs van Bouterse waar de dieven allemaal goed hun zakken hebben zitten vullen.
  Ik vind zelf dat de man zijn kritiek had mogen spuien maar bedreigen en beledigen gaat wel een brug te ver.
  Mijnheer Haselhoef, het is nu niet anders. Jullie voelen nu dat het paradijs van Bouterse tanden heeft, en dat velen van jullie een vreselijke armoedige tijd tegemoet gaan. Dit is de derde keer nadat de NDP het scepter heeft mogen zwaaien in Suriname. Hun zakken allemaal goed gevuld en de bevolking allemaal in de armoede geduwd. Maar mensen in Suriname, Bouterse houdt van jullie.


  Maak melding

 38. Maripa ko helemaal mee eens.
  Met positiviteit kom je verder.
  Door negativiteit wordt alles geblokkeerd.
  Je komt geen stap verder.
  Wij zijn allemaal uit één mama Sranan geboren .
  Heb respect voor elkaar.
  Laat iedereen in hun eigen waarde.

  Odi odi


  Maak melding

 39. Ai baia, mooi volk dat we zijn, moet je lezen wat men schrijft, tjonge, tjonge, en met dit volk moeten wij één natie vormen. Het gaat niet lukken als wij zo blijven omgaan met elkaar..

  Laten wij het maar over de politiek hebben dan hoeven wij elkaar geen pijn te doen.

  Ter overweging aan de reageerders hoe zij naar elkaar kijken: bij de herdenking van een overleden politieke tegenstander, zegt de één over de dode met gemeend ontzag/respect: ‘EEN POLITIEKE TEGENSTANDER, MAAR NOOIT EEN VIJAND’. Zo zouden wij ook met elkaar moeten omgaan, wij kunnen immers niet met z’n allen het land verlaten, dus…..


  Maak melding

 40. Poeny je mag bijlmer best verlaten hor
  Dus tap ie go. Doe niet alsof je hier bij ons woont
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.