maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie11-jarige jongen meters meegesleurd na 'hit and run' door automobilist

11-jarige jongen meters meegesleurd na ‘hit and run’ door automobilist

-

Does Travel - naar Suriname

De jongen die dinsdagavond om het leven kwam bij een verkeersongeval in Suriname is de 11-jarige Djoeraino P. Naar verluidt was de jongen rond 18.20u bezig de straat over te steken, toen hij werd geschept door een zwart gelakt voertuig.

Dit voertuig reed over Mawakaboweg, komende vanuit de richting van de Mohamed Rashied Pierkhanweg en gaande richting Magentaweg. De 11-jarige werd op de kruising Mawakabo- en Frederikshoopweg aangereden en ongeveer 40 meter meegesleurd. De bestuurder van de auto is daarna doorgereden.

Toen de ambulance ter plaatse arriveerde, bleek dat het slachtoffer geen teken van leven vertoonde. Een arts stelde de dood ter plaatse vast. Zijn lijk in beslag genomen voor obductie. De zaak is ter plaatse overgedragen aan Verkeer Unit Midden.

De bestuurder heeft zich tot op dit moment nog niet gemeld bij de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Nou blijkt het 11 jaar te zijn, bestuurder meldt je,
    Misschien heb je uit te leggen, je hebt misschien niet met opzet gedaan, jonge kan ook plotseling de weg zijn opgegaan?


    Maak melding
  2. De Enige reden dat ik kan bedenken dat deze dader die de dood van de Jongen op zijn geweten heeft is dat hij dronken cq geen rijbewijs heeft of onder invloed was van Drugs want waarin zou je doorrijden als je niet schuldig bent aan deze daad er is blijkbaar ook geen re sporen op het wegdek te zien wat aangeeft dat de dader met bepaalde snelheid reed en niet heeft willen stoppen welke verklaring zou hij of zei hierop willen geven desalniettemin hij heeft de dood van deze jongen op zijn geweten ik hoop dat ze hem of haar kunnen achterhalen en zo niet dan hoop ik dat deze Persoon nimmer rust zal vinden in zijn verdere leven en nachtmerries zal overhouden zoals de dierbaren van de overleden jongeman om het gemis van hun zoon die niet hierom hebben gevraagd mochtde dader dit lezen dan zeg ik bij deze het Enige juiste wat je kunt doen is jezelve aangeven bij de Politie


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES