maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidTelesur geeft kerstgeschenken aan zorgverleners van Academisch Ziekenhuis

Telesur geeft kerstgeschenken aan zorgverleners van Academisch Ziekenhuis

-

Does Travel - naar Suriname

Het Surinaamse telecommunicatiebedrijf Telesur heeft vandaag gemeend om de zorgverleners van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) een extraatje te geven, als blijk van waardering voor hun bijzondere inzet in het haast afgelopen jaar. Een jaar waarin de corona pandemie een enorme impact heeft op deze frontliners in de COVID-19 zorg.

Deze frontliners hebben zich met name door de uitbraak van de corona pandemie nog meer moeten inzetten, om patiënten te voorzien van de juiste medische zorg. Jennis Asraf, manager Corporate Communication, overhandigde vandaag de kerstgeschenken bestemd voor 163 frontliners van het ziekenhuis.

“Vanwege de pandemie hebben we er dit jaar van afgezien ons welbekende kerstconcert te organiseren. We hebben in plaats daarvan besloten de frontlinie in de strijd tegen het COVID-19 virus te gedenken rond de feestdagen”, geeft de manager aan.

De geschenken werden in ontvangst genomen door dokter Navin Ramdhani en dokter Preveen Banwarie, beiden anesthesioloog – intensivist in het AZP. “We waarderen deze geste van Telesur enorm. De zorgverleners staan onder enorme druk en zullen een kerstgift zeker op prijs stellen,” zegt Ramdhani, die naast intensivist ook hoofd Intensive Care Unit AZP is.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. Telesur kan beter hengels geven aan het Surinaamse Volk om zelf hun eigen vis te vangen, i.p.v. een keer per jaar kerstbroden vol met suiker en vet te geven aan het arme Surinaamse volk dat aan adipositas /overgewicht lijdt.

  Als het arme Surinaamse volk deze kerstbroden vol met suiker en vet heeft opeten mogen ze van geluk spreken als ze voor het nieuwe jaar niet hun laatste adem hebben uitgeblazen.

  Na Kerstbrood Telesur wan deelt uit zo kort voor de kerstdagen. Au kon djie den. Als het de USA was kon Telesur zo een strafzaak van de nabestaanden aan hun broek hebben gekregen omdat mensen met overgewicht zijn gestorven vd kerstbroden vol met suiker en vet.


  Maak melding
 2. Telesur doe ook iets aan de kwaliteit van de internet.Internet verkeer is baar slecht.Wat hebben jullie met de 115 miljoen usd.lening gedaan onder de vorige criminele regering ??Het zou gebruikt worden om de net te upgraden.
  Zeker onder de RvC verdeeld .Ik heb internet aansluiting aan gevraagd maar hoor nooit iets daarover.Stelletje mislukkelingen.


  Maak melding
 3. De vrijgevigheid spat er van af. We kennen ook die andere tijd nog
  Hoe komt dat toch? Het antwoord is heel simpel, iedereen wist dat de sekte van de ndp stal als raven, waarom zou je dan jou geldt aan de mensen geven. Nu zien ze een regering die er voor en van het volk is. die aan de noden van het volk denk, daarom wil iedereen zijn steentje bijdragen.


  Maak melding
 4. Ze kunnen beter eerst de kwaliteit van hun dienstverlening verbeteren
  Kerstpakketten zijn leuk maar telesur
  Is een z g telecombedrijf en geen voedselbank.
  Neigt naar populisme.


  Maak melding
 5. en die andere zorgverleners dan in al die andere ziekenhuizen , die hebben ook zich ingezet dit jaar met de covid 19 , , Telesur het Academisch Ziekenhuis is zeker naast U deur , , maar als U wat wilt schenken , geef dan alle zorgverleners iets , en niet een deel .


  Maak melding
 6. Het zal allemaal niet opschieten met de ontwikkeling in het land.
  Die hulppakketten en geschenken is alleen maar brandjes blussen. In plaats dat men in het land gaat werken aan structurele oplossingen van de problemen in het land. Je kan pakketten en geschenken blijven geven, maar dat zal geen ontwikkeling brengen in het land en zal op den duur het volk zelf verarmen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES