dinsdag, mei 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Moord op Cherylee Manhoef gaat niet onopgemerkt voorbij

VIDEO: Moord op Cherylee Manhoef gaat niet onopgemerkt voorbij

-

Does Travel - naar Suriname

Diverse personen en organisaties hebben de afgelopen dagen stil gestaan bij de moord op de 8-jarige Cherylee Manhoef. Het meisje verdween vorige week met haar vader en werd maandag samen met haar vader dood gevonden in een savanne gebied. De lichamen werden per toeval ontdekt en het vermoeden bestaat dat zij om het leven is gebracht door haar vader.

Vanaf dinsdagmiddag werden er bloemen en beertjes door onder andere buurtbewoners voor de woning van het overleden meisje geplaatst. Het was een komen en gaan van mensen die wat achterlieten als teken van medeleven, zoals ook in het filmpje onderaan en in de foto boven te zien is.

Ook DNA voorzitter Marinus Bee bracht samen met nog drie andere leden een bezoek aan de familie om hun medeleven te tonen en condoleances over te brengen. Ze waren bij de woning van de overledene waar Bee en gevolg de familie kracht toe wenste:

DNA voorzitter Bee bij de familie thuis.

Verder heeft het Ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J) gereageerd op de dood van het meisje. Zij betreurt het ten zeerste dat het zover is gekomen dat de 8-jarige slachtoffer is geworden van moord.

“Ongeacht de omstandigheden mag men nimmer hiertoe overgaan. Het directoraat Jeugdzaken is voornemens om zich in de komende periode nog meer te gaan richten op voorlichting en bewustwording ter bescherming van de jeugd” aldus het ministerie.

Bekijk ook een reportage van De Straat:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
 1. Jeugd zorg overal, is bende, te laat tot aktie overgaan, de vader had verschillende keren gedreigd, als een gezin gescheiden is, kind moet altijd bij de moeder blijven,
  Rip kleine meid, je bent in gods armen?


  Maak melding
 2. Langs deze weg wil ik de moeder en de opa in het bijzonder, heel veel sterkte wensen met het verlies van hun (klein)dochter. Nogmaals heelveel sterkte.


  Maak melding
 3. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Droevig en Triest.
  Ik raakte helemaal geƫmotioneerd bij de TV beelden van STVS.

  Heel veel Kracht en Sterkte toegewenst aan de moeder en overige familieleden van hun
  dierbare Cherylee Manhoef.

  Mooie “Cherylee” R.I.P


  Maak melding
 4. Erg tragisch dat het zo is geeindigd. Heel veel sterkte aan de moeder en opa van Cherylee en de rest van haar familie en andere in de samenleving die het ook diep heeft geraakt. Ik hoop dat ze haar weg vindt naar het licht, laten we door bidden voor haar, zodat het ook gebeurt.


  Maak melding
 5. De gedachte om dit mooi, onschuldig, mondig meisje nooit meer te kunnen vast houden is toch ondraaglijk. Echt droevig. Heel veel sterkte toegewenst aan de nabestaanden.
  Ik hoop dat alle uitingen/dreigingen van vooral volwassen serieus genomen worden. Je weet nooit of iemand het meent of niet.


  Maak melding
 6. Je wilt er eigenlijk niets v zeggen, maar toch nog dit;
  Teveel media aandacht zorgt voor copycats. Dat is verboden in het westen, summiere berichtgeving is gebruikelijk. Dit gebeurt vaker dan je denkt.


  Maak melding
 7. dit heeft ze niet verdiend als ik ooit naar daar in suriname ga dan ga zal ik altijd voor je bidden ik hoop dat je veilig thuis bent aangekomen schatje R.I.P CHERYLEE SOSO LOBI


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES