maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijVandaag begrafenis van vermoorde 8-jarige Cherylee Manhoef

Vandaag begrafenis van vermoorde 8-jarige Cherylee Manhoef

-

Does Travel - naar Suriname

Vandaag vindt in Suriname de uitvaart plaats van de 8-jarige Cherylee Zanillya Manhoef. Het meisje werd een week geleden dood gevonden nadat zij enkele dagen door haar vader, de militair Donovan Manhoef, was meegenomen.

De begrafenis vindt plaats op maandag 25 januari 2021. Van 13.00u- 14.00u is er gelegenheid tot het nemen van afscheid in het Mata Gauri gebouw aan de Kwattaweg te Paramaribo. Van 14.00u – 15.00u vindt de rouwdienst plaats.

Hierna vindt de begrafenis om 16.00u plaats op de RK begraafplaats te Paramaribo.

De uitvaart is ook online live te volgen via onderstaande link:

Lees ook:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. R.I.P kleine Engel van God.
  De hemel heeft er een Engel bij.
  Familie sterkte met dit groot verlies.


  gemodereerd
 2. Dit is wel heel triest! Nogmaals gecondoleerd familie en nabestaanden. Cherylee’s oom (tweelingbroer) van de vader heeft een duidelijke en heldere uitleg gegeven over zijn broer.


  Maak melding
 3. Rust zacht lieve meid, Familie en nabestaanden, heel veel sterkte gewenst met dit groot verlies.


  gemodereerd
 4. Laat ze beginne mense in te prente dat de moeder en zowel de vader evenveel recht hebbe hun kind te zien.
  Zodat men zich zou schame om (te proberen) het recht van één te ontnemen.


  Maak melding
 5. Condoleances aan de nabestaanden. Het is een vreselijk drama. Ongekend en er zijn gewoon geen woorden voor om te beschrijven hoe erg dit wel niet is.


  Maak melding
 6. @Benny, klopt helemaal. Bij deze ook heel veel sterkte aan familie Manhoef. Niemand die lult over het leed van de vaders kant. Voorzitter M. Bee die zich haast naar de familie van die “ kleine meid”,. Behoort familie manhoef tot een kudde dieren meneer BEE?. U moet wetten goedkeuren en aannemen waarin de rechten van beide partijen verankert zijn. Er lopen veel vaders rond die graag voor hun kinderen willen zijn maar de kans daartoe niet krijgen. “ moeders”, die alles in het werk stellen om “die”, vaders willens en wetens dwars te liggen een band op te bouwen met hun kind/deren, met dit als resultaat. Sterkte aan beide families en aan jou “ kleine engel”, rust zacht en hopelijk zal jou heengaan een ommekeer brengen in dit soort dit soort situaties in de toekomst. Sterkte ook aan familie Manhoef.


  gemodereerd
 7. Als vader moet je wel een laffe hond zijn om dit met je bloedeigen kind te doen. Een kind dat hij verwekt heeft, dat geen enkele schuld heeft van wat zich tussen hem en zijn vrouw afspeelt, op zo’n manier om het leven brengen, is een laffe daad. Als die man problemen heeft (of had) met zijn vrouw over voogdijschap of wat dan ook, dat moest hij zijn recht gaan zoeken bij de groene tafel. Die lafaard had dan ook het lef het kind als een kadaver in het bos te gooien waarop tingi fowroes op afkomen.
  Men moet een psychologisch onderzoek starten bij wapendragers voornamelijk, want de tijd heeft ons geleerd dat een heleboel dramatische gevallen zich hebben voorgedaan bij deze figuren en de mensen om hen heen. Denk maar aan het geval van die vrouwelijke douane ambtenaar in de omgeving van Munder. De meeste van deze wapendragers blijken geestesgestoorde mensen te zijn.


  Maak melding
 8. Het is verschrikkelijk wat er gebeurt is, maar laten we niet oordelen over de vader. We weten totaal niet waardoor die man tot deze daad is gekomen. Misschien heeft hij al een lange tijd wel zijn best gedaan.
  En uiteindelijk toch in emotionele en psychische problemen is geraakt.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES