donderdag, juni 13, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie'Nachtclubs laten klanten toe en houden ze verscholen'

‘Nachtclubs laten klanten toe en houden ze verscholen’

-

Does Travel - naar Suriname

Het Korps Politie Suriname heeft zojuist bekend gemaakt dat de politie gedurende de lockdown periode, de controle bij de nachtclubs zal verscherpen. Het is namelijk gebleken dat ondanks de maatregelen er toch nachtclubs zijn die tijdens de lockdown uren klanten toelaten en deze binnen verscholen worden gehouden.

De nachtclubhouders houden zogenaamd de poorten gesloten en via het camerasysteem wordt er dan nagegaan wie zich allemaal bij de poort aanmelden. Indien het om klanten gaat, worden deze dan door de Security guard of wachter doorgelaten, waarna de poort weer op slot wordt gedaan.

Tegen nachtclubhouders en of eigenaren die op deze overtreding betrapt worden, zal er heel streng worden opgetreden. De politie zal er niet voor schromen overtreders te beboeten en de vergunning in beslag te nemen. De kans is dan ook groot dat de vergunning vervolgens door de districtscommissaris wordt ingetrokken.

Zondagavond werd een inval gedaan in een bekende nachtclub in Paramaribo-Noord. De aanwezigen werden meegenomen naar de politieacademie en kregen een boete:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Ipv liefde gaan deze heren Coronavirus kopen bij de dames beseffen deze Stelletjes Ezels niet hoe groot het risico is om de Coronavirus bij deze dames op te lopen maar ja zo zie je maar hoe het kan lopen ipv met hun hersenen te denken laten ze het over aan hun Tollie en de grootste Tollie is hij zelf


  Maak melding
 2. Tja dat ga je op een gegeven moment krijgen. Mensen trekken die klote avondklok niet meer…. Suriname is straks al bijna een jaar in lockdown en de regering vind het prima zo.


  Maak melding
 3. die dames zijn allemaal paarse hoeren gestuurd door de ndp , en die geile konsensi had pech , , hij was net bezig met een trio en toen kwam de politie inval , jammer hé konsensi , maar over 7 dagen weet je of jou vriend corona jou heeft gepakt , maar jij hebt dubbel pech , alle IC zijn bezet , en jij kunt niet geholpen worden , dus loser de regering kan jou niet helpen , want jij vertrouwd deze regering niet , , nogmaals loser ga naar je baasje bouta , misschien?? kan hij wat voor je doen , ja dat kan die , hij heeft een goede oplossing voor jou probleem , en je raad het toch al , of niet loser , een schot in je rug en je kunt niet meer terug kijken.


  Maak melding
 4. @ Wat,

  Volgens mij zit je diep met je kop in de kont, van Chan. Helaas heb ik geen politieke kleur en ventileer af en toe mijn mening. Chan doet hoogstwaarschijnlijk zijn best, maar ik hoef het niet met alles wat ze beslissen eens te zijn. Dat was ik tjjdens paars ook niet.

  Mensen beoordelen en bij een bepaalde groep plaatsen is niet mijn ding. Die avondklok irriteert mij mateloos en mag liever vandaag dan morgen, wat mij betreft worden opgeheven. Geloof wat je wilt, maar mijn mening is dat die hele covid situatie ons alleen maar beperkt in onze vooruitgang. Veel plezier verder met je vieze spelletjes hier… boeler


  Maak melding
 5. Konsensi jij woont niet hier ik ben zeker dat joe e tang en Holland . Je manier van schrijven en de woorden die je gebruikt . En Wat ook . Julie zitten alle twee in Holland . Dan sang we lul so . Ga ergens anders klagen . Ga bij Rutte of hoe do heet klagen . We weer sma ede boi .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES