maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie zoekt verkeerscrimineel na doodrijden 11-jarige, gaat vermoedelijk om zwarte Mark X

Politie zoekt verkeerscrimineel na doodrijden 11-jarige, gaat vermoedelijk om zwarte Mark X

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuurder van een zwarte Toyota Mark X is vermoedelijk de veroorzaker van de aanrijding op dinsdag 12 januari, waarbij de 11-jarige voetganger Djuraino Pinas meters werd meegesleurd en op slag dood was. De autobestuurder is na het ongeval doorgereden heeft zich nog niet aangemeld op het politiebureau. Aan zijn opsporing en aanhouding wordt gewerkt meldt het Korps Politie Suriname.

Op de samenleving wordt dringend het beroep gedaan door de Surinaamse politie, om alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van deze verkeerscrimineel door te spelen aan de politie van het bureau Santodorp die te bereiken is op de telefoonnummers 485240/485250. Er kan ook worden gebeld met het Command Center via 115 en/of de gratis tiplijn 179.

Van het Command Center kreeg de politie van het bureau Santo Dorp die dinsdag omstreeks 18.14 uur de melding dat een minderjarige voetganger dodelijk was aangereden door een personenauto op op de kruising van de Mawakabo- en de Verlengde Frederikshoopweg.

De wetsdienaren deden de locatie aan voor onderzoek, waarbij er is geconstateerd dat vier minderjarige jongens over de Mawakaboweg liepen, komende vanuit de richting van Welgedacht C en gaande in die van de Nieuw Weergevondenweg. De personenauto kwam vanuit tegengestelde richting.

Gekomen ter hoogte van pand no. 60, aan de Verlengde Frederikshoopweg, staken de jongens de weg over en zagen plotseling een auto voor zich. Hierbij konden drie hunner zich in veiligheid brengen, terwijl Djuraino werd aangereden en ongeveer vijftig meters verder werd meegesleurd. De voetganger was op slag dood.

Een ingeschakelde arts stelde de dood van het jongetje vast. Zijn ontzielde lichaam is na overleg met het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is door de politie van Santo Dorp overgedragen aan de unit Verkeer van regio Midden meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Niet relevant of haar type of etniciteit, kleur, geslacht, leeftijd, status, afkomst. Deze moordenaar moet gauw opgespoord worden en strafrechtelijk worden vervolgd. Je wilt toch niet dat jouw kind, kleinkind, neefje of medemens die overkomt??? Niemand wilt dit. Ongelooflijk en afschuwelijk dat dit jongen dit heeft moeten overkomen.
  Dan ga ik ook onbewust denken over de kinderen (doet mij nog steeds heel veel pijn) in Suriname die op een afschuwelijke manier hun dood hebben gevonden, omdat het huis met dievenijzer was beveiligd. Ze dachten dat ze door hun moeder veilig werden achtergelaten in het huis.
  Wanneer gaat de brandweer met gerichte informatie komen over deze huizen van de dood.
  Ik zie ook nog dat er vandaag of morgen zich nog een grote ramp voltrekt op de Wijdenbosch brug. Wanneer nemen de autoriteiten preventief acties??


  Maak melding
 2. Pa Winti, wat slim van jou; door jou opmerking valt 25 – 30% van de Surinaamse bevolking af als verdachte en daarmee blijft slechts 75 – 70% over. Dat zal het onderzoek gladjes doen verlopen


  Maak melding
 3. Ik heb geen woorden voor,een minderjarige aanrijden en levenloos achterlaten.(gewetenloos). Wat een schok voor andere 3 jongens zware trauma dat heel leven blijft. Opsporen en zonder berechting opsluiten. Ik ben geen rechter dit soort misdaad oordelen. Veel sterkte aan alle 4jongens & famileden.


  Maak melding
 4. Redshin@@ Jij en Pa Winti zijn precies hetzelfde product. Even dom en achterlijk. We hebben geen interesse in jullie bulschit en racistische flauwekul. Deze moordenaar moet gepakt worden. Daarin zijn wij geïnteresseerd. Fijne dag


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES