vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOntvoering en roof door criminelen die zich voordoen als politie

Ontvoering en roof door criminelen die zich voordoen als politie

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname zijn nep politieagenten twee dagen achtereen bezig geweest met criminele activiteiten: woensdag werd een man ontvoerd en donderdag werd een man beroofd en gekneveld. In beide gevallen deden de daders zich voor als Surinaamse politieagenten.

Woensdagavond is een man van vermoedelijk Braziliaanse of Cubaanse afkomst, tegen zijn wil meegenomen door drie mannen met kogelvrije vesten met het opschrift ‘politie’. Dit gebeurde rond 18.00u bij de Maretraite Mall. Tijdens de ontvoering werden intimidatie schoten gelost.

Buurtbewoners dachten dat het om een politie optreden ging. Uit nader onderzoek bleek dat de speciale eenheden van de politie geen aanhouding in de omgeving hebben gepleegd. Het vermoeden bestaat daarom dat het om nepagenten gaat.

Het tweede geval deed zich donderdagochtend voor aan de Eurekaweg. Drie gewapende mannen deden zich voor als leden van het Regio Bijstandsteam (RBT). Ze beroofden een man van zijn mobiele telefoon en een geldbedrag. Het slachtoffer werd gekneveld en in de kofferbak van zijn voertuig geplaatst. Hierna zijn de daders weggereden en hebben onderweg nog schoten gelost uit het voertuig.

Zo op het eerste gezicht lijkt het erop, dat het om dezelfde groep criminelen gaat. De politie kan nog niets hierover zeggen want ze is druk bezig met het verdere onderzoek in beide zaken.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Brunswijk mag geen concessies doen aan de politievakbond om criminelen en ongeschikte personen toe te laten in het korps. Alle beschaafde burgers in Suriname moeten erop toezien dat het korps gezuiverd wordt van criminelen. Het politie apparaat worden betaald met belastinggeld van het Surinaamse volk en er zitten een paar handlangers van Bouterse, die bezig zijn om er een privé leger van het korps te maken. Het is geen geheim dat de huidige top van de politie in de afgelopen 10 jaren betrokken zijn geweest bij grote drugszaken. Deze personen willen op hun post blijven en gebruiken hierbij etnische sentimenten. Dit is ook wat de NDP steeds heeft gedaan waardoor Suriname compleet failliet is geworden.


  Maak melding
 2. Als de DNA besluit om hem niet in staat van beschuldiging te stellen verliezen ze hun geloofwaardigheid van het publiek.Men zal dan echt geloven dat politici kunnen liegen bedriegen stelen van het volk en er gewoon mee weg komen.Ook mensen in de diaspora kijken met argusogen naar de ontwikkelingen.


  Maak melding
 3. De Criminaliteit In Ons Land Is Zich Aan Het Verharden . Zie Maar.

  IK Had Zon Gehoop Dat Ik Vandaag Zou Lezen Daaders Doodelijke Roofoverval Van Gister Aan Gehouden.

  Ik Hoop Dat De PG Bereid Is 25000 Srd Als Beloning Uit Wil Geven Voor De Gouden Tip Die Kan Leiden Naard De Daders Toe. Men Geeft Liever Geld Uit Om Te Feesten Dan Om De Daders Van Criminaliteit OpTe Pakken.

  Ook De Gene Die Onderdak Bieden Aan De Daders Moeten Medepichtig Worden Gesteld.


  Maak melding
 4. Ik heb het gelezen en begrijpen, dat het vermoedelijk om “nep” politiemensen gaat.
  Verdere en goed onderzoek, zal meer uit de doeken doen.
  In beide gevallen, zal moeten worden opgetreden, door de regering.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES