zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieLijken militair en 8-jarig dochtertje per toeval ontdekt

Lijken militair en 8-jarig dochtertje per toeval ontdekt

-

Does Travel - naar Suriname

De ontzielde lichamen van militair Donovan Manhoef en zijn 8-jarig dochtertje Cherylee zijn maandag per toeval ontdekt in een afgelegen savanne gebied. Een buurtbewoner was in de omgeving bezig een voertuig te testen toen hij een grote concentratie aasgieren zag.

Hij besloot een kijkje te nemen en stuitte op een rode auto. Circa 20 meter van het voertuig zag hij dat aasgieren bezig waren met een lijk dat in verre staat van ontbinding verkeerde. De man schakelde meteen de Surinaamse politie in.

De aangetroffen auto kwam overeen met het voertuig, dat volgens info gebruikt zou zijn door Manhoef. De auto stond aan de linkerkant van de zandweg, een zijstraatje van de weg naar Ayo/Carolina (zie plaatje onder). Het lichaam van de man, dat behoorlijk aangevreten en onherkenbaar was, werd ongeveer 20 meter naar binnen links van de weg aangetroffen.

Op dat moment was niet duidelijk waar het meisje zich bevond. In de omgeving van het lichaam werd een fles verdelgingsmiddel aangetroffen, hetgeen erop zou kunnen duiden dat de man dit middel heeft ingenomen. Er werd een zoekactie naar het meisje gestart,

Enige tijd later zagen militairen die meehielpen met het zoeken, weer een concentratie aasgieren en gingen erop af. Ongeveer 100 meter naar binnen, vanaf de rechterkant van de weg, werden opnieuw stoffelijke resten aangetroffen in savanne-achtig terrein. Het zou gaan om beenderen en kleding. Kleding die aan de 8-jarige toebehoren.

De familie van het meisje was inmiddels ter plaatse. Die hebben haar kleding herkend. De stoffelijke resten, zijnde beenderen werden in een zak gedaan en zijn in een afgesloten kist door een uitvaartbedrijf weggebracht (foto).

Op basis van de feiten en omstandigheden gaat de politie in Suriname verder met het onderzoek. Het vermoeden bestaat dat de man eerst het meisje om het leven heeft gebracht in het verlaten gebied. Daarna zou hij terug zijn gelopen naar de auto en een verdelgingsmiddel hebben ingenomen. In eerdere berichten aan de familie had de militair gedreigd om dit te doen.

Hier werden de lichamen gevonden (ingezoomd):

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. Oh mijn goede god wat een griezelig gebeurtenis.dit vrolijk kind die volzat mt levensvreugde zo wreed uit ht leven gerukt door de eigen vader.
  Familie in ht byzonder d moeder hl vl sterkte toegewent.EEN VRESELIJK ONTROOSTBAAR GEBEURTENIS MANG.


  Maak melding
 2. Waterkant u doet uw werk, maar u heeft een ethisch beroep.
  U kunt niet blijven doorgaan met het doorgeven van alle afschuwelijke details.
  U weet hoeveel mensen er momenteel suïcidale neigingen hebben in Suriname. Ze hebben misschien alleen dit soort artikelen nodig om tot de daad over te gaan.
  U hebt de plicht om bij elk artikel dat over zelfdoding gaat de lezer te verwijzen naar hulpinstanties.

  Mensen laten we naar elkaar blijven omzien.
  Families gecondoleerd, geen woorden kan uw pijn verzachten. Krakti, krakti.


  Maak melding
 3. Ongelooflijk dat dit allemaal heeft kunnen gebeuren. Ik heb begrepen dat de vaderl onder behandeling was van een psychiater? Hoe heeft het systeem om hem/hen heen zo kunnen falen. De hulpinstanties, de ouders, de grootouders, de omgeving. Ben ook bang dat dit allemaal ook te maken heeft met de sociaal-economische situatie waarin Suriname nu verkeert. Verval van waarden en normen en de verpaupering van het land en de omgeving. Dit te wijten aan het wanbeleid die de afgelopen 10 jaren is gevoerd in Suriname op het sociaal-economische vlak. Men heeft te weinig geïnvesteerd in de mens, in de economie, in waarden en normen, in de weerbaarheid van de mens, in opleidingen, etc. etc. Dit laat zich gelden op alle niveau’s. Zie ook allemaal de doden in het verkeer. Dit soort excessen we allemaal als de omgeving waarin mensen leven/ moeten samenleven, op alle niveau’s is gecorrumpeerd.
  Triest voor het kind van 8 jaar die het leven nog moet ontdekken. Triest en intriest allemaal. Sterkte voor de nabestaanden, de geliefden en de omgeving. Ze zal in het hiernamaals al een Engel voortleven. Dat weet ik.


  Maak melding
 4. Beste Waterkant. Gwt is opvallend dat de redactie zich voornamelijk bezog houdt met moordverslagen, verkeersongelukken en dergelijke. Politiek nieuws ontbreekt steeds meer.


  Maak melding
 5. Ik begrijp niet waarom men het nodig achtte het algemeen publiek, tot in de meest gruwelijke details, te vertellen in welke staat de lijken zijn aangetroffen.


  Maak melding
 6. Ik geloof niet alles wat ik lees. Het wordt tijd dat er grondige
  forensische onderzoeken door NIET Surinamers worden gedaan.

  RACISME, HAAT EN WROK KAN EEN VERSLAVING WORDEN.
  Verzadiging daarvan is zich verlustigen in het door AASGIEREN
  opgevreten lichaam van een(GEHATE) MILITAIR en zijn DOCHTER.


  Maak melding
 7. Wat een verschrikkelijk nieuws. Een onschuldig kind dat door haar eigen vader van haar leven beroofd wordt. Wat moet het kind zich onveilig gevoeld hebben bij haar vader. Ik las elders ook de reactie over de geestestoestand van de vader die na de scheiding psychische klachten had. Zowel het kind als vader zijn slachtoffers van dit onmenselijk leed.
  Veel sterkte aan de nabestaanden.


  Maak melding
 8. Nabestaanden heel veel sterkte. Engeltje RIP.
  Jammer dat je leventje zo moest eindigen
  Dit is in triest en luguber .
  Mensen ga niet in depressie, neem zonodig een media stop.
  Slecht nieuws scoort, maar het kan ook teveel zijn om te verwerken.
  Mediteer.
  Ben je in geestelijke nood in suriname , heb je een groot probleem.
  Je fam moet je komen brengen nadat ze eerst een verwijzing van een arts hebben.
  Hoop dat de nieuwe regering hier verandering in gaan brengen resuffel de leiding klaar.


  Maak melding
 9. Kan iemand hier in Nederland die fam van de moeder is een Doneerpagina openen aub? Dit meisje mag nooit vergeten worden en verdient een geweldig afscheid met veel bloemen en knuffels maar ook een prachtig grafmonument met eeuwige grafrust en niet ergens achterop een beerpeh maar ergens bij de ingang zodat ze nimmer vergeten wordt.


  Maak melding
 10. Als ik het goed heb dan eten aasgieren geen vergiftigde dingns.ik denk er moet een grondig onderzoek gedaan worden.kan ook een moord zyn en men heeft een verdelgings fles daar achtergelaten om het als zelfmoord te crieren.en waarom zou hy die dochter op 100meter verder vermoorden.ze konden op 1 zelfde plaats zyn tog.!kan dat t zo is hoe k lees maar tog heb k twyfels aan


  Maak melding
 11. Ben het ook niet eens dat nare details vermeld worden. Op de eerste plaats is het onrespectvol naar de nabestaanden toe. Voor sommige buitenstaanders is het “juicy” nieuws.
  Dit lijkt mij echt ondraaglijk voor de moeder. Heel veel sterkte toegewenst.


  Maak melding
 12. NAKO is speculatie laat gaan, kom je niet achter.

  Ook al ben je ziek in je hoofd , toch zit de most evil spirit er goed in om je eigen kind zoiets aan te doen.uit wraak dat je uit elkaar ben.
  De rechter zou hier echt niet in trappen als hij gepakt zou zijn.


  Maak melding
 13. Ongelooflijk van een zogenaamde Denki op deze site/platform. Volgens deze figuur zou het zogenaamde meelevendheid zijn. Ongelooflijk wat een kwade geest is dit mens.
  Wij vinden dat heel erg wat er is gebeurd in het paradijs dat Bouterse heeft geschapen. Met geen woorden is het leed te beschrijven. Wat zou dit kind van 8 heeft moeten beleven in haar laatste seconden/minuten. En dat haar lijk ook nog is aangevreten????


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES