Vicepresident geeft moeder doodgereden jongen Mawakaboweg SRD 10.000

11
Vicepresident geeft moeder doodgereden jongen Mawakaboweg SRD 10.000

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk heeft vandaag de moeder van de 11-jarige Djuraino Pinas, die op 12 januari is doodgereden aan de Mawakaboweg, een geste van SRD 10.000 gegeven.

De moeder wendde zich vandaag voor hulp naar Brunswijk. De vp van Suriname die zeer begaan is met het lot van deze moeder gaf haar een geste van 10.000 Surinaamse Dollars. Hij sprak haar troostende en bemoedigende woorden toe.

Djuraino was rond 18.20u bezig de straat over te steken, toen hij werd geschept door een zwarte Toyota Mark X. Het slachtoffer werd op de kruising Mawakabo- en Frederikshoopweg aangereden en ongeveer 40 meter meegesleurd. Hij was opslag dood. De bestuurder is daarna doorgereden.

De bestuurder, de 26-jarige Sedric S. meldde zich op 14 januari samen met zijn raadsman aan bij de Verkeersunit van Regio Midden te station De Nieuwe Grond. Hij is niet in het bezit van een rijbewijs. Na te zijn voorgeleid is hij in verzekering gesteld.


11 REACTIES

 1. Waarom moet dat het nieuws halen? Is dat typisch Surinaams of houdt Brunswijk zo van aandacht? Doe je goede werken in stilte.God zal je ook zegenen als geen mens er weet van heeft.


  Maak melding

 2. Hebben ABOP en het kabinet van de Vice-President geen PR-persoon die kan inzien dat de optica van deze geschenken die worden gegeven, buiten hun directe kiezers, gewoon verschrikkelijk is voor een beschaafd land? De samenleving bombarderen met foto na foto van een Vice-President die geld weggeeft, is NIET hoe je de hersenen van de bevolking positief ontwikkelt om hun rij gedrag te veranderen. En de foto spreekt boekdelen. Geld is voor ons het belangrijkste vanuit de ABOP.

  Ontwikkeling is niet alleen wat je kan zien en aanraken.


  Maak melding

 3. Beste famiri,
  ik kan deze bravo brunsi niet snappen. Waarom een foto laten maken dat je iemand hulp biedt? Kan het niet incognito?
  Deze man probeert uit alle situatie van anderen munt te slaan! Op Naar de verkiezingen foei bRunsi. Misschien dit principe toepassen als je iemand helpt: “Laat je rechterhand niet weten wat je linkerhand doet”
  Gado bosh didibri krachti


  Maak melding

 4. De ene vp steelt van het volk en de andere vp geeft gul aan het volk. Toch vind ik dat Ronny de mensen beter een gevulde pinpas kan geven dan al dat contante geld want dat kan abanies trekken.


  Maak melding

 5. Het is juist goed dat er bekendheid wordt gegeven dat de Vp R. Brunswijk de Moeder van het slachtoffer hulp heeft gegeven in de form van geld wat bij sommige idioten in de verkeerde keelgat terechtkomt hoeveel steun hebben jullie gegeven behalve commentaar de Moeder kan haar zoon niet met het geld terug halen maar op zijn minst wat gemaakte kosten dekken


  Maak melding

 6. Het is altijd goed om te helpen. Maar ik hoop dat er spoedig
  verandering komt aan deze moeilijke tijd en dat de meeste
  mensen hun eigen boontjes kunnen doppen.


  Maak melding

 7. Het is heel vervelend als VP alleen mensen steunt die op hem lijken.
  Het is heel vervelend als VP in privé hoedanigheid geld geeft.
  Want iedereen weet dat die goudmijnen van VP van het land zijn.
  Dus VP stop met dit gedrag.
  Laat het aan een ambtenaar van sociale zaken over.
  We weten het intussen hoor. Dat u een geldsmijter bent.
  Ga het land regereren ipv telkens weer dit tenenkrommende voorstelling.


  Maak melding

 8. Wat maakt het uit san wie de VP geld geeft . Het is zijn geld . Ik doe ook wat ik Wil met mijn geld en niemand komt min vertellen hoe ik het moet gebruiken . En wat maakt het ook nog uit als de persoon op hem lijkt . Ik ben een hindoestaan maar laat me je dit zeggen er zijn weinig hindoestanen die de VP kunnen na doen . En mense no doe lik a moni e kmoto uit joe sakka dus, lieb Brunsi .no kon tak law law sani .


  Maak melding

 9. Hoofd- en bijzaken. Het sociale gebaar van Ronnie Bruswijk aan de moeder van het slachtoffer voert de boventoon. De rest is bijzaak. De moeder is in feite de hoofdzaak daar zij nu voor een deel financieel tegemoetgekomen is. Ronnie is slechts een handlanger geweest. Of hij het nu doet vanwege politieke redenen of niet ,is niet belangrijk. Het sociale gebaar blijft overeind. Lonnie heeft ook aan andere Surinamers die niet op hem lijken, steun verleend. Is men niet blij dat een moeder geholpen is? Concentreer je op de moeder en niet op Lonnie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.