Aangetroffen lijk is van spoorloos verdwenen militair, zoekactie naar 8-jarig meisje

15
Militair verdwenen met 8-jarig dochtertje, familie maakt zich zorgen

Het lichaam dat vanmorgen werd aangetroffen bij een kostgrondje te Wi Sa Wini aan de Weg naar Carolina, is van de spoorloos verdwenen militair Donovan Manhoef. Dat meldt de Surinaamse krant De Ware Tijd. Manhoef was sinds afgelopen week spoorloos, nadat hij met zijn 8-jarig dochtertje verdween.

De militair had via berichten gedreigd om het meisje te vermoorden en zichzelf van kant te maken. Er is een zoekactie naar het meisje gestart.

Manhoef en de moeder van het kind zijn uit elkaar en hebben een omgangsregeling. Het meisje was vorige week bij hem, maar hij bracht haar niet terug zoals afgesproken. De familie heeft woensdag voor het laatst telefonisch gesproken met het kind.


15 REACTIES

 1. Ik wil niet doemdenken, maar word heel erg bang om dit meisje. Ik als vreemde krijg er buikpijn van , dus kan me heel goed voorstellen dat de moeder t ergste vreest om haar meisje. Van een afstand voelt al , als je ergste nachtmerrie . Wat was zo erg voor de vader ,dat hij z,n kind ontvoert? Ik hoop dat hij nog t besef heeft gehad , haar ergens naar toe te brengen waar ze gevonden kan worden. Ze is geboren uit de relatie van de ouders en als t niet meer gaat , wat was zo erg voor en tussen hen, dat hij tot deze wanhoopsdaad van ontvoering is gekomen. Ik hoop dat ze heelhuids teruggevonden zal worden .


  Maak melding

 2. @felo
  Hij riep het al jaren en nu kom je het hier deponeren??
  Jammer hoor! Misschien hebben jullie wat ondernomen, maar zo iemand moest desnoods gedwongen opgenomen worden.
  En ondanks het feit dat hij al jaren dreigde zelfmoord te plegen. Toch het kind aan zijn zorg toevertrouwen. Sari jere.


  Maak melding

 3. Intriest, intriest dat mensen zelfmoord en moord (??) als uitweg zien. Een jonge man van dacht ik 28 jaar en nog in de kracht van zijn leven, die zelfmoord ziet als een oplossing van zijn levensproblemen. Ik vrees het ergste van zijn dochter. Wat ik niet zo goed begrijp van de instanties in Suriname dat ze niet eerder hebben ingegrepen. Deze vader dreigde dat hij dit zou doen.
  Twee jonge levens die zo zijn einde moet vinden. Triest, erg, ik heb er geen woorden voor.Wat een verdriet voor de nabestaanden. Weet niet wat dat meisje van 8 jaar heeft moeten meemaken.


  Maak melding

 4. Als bekend was dat hij suïcidaal was, dan had dat meisje nooit en nooit alleen met haar vader mogen zijn, laat staan een week logeren, als ik het goed heb gelezen. Ik heb er geen goed gevoel bij maar blijf hoop houden!!!


  Maak melding

 5. Mijn God. Een vader en moeder hoort zijn kind te beschermen. Ik dacht dat zo de natuur was ingericht.Niet om je kind mee te nemen in het ultieme daad. Wat heeft dat kind moeten meemaken in de laatste momenten van haar leven.


  Maak melding

 6. @comel donovan was ziek, heel ziek meerdere keren hem gezegd hulp te zoeken, ook met hem gepraat om een poging tegen te houden, wij hebben dit ook niet voorzien, zoals zo vaak staan de beste kapiteins aan wal, het is heel erg wat er is gebeurd en niemand maar dan ook niemand kan in iemands hoofd kijken wat daar speelt, hij had hulp van een psychiater en ook andere hulpdiensten ook in het leger


  Maak melding

 7. Banajoesoe er zit waarheid in jouw schrijven, maar dat de laaste dagen zijn geteld, nee dat niet het hoort duivel is juist, trouwens een tragedy voor deze familie, RIP ,zielig voor dat kind? Trieste trieste trieste om te lezen?


  Maak melding

 8. @ felo
  Ik veroordeel jullie niet, maar lees wat je nu weer schrijft?
  Iemand die een gevaar is voor zichzelf en zijn omgeving, de zorg toevertrouwen van een weerloos kind?
  Er zijn grove fouten gemaakt. En ik blijf erbij dat jou dierbare in bescherming had moeten worden genomen. Hij had geen ziekte inzicht. En ja, het had een ieder kunnen overkomen, maar we moeten leren uit onze fouten.
  Dit verhaal kent alleen maar verliezers.

  In ieder geval, heel veel sterkte toegewenst.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.