dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieLichaam van vermiste 8-jarige Cherylee ook gevonden

Lichaam van vermiste 8-jarige Cherylee ook gevonden

-

Does Travel - naar Suriname

Nadat maandagmiddag het lijk van haar vader, de militair Donovan Manhoef, werd aangetroffen is nu ook het lichaam van de 8-jarige Cherylee gevonden. Het vermoeden bestaat dat de man zijn dochter heeft vermoord en daarna de hand aan zichzelf heeft geslagen.

Manhoef was sinds afgelopen week spoorloos, nadat hij met zijn 8-jarig dochtertje verdween. De militair had via berichten gedreigd om het meisje te vermoorden en zichzelf van kant te maken. Na de vondst van zijn lichaam werd een intensieve zoekactie naar het meisje gestart.

Manhoef en de moeder van het kind zijn uit elkaar en hebben een omgangsregeling. Het meisje was vorige week bij hem, maar hij bracht haar niet terug zoals afgesproken. De familie heeft woensdag voor het laatst telefonisch gesproken met het kind.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Heel erg triest.Ik had dit meisje een gelukkige jeugd gegund.Moge haar ziel in vrede rusten en dat zij mag vertoeven in de nabijheid van de Almachtige!!!


  Maak melding
 2. De duisternis en bitterheid in het hart van sommige mensen is
  zo diep dat ze elk zonnestraaltje als een bedreiging zien en
  vernietigen.

  Klein zonnestraaltje je zult de juiste plek op aarde vinden om te
  stralen.


  Maak melding
 3. Geen woorden voor wat heeft het kind ermee te maken. Waarom?. Wat voor psychopaat ben je om je eigen kind neer te knallen!! kinderen zijn slachtoffers en onschuldig!!


  Maak melding
 4. Eens was er een klik en er kwam ook een kind. Toen kwamen er strubbelingen denk ik en was de klik over er bleef alleen een band via het kind. Dat is wat de meesten nu weten. Maar wie vernederde wie? EN WIE VAN HUN FAMILIE EN VRIENDEN GREEP NIET VERSTANDIG IN?
  Grote kans da pa de oven ingaat en Ik hoop dat Cherylee een mooie uitvaart en grafje krijgt.
  Het moet ophouden dat ouders over de hoofden van kinderen hun haat naar mekaar uitvechten.
  Rust in vrede hoor Kleine Mooie Engel!
  Vader wakka boeng want rust zal je niet krijgen.
  Sterkte aan de nabestaanden


  Maak melding
 5. Zeer triest , deze slechte vader , en zeker geen echte militair , niemand kan begrijpen dat je je eigen kind vermoord en dan de hand aan je zelf verricht , zo’n man is niet geschapen door een god , maar door de duivel.


  Maak melding
 6. Fking loser man!!! Ik heb zo een hekel aan onrecht tegenover kinderen. Deze gast verdient geen begrafenis man. Gewoon laten wegrotten in een moeras ergens!


  Maak melding
 7. Er is altijd n oorzaak.dat die 2 nietmeer samen waren roept vragen op n een onschuldig zieltje is daar ht slachtoffer vn geworden.echt triest n zielig woorden schieten te koert.


  Maak melding
 8. Dit is n langgeplande wraakactie.de vraag die nu reist is wrom neemt n ex-man wraak op de vrouw vn wie hij gehouden hft middels ht wegnemen vn haar hoogste goed n haar te raken tot diep in haar ziel.

  Ik vindt het aln zielig voor dit lief kindje n niet vr de ouders.
  OORZAAK OORZAAK. OORZAAK.
  WIE VAN DE OUDERS HEEFT DE AANZET GEGEVEN TOT DIT GRUWELIJKE DAAD?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES