Drukte bij uitbetaling verkiezingspersoneel Paramaribo-Noordoost

6
Drukte bij uitbetaling verkiezingspersoneel Paramaribo-Noordoost
Drukte bij de uitbetaling van verkiezingspersoneel.

Een behoorlijke drukte vandaag bij de uitbetaling van het verkiezingspersoneel van Paramaribo-Noordoost, bij het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) aan de Wilhelminastraat. Het lag in de bedoeling dat het districtscommissariaat de uitbetalingen zelf zou doen. Echter werd het geld een dag voor de uitbetaling, gestolen uit de kluis op het commissariaat Paramaribo-Noordoost.

Biza-minister, Bronto Somohardjo benadrukt dat de mensen hiervan geen dupe mogen worden en dat de regering daarom het geld wederom in orde heeft gemaakt. Hij geeft aan dat hij over een week het niet weer wil hebben over het onderwerp uitbetaling van het verkiezingspersoneel.

Dit heeft hij ook doorgegeven aan de districtscommissarissen. Hij zegt dat het ministerie zijn deel reeds heeft gedaan door de gelden over te maken naar de districtscommissariaten. 

De bewindsman is blij dat het personeel van Paramaribo-Noordoost eindelijk wordt betaald. Hij bedankt de mensen voor hun geduld. Landelijk hebben ruim 17.000 personen gewerkt tijdens de verkiezingen op 25 mei 2020. De regering heeft SRD 50 miljoen uitgetrokken voor de uitbetaling. 


6 REACTIES

 1. Drukte ? Dit was te verwachten.
  De uitbetaling had anders georganiseerd moeten worden. Zeker in verband met Covid. Een aantal personen per tijdsbestek bijvoorbeeld. En desnoods verdeeld over enkele dagen, zo komt er ook niet in 1 keer een groot bedrag op een plaats en is men bij diefstal niet alles kwijt.

  Sowieso is het cash uitbetalen niet meer iets van 2021 !

  Together we will make it.
  Yess, we will. Krakti !


  Maak melding

 2. allemaal paarse ratten en die kennen geen covid regels 1,5 meter afstand , en bouta had ze toch moeten betalen , dom van deze regering om hen uit te betalen , stuur ze naar leonsberg , daar is hun geld.


  Maak melding

 3. Commissaris waar is de 500.000 SRD, Pe a moni dhe commissaris.
  Dit voorval van gestolen geld van de gemeenschap hoort niet in de doofpot.
  Commissaris commissaris denk je soms dat je zo makkelijk vanaf zal komen.


  Maak melding

 4. WAT, Pé a 500.000,00 SRD dé. Het is begonnen hoor!!!!!!!!

  Eerst, de first lady betrekken in Staatszaken, wat niet acceptabel is in het kader van goed Landsbestuur, vanwege belangenverstrengeling. Toen, de Minister van OW, Riad is beticht van vriendjespolitiek (werkuitbesteding) in Nickerie, en nu, de DC van Par’bo noord is in opspraak.

  Misschien denk de oranje- gele combinatie (ik wil het woord rat niet gebruiken) wat Bouterse deed kan ik ook hahaha.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.