woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidCorona-uitbraak onder keukenpersoneel Academisch Ziekenhuis

Corona-uitbraak onder keukenpersoneel Academisch Ziekenhuis

-

Does Travel - naar Suriname

Momenteel is er een uitbraak van het coronavirus onder het keukenpersoneel van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Dit meldt medisch directeur Lindy Liauw-Kie-Fa in een circulaire aan alle medewerkers.

Er zijn speciale maatregelen genomen om de continuïteit van de keukenactiviteiten te garanderen.

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur in totaal 366 COVID-19-testen uitgevoerd. Hieruit zijn 74 nieuwe gevallen naar voren gekomen. Afgelopen etmaal zijn 58 personen genezen verklaard. Momenteel zijn er 689 actieve gevallen.

De circulaire.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. Ben voorzichtig mensen en hou elkaar in de gaten, mocht je niet goed voelen, laat je testen niet schamen, uiteindelijk zijn wij allemaal mensen, niet schamen hoor, denk aan je zelf en uw medemens??


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES