zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMaatregelen na serie ernstige misdrijven afgelopen dagen in Suriname

Maatregelen na serie ernstige misdrijven afgelopen dagen in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse minister van Justitie en Politie Kenneth Amoksi heeft laten weten dat de regering kennis heeft genomen van de serie ernstige misdrijven van de afgelopen dagen. We kunnen geruststellen dat deze misdrijven een ernstige inbreuk op onze rechtsorde hebben gemaakt, zegt de minister.

“Ik heb als minister van Justitie en Politie opdracht gegeven aan de korpschef om met voortvarendheid te werken aan de opsporing van deze verdachten, opdat hun aanhouding en aldus – verwijdering uit de maatschappij – een feit is. De regering zal onder geen beding toestaan dat de veiligheid van de burger onder druk komt te staan. Daartoe zullen er in de komende periode belangrijke beleidsmaatregelen worden genomen om de veiligheid te garanderen. Veiligheid staat hoog op de prioriteitenlijst van de regering” aldus Amoksi.

“Op de samenleving doe ik ook een beroep alle informatie die verdacht lijkt, te rapporteren aan de politie. Sociale controle: ‘See something, say something’. Samen zijn wij verantwoordelijk voor een veilige maatschappij. Aan de nabestaanden bieden wij onze condoleances aan en nogmaals geven wij de garantie dat opsporing en aanhouding van de verdachten onze hoogste prioriteit heeft” zegt de minister.

Vandaag werd bekend dat het ontzielde lichaam, dat gekneveld in een vat werd aangetroffen, van de 32-jarige Columbiaan Victor Enrique Serrato Novoa is:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. Leuk dat Kenneth de kranten meeleest. Inmiddels is Suriname de meest criminele land ter wereld. Mischien een reden om de toerisme te bevorderen met crime safari tours. Het gaat beginnen met de moorden op 8 dec 1982 op fort zeelandia en eindigen te moiwana.


  Maak melding
 2. Blijkbaar Komt De Heer Amoksie Ook Op Deze Site Mee Lezen,… Zo Zie Je Maar
  Heer Amoksie Is Zich Van Bewust Dat Er Van Mij Kant Uit Heelveel Kritiek Op Hem word Geleverd.

  We Willen Aktie Zien Van Deze Minister.. TEMPO… Nu Is Het Geen Tijd Om Aan Kwak Podosirie En Pimba Te Denken Heer De Amoksie

  In Ons Land Is De Onderwereld En De Bovenwereld Zich Aan Het verenigen. Dat Is Zeer gevaarlijk.

  De Media Moet Meer Aandacht Hier Aan Schenken. Door Dagelijks Opbel Programma.. Mensen Mogen Inbellen Om Hun Mening Te Geven. Ze Moeten Ook Zeer Kritisch Zijn.


  Maak melding
 3. Wat verwacht je als zelfs een veroordeelde crimineel zijn bende toesprak na een bezoek aan de rechtbank en hij opruiend bezig was en zelfs dreigde dat het gebruik van wapens bla bla bla
  Ik denk eerder dat er ff rust is geweest maar dat er gevaarlijke dingen op stapel staan.
  Amoksi letop je kippen want de vos is kaal maar nog steeds niet tandeloos.


  Maak melding
 4. Heer Amoksie Goed Zo Dat U Alvast De Eerste Stap Heb Gezet.

  Ik Ga U Zeker Kritisch Blijven Volgen

  De Surinaamse Journalistieke Wereld Mag Ook Los Beginnen Te Worden. Er Zit Ook Geen Tempo In,


  Maak melding
 5. Mini- ster waarom doe je geen aangifte tegen Bouterse wegens bedreiging van de staat. Een ex president die hij niet waardig is. Zijn scenario is chaos creëren in de samenleving, omdat hij heeft baat bij. Bouterse heeft slapeloze nachten, hij is een gevangene van zichzelf. Heb je de video gezien toen die pathologische narcistische verklaring van hem wordt voorgelezen. Hij weet zijn dagen zijn geteld. De vraag is wanneer???


  Maak melding
 6. Heer Bouterse Moet Je Niet Meer Al te Serieus Nemen

  Bij Bouterse Moet Je Niet Luisteren Wat Hij Zeg.. Je Moet Kijken Wat Hij Doet..
  Hij Kan Niets Meer.. Zitten Zeiken En Lopen Kankeren Dat Is Zijn Enigste Kracht Op Dit Moment

  Bouta Klarie

  Bouterse Is Een Populist.. Hij Vindt Het Leuk Om Van De Toren Af te Blazen..
  Die Tijger Is Al Oud Hij Heeft Geen Tanden Meer. Ano Mang Bitie


  Maak melding
 7. Dictator Bouterse is een fascist die met harde hand het volk in zijn greep hield. Er is helemaal niet voor het volk gedaan ja toen het bekend werd dat fascist Bouterse de verkiezingen zou gaan verliezen, ondanks het geblèr van Misiekaba met zijn 34 zetels werd fascist Bouterse genadeloos afgestraft. Het volk moet deze fascist gewoon de straat opsleuren en met cutless bewerken net als met Papa Doc op Haïti gebeurde.


  Maak melding
 8. De politie is bank en zwak en de meesten corrupt.
  Daarom zoveel onopgeloste berovingen en moorden.
  De ndp top bij de politie moet vervangen worden.


  Maak melding
 9. Ik ga ervan uit dat er in de NDP veel meer mensen zitten die al geruime tijd af willen van de wartaal van Bouterse, Abrahams en nog een paar andere bejaarden. Deze mensen zouden nu moeten opstaan en zich distancieren van het gevoerde beleid en de oproep om weer geweld te gaan gebruiken. Door te zwijgen zorgen ze ervoor dat de partij verder komt te staan van de maatschappelijke realiteit. Als Santokhi binnen een jaar besluit om het parlement te ontbinden om nieuwe verkiezingen uit te schrijven is het gedaan met de NDP. Veel mensen die in mei nog op de NDP hebben gestemd, zijn onthutst en zwaar teleur gesteld door alles wat tot nu naar buiten is gekomen. Velen schamen zich diep over de zelfverijking en de grootscheepse corruptie binnen de NDP.


  Maak melding
 10. Amoksie zegt het niet met veel woorden, maar er is in Su sprake van een georganiseerde bende die gewapend in politie uniformen bij je binnenvallen en je beroven. Daarbij is iedereen waarvan bekend is dat hij/zij vermogend is, het doelwit. De vraag is hoe komen deze criminelen aan de uniformen en de wapens en wie voorziet ze van informatie om doelgericht te werk te gaan? We moeten niet vergeten dat tijdens het wan-bewind van bouta een heleboel duistere figuren op veel plekken terecht zijn gekomen. Zou me niks verbazen dat deze criminelen zich binnen de politieorganisatie bevinden en bijklussen met roofovervallen. Ik blijf het zeggen, de ndp is een vloek voor land en volk.


  Maak melding
 11. Ik geloof niet dat Suriname de meest criminele land ter wereld is.
  Dat er decennia lang, criminaliteit onder gebracht is, wil ik geloven.
  Dat er nu verandering, in de gezonde richting komt, geloof ik heilig.


  Maak melding
 12. Ik vind moksie de smalste minister van justitie hij praat teveel en doet weinig aan de criminaliteit dagelijks gebeuren er dingen in Suriname die de minister niet weet hoe hij die moet aan pakken in vind hem te slap gewoon actie ondernemen de meeste auto.s moeten gecontroleerd worden op wapens niet alleen op drugs moksie doe je werk goed want sinds je daar zit heb ik nog geen actie van je gezien je praat teveel


  Maak melding
 13. sang lees ik hier heer bouterse, heer nog wel hahaha
  haha die limbo toch
  met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig. daarom schijt de ndp. deze mensen maken de partij kapot


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES