20-jarige voortvluchtige inbraak verdachte aangehouden

7
man aangehouden in Suriname
Waterkant Archieffoto - man aangehouden in Suriname.

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft de 20-jarige voortvluchtige verdachte C.A. meer bekend als ‘Poekoe’ op zaterdag 16 januari aan de Hermansteinbergstraat aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn in een zaak van inbraak en poging inbraak bij twee handelszaken, meldt het Korps Politie Suriname.

Zijn kompanen O.K en A.P waren eerder aangehouden in deze zaak, terwijl C.A. kans zag weg te komen. Tijdens het onderzoek kwam de betrokkenheid van C.A. aan het licht, waarna hij op 16 januari na te zijn opgespoord werd aangehouden.

Bij de voorgeleiding heeft C.A. ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan deze strafbare feit. Hij gaf aan dat hij eerder met O.K. en A.P. in een andere zaak in verzekering was gesteld. Op grond van deze eerdere in verzekeringstelling wordt hij onterecht als verdachte aangemerkt in deze zaak.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is C.A. in verzekering gesteld meldt de politie.


7 REACTIES

 1. Opsluiten deze dief. Zet hem aan het werk in de gevangenis. Laten ze leren wasknijpers te maken.
  gemodereerd

 2. Boesskowtoe, die foto is maar illustratie hor, stuur jij een foto van jouw dan naar de redactie als nieuwe illustratie, deze is al veel gebruikt, oen.


  Maak melding

 3. Ma as steele jei, dang natuurlik je ga flugte. Ma die pooliesie was nog slimmer. Misgien iemang moete die diefe fertelle datie die skootoe fan Surinaam is bes wel slim.


  Maak melding

 4. @Poeny: Mijn foto komt niet voor in hun bestand, niet in Suriname en niet in Nederland! Bye the way…Jullie ndp-ers zijn met jullie crimineel gedrag allemaal oud bekenden van de politie en hoeven geen foto’s op te sturen want ze hebben het al. Je matie staat nu op de lijst van interpol, ga maar checken, ….niksnut en kloothommel!


  Maak melding

 5. Haha
  Poeny kruipt terug in haar hol en dat is wel zo verstandig. Het erge met deze saka sakas is dat ze het volledig eens zijn met boefdraad dat hij gevlucht is dat hij meent boven de wet te staan.
  Voor iedere dag dat hij zich niet heeft gemeld moet er een boete opstaan naast zijn normale straf voor oplichting verduistering enz. De PG moet dit zeer zorgvuldig op schrift stellen eventueel met hulp van de witte man.
  Bijv $1000 per dag EN 6 maanden extra brommen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.