woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOpnieuw roofoverval door nep-politieagenten in Suriname

Opnieuw roofoverval door nep-politieagenten in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Een man en zijn vrouw, die gisterochtend op het punt stonden om hun minderjarige zoon naar school te brengen, zijn op klaarlichte dag overvallen. Toen de man naar zijn auto liep werd hij plotseling aangevallen door drie mannen, waarvan één een kogelvrij vest met politie opschrift aan had.

Volgens bronnen was een van de mannen gewapend met een zwaar wapen. De slachtoffers werden naar binnen gebracht en hun woning werd overhoop gehaald. Er werd een onbekend geldbedrag, sieraden van geel metaal en de harde schijf van het camerasysteem meegenomen.

De verdachten verlieten de plaats met de wit gelakte Toyota Auris van het slachtoffer en reden in onbekende richting. De beroving deed zich tegen 07.15u voor aan de Patatawiwiriestraat te Charlesburgweg. De politie van Geyersvlijt heeft de zaak in onderzoek.

Nep politieagenten waren vorige week ook twee dagen achtereen bezig met criminele activiteiten: woensdag werd een man ontvoerd en donderdag werd een man beroofd en gekneveld. In beide gevallen deden de daders zich voor als Surinaamse politieagenten. De ontvoerde man werd dood terug gevonden in een vat:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

21 REACTIES
 1. We moeten gaan denken over de politie en de politiekorps die nu het scepter zwaait.
  Goed hierover nadenken welke richting we gaan. Nu wordt een lichting binnenkort toegelaten tot het korps, waarbij we nu al weten dat 70% niet deugt. Wat deugt er nu in Suriname???
  Rot die corruptie politiekorps weg die aan de lijnband loopt van de NDP.


  Maak melding
 2. Als Suriname zo doorgaat dan gaan ze hun buurlanden achterna!! Dit bevordert NIET de toerisme! Heel erg wat er is gebeurd, en ook eng!! Je kunt security hebben maar het moment dat je je deur uitstapt pakken ze je!! Je voelt je niet meer veilig!


  Maak melding
 3. Starnieuws:
  01 Dec, 12:23 NDP-voorzitter Desi Bouterse spreekt partijgenoten die hem ondersteund hebben maandag toe. Na de zitting van de Krijgsraad togen ze naar Ocer. (Foto: René Gompers) Uitspraken gedaan door ex-president tevens NDP-voorzitter Desi Bouterse gisteren in Ocer, zijn door velen met verontwaardiging aangehoord.

  Deze kwestie zal niet op zijn beloop worden gelaten. Bouterse zei dat het volk de NDP weer nodig heeft. “Men is bezig het volk vijftig jaar terug te werpen”, stelde de politicus.

  Hij merkte op dat er toen wapens te pas zijn gekomen. Bouterse merkte dat het een normale zaak was als hij zei “e koeliman o lati ye hor’ a phagwa? Hij ervoer het niet als belediging. Vandaag aan de dag zien wij dat opkomen.

  Als dat gebeurt, gaan wij dit land ver terugwerpen. Dan gaan de allerjongsten onder ons, kon mi taigi grat hari. Dit soort dingen ga je alleen met wapens kunnen weghalen”.

  De NDP-voorzitter zei dat daar voor de Bouterses, Jules en de Abrahamsen te oud zijn. “Of u zult moeten toegeven en voor de rest puppet willen blijven, maar als u daadwerkelijk inhoud wil geven aan Suriname is van de Surinamers, dan zullen wij in de bres moeten springen. Ik weet dat vele mensen ons niet begrijpen, maar laten wij elkaar beginnen te begrijpen dat er een historische taak is weggelegd om vanuit deze eenheid dit niet zo door te laten gaan”, stelde Bouterse. Advertenties .
  ================================
  Die man spoort niet.


  Maak melding
 4. Meneer Schipper vaart U rustig over de Noordzee, het is niet aan channie, maar aan Uw idiool die de leiding heeft over de veiligheid van ons volk Suriname. Ik wens U een behouden vaart. Welterusten.


  Maak melding
 5. De politie is bank en zwak en de meesten corrupt.
  Daarom zoveel onopgeloste berovingen en moorden.
  De ndp top bij de politie moet vervangen worden.


  Maak melding
 6. Dit lijk Mij Een Bizaar Verhaal.. Hoe Wisten De Daders Dat Er Zo Een Groot Geld Bedrag In Dat Huis Aanwezig Was… Dies Na Wang Dala Torie.

  Gelukkig Zijn Er Geen Gewonden Gevallen

  Deze Roovers Gaan Binnenkort Weer Een Daad Plegen Met Gevolg Dat Ze Een Taktische Fout Gaan Maken In Voordeel Van De Politie..

  ROVERS MET POLITIE UITRUSTING OP GEPAKT.


  Maak melding
 7. Bedankt bouterse, bedankt
  het volk heeft niet geleerd te werken, ze mochten gewoon hun hand ophouden. nu het over is hebben ze niets helemaal niets en kunnen ze niets met dank aan de mpp die
  het volk wist dat ze gewoon konden nemen wat van een ander was, tja das nu voorbij joe saka saka dagoe, schijtzak.
  Wij zitten nu met deze shit opgezadeld en dan heb je nog een grote bek in ocer, bij de rechter schijt je in je broek


  Maak melding
 8. Hier Op Deze Site komen Een Paar Profesoren Rechtsfilosofen En Je Heb Ook Een RECTOR MAGNIFICUS Er Bij.

  De Laatste Paar Dagen Is Ons Land Opgeschrikt Door Een Paar Serie Ernstige Misdrijven.

  Ik Ging Er Van Uit Dat Ik Die Profesoren.. Rechtsfilosofen. Zou Horen. Ik Ben Benieuwd Naar Hun Mening.. Hoe Ze Er Over Denken En Wat Er Volgens Hun Visie Aan Gedaan Kan Worden. Want Ons Rechtstaat En De Integriteit Van Onze Open SamenLeving Wordt Door Buitenlandse Criminele Organisaties Bedreigt

  De Waterkant Profesoren De Rechtsfilosofen. En De RECTOR MAGNIFICUS.

  Alleen Als Er Wat Van Bouterse Of Hoefdraad Te Voorschijn Komt Kruipen Ze Uit Hun Hol.
  Gister Was Bouterse Actueel.. Ga Maar Lezen. Ze Waren Echt In Hun Noppies.

  De Webmaster Moet Ze Weg Jagen.. We hebben Niets Aan Profesoren Die Staan te Loeren ToT Dat Er Een Bericht Van Bouterse Of Hoefdraad Te Voorschijn Komt En Hun Mening Op Los Laten


  Maak melding
 9. Laats Werd Er Een Broeder Van Ons Op Laffe Wijze Vermoord, Ik Ging Er Van Uit Dat Het Storm Zou Gaan Lopen Op Deze Site.. Ga Maar Kijken.. 10 Reakties

  Geen Van Die Profesoren Hebben Wat Over Gezegd Het Interesseerd Ze Niet.

  Ze Wachten Alleen Op Nieuws Van Bouterse En Hoefdraad.
  Ik Vindt Dit Vreselijk


  Maak melding
 10. limbo jij lijkt bouta wel , , eikel , wie denkt jij wel te zijn , met je reacties hier op WTK ben jij geen haar beter ivanoff limburg , dus demente snuifaap , we nemen niets van je aan , , en je denkt popie jopie te zijn met dat gedoe om elk woord met een hoofdletter te beginnen , je hebt een soort genoot hier op WTK , , die kent geen hoofdletters maar schrijft elke ij met y , ja net zo’n demente rat hé rbrown


  Maak melding
 11. WAT 2 december 2020 At 00:23

  limbo jij lijkt bouta wel , , eikel , wie denkt jij wel te zijn

  Die Limbo zit echt alleen onzin uit te kramen. Vergeet je pyjama niet aan te doen!!!!


  Maak melding
 12. Het zijn politiemannen die in de laatste 10 jaar zijn aangenomen die gaan bijverdienen. Als je op straat rijd stop je ook niet meer voor de politie. Want je weet nooit.


  Maak melding
 13. De top van het politie apparaat en de politiebond zijn nu opvallend stil. Toen de PG zijn twijfels uitsprak over de rotte appels in het politiekorps werd gelijk gezegd dat de PG raciaal is. Het is bekend dat de NDP de afgelopen jaren criminelen en duistere figuren heeft gefaciliteerd. Als de minister van Justitie en Politie geen schoon schip houd krijgen wij inderdaad de slapeloze nachten die de NDP beloofd heeft.


  Maak melding
 14. De misdaad in Suriname, die welig tiert, aanpakken , is net zo iets als vechten tegen de bierkaai.Piauw piauw je go meki den sma law ;ie potie eng dja, ie tapoe en dape, toch a de go lowe


  Maak melding
 15. Santhoki heeft gefaald toen brunswijk de minister van justitie klem zette. Brunswijk heeft politie rekruten aangenomen die niet door de selectie waren gekomen.

  Santhoki had als president moeten optreden. Dat heeft hij niet gedaan.

  Santhoki dit gaat jou later bijten.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES