zaterdag, juni 15, 2024
HomeNieuws uit NederlandNederland past reisadvies naar Suriname aan vanwege maatregelen overheid

Nederland past reisadvies naar Suriname aan vanwege maatregelen overheid

-

Does Travel - naar Suriname

Nederland heeft dinsdag het reisadvies naar Suriname aangepast. Dit vanwege de maatregelen die de Surinaamse regering heeft genomen vanwege het oplopende aantal coronabesmettingen. Zo is het Surinaamse luchtruim in ieder geval tot einde 2020 gesloten voor personenverkeer.

De Nederlandse overheid geeft aan dat voor Suriname de code oranje geldt: alleen noodzakelijke reizen. Van een negatief reisadvies, zoals de Surinaamse krant De Ware Tijd beweerd, is geen sprake.

“Er zijn maatregelen genomen om verspreiding van het nieuwe coronavirus (Covid-19) te voorkomen. Er zijn in Suriname veiligheidsrisico’s die afwijken van wat u in Nederland gewend bent. Bereid u goed voor op deze risico’s en let op” aldus een toelichting op het reisadvies door het ministerie van Buitenlandse Zaken.

De KLM voert wel vrachtvluchten uit waarop alleen repatriëringspassagiers worden toegelaten. Nederlanders die vanuit Suriname terugkomen in Nederland moeten 10 dagen in thuisquarantaine.

Het Nederlandse kabinet adviseert zeer dringend om niet naar het buitenland te reizen tenzij strikt noodzakelijk. Dit omdat buitenlandse reizen een risico zijn voor de verspreiding van het COVID-19 virus.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. En nu klagen mensen uit alle landen op landen met een inreisverbod voor mensen uit landen waar de VIRUSSEN hoogtij vieren. Erdogan wil niemand uit Europa binnenlaten hoe schrijnend de redenen ook zijn. Zelfs zijn eigen landgenoten zijn niet welkom. Waarom zijn reizigers zo koppig en heppie om te reizen?


  Maak melding
 2. Ja, dankzij Nederland dat zij op oranje of rood was, plus nog die besmette patiënt vloog richting Suriname. Vandaar reizen naar Suriname een reisadvies is. HUP HUP NEDERLAND, NOH. MI M?RS
  LUCHTRUIMTE VOOR NEDERLAND MOET DICHT GEDAAN WORDEN.


  Maak melding
 3. Ali 23 december 2020 At 18:46
  HOPELIJK WORDEN ALLE SURINAMERS SNEL GEVACCINEERD. LANG LEVE SU.

  LAAT ZE MAAR UITSTERVEN IN EUROPA. WHITE TRASH.
  ==================

  Waarom praat je dan hun taal. Gebruik je hun techniek en hun faciliteiten. Sodemieter op naar een fucking woestijn met je grote bek.


  Maak melding
 4. Ali je lult uit je bek, Su kan de rente niet eens betalen en je hoopt dat alle mensen daar vaccineerde wordt???? Zonder hulp van Nederland gaan jullie ook dood. En je / jullie denken dat die virus alleen daar overgebracht worden door de Nederlanders? What about Venezuelanen, Cubanen, Brazilianen enz enz, dus niet zomaar lullen. Deze virus is over de hele wereld. Zeker allemaal besmet door de Nederlanders. You Kaolo dago


  Maak melding
 5. dat virus covid 19 kwam toch uit china , daar hebben klojo’s zitten te experimenteren met virussen en via vleermuizen kwam het op een markt in die stad , en die mensen zijn gek op vleermuizen , en zo begon er een golf van besmettingen , er waren Europeanen en Amerikanen en eigenlijk vele toeristen uit de hele wereld daar en die werden besmet zonder het te weten , en toen ze terug waren in Europa en de rest van de wereld kon het virus zich snels verspreiden , dus mensen met dank aan de chineese klojo’s , , misschien wilden ze wel een nieuw biologisch wapen maken , het lijkt erop dat hen dat gedeeltelijk is gelukt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES