zaterdag, juni 22, 2024
HomeNieuws uit SurinamePrijzen uitgereikt aan winnaars 'MoHanA Challenge' in Suriname

Prijzen uitgereikt aan winnaars ‘MoHanA Challenge’ in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De MoHanA Challenge van het ministerie van Volksgezondheid, welke georganiseerd werd als onderdeel van de MoHanA campagne is afgesloten. MoHanA staat voor Mond- neuskap op, Handen reinigen en Afstand houden. De prijsuitreiking vond plaats op dinsdag 22 december 2020 en werd verricht door de Surinaamse minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin (foto). De winnende video’s zijn op basis van creativiteit en likes beoordeeld door de jury. 

Minister Ramadhin bedankte de deelnemers voor het participeren en bemoedigde hen aan het niet alleen te laten bij hun MoHanA video, maar zich te blijven houden aan de COVID-maatregelen. De participanten hebben een video geüpload waarin zij op hun eigen creatieve manier de MoHanA gedragingen uitbeelden. De prijzen dienen als stimulans voor participatie aan de Challenge.

Het ministerie blijft de gemeenschap erop attenderen om zich te houden aan de MoHanA gedragingen, die het risico voor het oplopen van COVID-19 verminderen. Gezien de stijging van het aantal COVID-19 gevallen is een dergelijke campagne essentieel om ieder lid van de gemeenschap bewust te maken van de persoonlijke stappen die genomen moeten worden om de spreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Super,
  het volk wordt betrokken bij de gang van zaken.
  We kennen allemaal de tijd nog van de dictator en zijn schurken
  wat zij bepaalden vanuit hun hoge ivoren toren moest gebeuren en als het fout was wat altijd het geval was dan ging men een enkele keer aanpassen
  nu wordt van groot tot klein het volk betrokken het land is van en voor ons allemaal en niet voor een paar omhoog gevallen mongolen die het land vernietigd hebben

  btw
  is de voortvluchtige onschuldige op de opsporingslijst van INTERPOL staande vuile vieze smerige dief boefdraad al gevangen. hij is net als alle andere dieven in boma onschuldig
  en dan nog komen hier
  mongolen en andere zwakzinnigen hier hun schijt verkondigen
  idioten zoals
  rob rob les rbro
  pony pakiri
  lucien lucien karwafoding
  ric
  schipper
  talk a lo shit
  en nog wat ander gruis
  de walgelijkste zijn zij die net doen alsof


  Maak melding
 2. Kromo ik denk dat koullo boefdraad ondergedoken in bouta huis, in de kelder, boef beschermt boef, als je zéker van je zaak weet dat je niets verkeerd heb gedaan, vanwaar die onderduiken, omdat deze debielen denken nogsteeds dat de Surinaamse bevolking bevolking bevolking dommoor zijn, hij en bouta zijn dieven, ik vindt dat alle ndpers in de gevangenis horen, tot dat er geen duidelijkheid komt wie wat heeft gestolen, duidelijk??


  Maak melding
 3. laten we hopen dat die kinderen die net een prijsje hebben gewonnen zich ook inzetten , dat iedereen die zich niet aan de covid regels houdt , zo niet , en ze zien dat en het vertellen aan die mensen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES