Lichaam in vat is van 32-jarige Colombiaan die 4 jaar in Suriname woonde

9
Lichaam in vat is van 32-jarige Columbiaan
Het slachtoffer, de 32-jarige Columbiaan Victor Enrique Serrato Novoa

Het ontzielde lichaam dat gekneveld in een vat werd aangetroffen, is van de 32-jarige Columbiaan Victor Enrique Serrato Novoa (foto). Victor woonde 4 jaar in Suriname. Het vat waarin hij zat werd op zaterdag 28 november door twee opvarenden op de Suriname rivier ter hoogte van Domburg gesignaleerd, waarna zij de politie inschakelden.

Het lijk van Serrato was in een vat geplaatst die voorzien was van drie sloten, waarbij zijn voeten zichtbaar waren.
De politie van het bureau Domburg schakelden overige instanties in en werd de locatie aangedaan. Op grond van de aangetroffen letsels op het lijk dat gekneveld was, bestaat het vermoeden dat Serrato is vermoord en daarna in het vat op de rivier is gedumpt.

Dit misdrijf wordt door de onderzoekers in relatie gebracht met een zaak van vermissing / gijzeling die de politie op woensdag 25 november kreeg. Volgens die melding was Serrato door twee nep-politieagenten die zich voordeden als mannen van een speciale politie-eenheid gegijzeld. Gelet op zijn kleding hebben vrienden het ontzielde lichaam positief herkend als te zijn dat van Serrato.

Op camerabeelden is te zien dat Serrato op 25 november in gezelschap was van een manspersoon met een grijs gelakte Toyota Vitz. Serrato stapte een aantal keren in- en uit het voertuig.

Het voertuig van de manspersoon, de Dominicaan Abreu Ott Neftali is wel aangetroffen op het terrein van bedoelde Mall, maar van hem ontbreekt elk spoor. Abreu is voor het laatst op 25 november door familieleden gezien, waardoor de familie op zondag 29 november aangifte van vermissing deed van Abreu op het politiebureau Nieuwe Haven.

De afdeling Kapitale Delicten die belast is met het onderzoek werkt aan de aanhouding van de twee verdachten.


9 REACTIES

 1. Zo Zie je Maar

  Is Precies Wat Ik Al Dacht..

  Als Een Surinamer Een Moord Pleegt Neigt Die Gauw Om It Lijk Te Begraven Of ergens Langs de Weg Te Dumpen.

  Ik Had Al Door gegeven In Welk Hoek De Daders Gezocht Moeten Worden.. In De Meeste Gevallen Zijn Het Columbianen.. Mexicanen Die Een Lijk Zo Weg Doen.. Of Vaak Kiezen Ze Ook Voor Zoutzuur. Ze Lossen Een Lijk Op In Zoutzuur. Deze Mensen Zijn Wreed. Ze Hebben Geen Genade.. Joegoslaven Werken ook Op It Zelfde Manier.

  Ik Ben Bang Dat Surinamers Ook Kopieer Gedrag Gaan Vertonen.


  Maak melding

 2. De Macht Van De Media.. De Macht Van Het Journalistiek

  Beste Mensen

  Ik Hoop Dat Dit Tafereel Zwaar Door De Media Word Op Genomen.
  Dat Buitenlandse Criminele Organisatie Voet Op Surinaamse Bodem Nu Hebben Gezet Is Een Feit.

  Ik Hoop De Media Er Bovenop Springt Via Radio En Tv Opbel Programma.. Zo Kan Men Tenminste Weten Wat De Doorsnee Surinamer Van Vindt


  Maak melding

 3. Criminele afrekening natuurlijk. Openstaande rekeningen, met een directe boodschap aan de handlangers, intercepted coca en surinamers die alle talen kennen behaven betalen. Politie moet geen tijd en geld aan dit soort zaken verspillen, hasta la vista amigo.


  Maak melding

 4. Suriname heeft bij criminelen een enorme aantrekkingskracht. Vroeger kwamen de zware criminelen uit Guyana. Thans komen ze uit verschillende landen. Het is bekend dat de criminelen zich veilig voelden onder de NDP regeringen. Een poging om schoonschip te houden bij de politiekorps wordt tegen gewerkt. Het zal daarom erg moeilijk worden voor de nieuwe regering om weer eerlijke mensen te plaatsen op de verschillende posities. Vrijwel het hele inlichtingenapparaat is in handen van de NDP en de regering heeft zoveel zaken die tegelijk om een oplossing vragen. Ik denk dat de zware criminaliteit daarom vrij spel heeft.


  Maak melding

 5. Vind men het vreemd dat men in suriname komt….

  We hebben eem coke en moordende president gehad …nu ook weer twee presidenten die zich begeven vd politiek beide met streken en beide ook bemoeienis in de cokewereld.

  Boeven hoeren rovers en moordenaars zien suriname als een paradijs!!

  Dankzij onze politieke oplichters komen ze hier graag….

  Weet men trouwens dan niet suriname in de cokewereld een grote speler is, kijk hoeveel junks en zuiplappen we hebben?

  Alles dankzij onze zieke leiders


  Maak melding

 6. Ja Davis , we begrijpen ook niet dat de nieuwe regering dat niet inziet , dat de boevenpartij ndp zich genesteld heeft in vele instanties , , de nieuwe regering zegt telkens wij willen niemand brodeloos maken , maar ze moeten eerst de rotte appels eruit halen , iedereen met een ndp gedachte , want de honden lusten er nog geen brood van , , die crimineel bouta heeft nog veel macht in het bestel , , dus nieuwe regering , niet bang zijn meteen die rotte paarse appels op de composthoop gooien , en na een tijdje zie je ze niet meer


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.