donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie26-jarige bestuurder zonder rijbewijs reed 11-jarige dood

26-jarige bestuurder zonder rijbewijs reed 11-jarige dood

-

Does Travel - naar Suriname

Dit is de 26-jarige Sedric S. Hij heeft zich vanmiddag tegen 12.30u met zijn raadsman gemeld bij de Verkeers Unit Midden te station De Nieuwe Grond. S. heeft afgelopen dinsdag 12 januari de 11-jarige Djuraino Pinas doodgereden aan de Mawakaboweg in Suriname.

Na de aanrijding reed de bestuurder door. Hij sloeg daarbij de Magentaweg in.

S. is na te zijn voorgeleid in verzekering gesteld. De man is niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Het voertuig waarin hij reed is in beslag genomen door de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
 1. Nou onze gladhaar heeft zich met zijn advocaat aangemeld bij de politie. Ongelooflijk. Zonder rijbewijs rijdt hij hoogstwaarschijnlijk een zekere 11 jarige Pinas dood. Jammer omdat te zeggen. Moet ik zeggen dat een gladhaar een kroeskop dood reed?? Ja, ongepast.
  Een jongetje van 11 pas, die het leven nog moet ontdekken. Wat een verdriet voor de familie, de omgeving en bekenden. Pijnlijk. Ik bid tot God dat deze Djuriano een Engel mag worden en als een Engel gaat waken over alle kinderen op deze wereld die het verdienen om normaal oud te worden. Wij houden we van jou Djuriano Pinas. Ik weet zeker dat je het paradijs al bent binnen getreden. Veel liefs.


  Maak melding
 2. Levenslang opsluiten die gast , dood door schuld , maar als je zonder rijbewijs in een auto rijdt en je rijdt iemand overhoop en deze persoon overlijdt , en ook nog doorrijden na dit ongeval , moet de rechter het gaan bekijken als moord , en het moordwapen is de auto , doodstraf is op zijn plaatst , ze moeten de doodstraf weer invoeren.


  Maak melding
 3. Als we de reacties van Sing Sing en Jane de Wit bestuderen dan kunnen we alleen concluderen dat racisme samengaat met kleurenblindheid en tunnelvisie.


  Maak melding
 4. Heren ik begrijp jullie helemaal en mijn eigen reactie is ook niet mals.
  Surinamers hebben een geheugen van maximaal een half uurtje.
  Over een paar dagen is men dit voorcal allang vergeten en als hij voor de rechter verschijnt gaat niemand roepen dat de maatschappij behoorlijk in rep en roer was.
  Deze jongen denkt netals zijn soortgenoten dat ze nog steeds in de jungle op jacht zijn.


  Maak melding
 5. Als je gaat rijden zonder rijbewijs dat is dan automaties vastberaden moord met minimum 25 jaren. Ook de eigenaar van de auto zelfde straf geven.


  Maak melding
 6. Sorry Waterkant, maar racisten zoals Sing Sing, tookie en De Wit kunnen.wij geen.Surinamers noemen. Sing Sing voel meer verbonden met India en die 2 andere horen tussen bepaalde dier soorten thuis

  Deze patser moordenaar keihard straffen .


  Maak melding
 7. Was hij onder invloed van drugs of alcohol? Dit moet ook nader worden onderzocht. Is het een drugsgebruiker?

  Waar was hij allemaal geweest op die bewuste dag van het gebeuren? Bij wie, een feest, enz.?
  Hoe laat en wie waren daar aanwezig.

  Een ieder die deze persoon kent en weet waar hij was voor de aanrijding moet dit door geven aan 115.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES