Uitgebrand voertuig mogelijke link met ontvoeringszaak Maretraite Mall

13
Afgebrand voertuig mogelijke link met ontvoeringszaak Maretraite Mall

Dit uitgebrand busje, dat deze week aangetroffen werd in een onbewoond gebied in het district Para, heeft vermoedelijk te maken met een ontvoering deze week bij de Maretraite Mall. Het voertuig dat vrijwel helemaal uitbrandde, is door de Surinaamse politie in beslag genomen voor onderzoek.

Een vermoedelijk buitenlandse man, waarvan de personalia nog niet bekend zijn, werd woensdag ontvoerd in de directe omgeving van de Maretraite Mall. Naar verluidt zou de ontvoering met dit busje zijn gepleegd, melden bronnen in Suriname aan Waterkant.Net.

De ontvoering werd gepleegd door mannen met zware wapens en kogelvrije vesten, met politie opschrift erop. Het is vooralsnog onduidelijk of het daadwerkelijk om leden van een gewapende macht of zoals eerder gezegd nep-agenten gaat.

Zaterdagochtend werd het ontzielde lichaam van een man in een olievat langs de oever van de Surinamerivier bij een aanmeersteiger aangetroffen, door een bootsman die toevallig voorbij ging. De politie werd gealarmeerd en het ontzielde lichaam dat gekneveld in het olievat was werd eruit gehaald.

De kenmerken van het aangetroffen lijk bleken overeen te komen met die van de eerdere ontvoerde man. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht in de zaak. De politie werk met man en macht om klaarheid in deze zaak te brengen.

13 REACTIES

 1. De Laatste Paar Jaren Komen Er Heel Veel Criminele.. Brazilianen.. Dominicanen. CUBANEN..Venezuelanen. Nigerianen. IN ons Land Onderdak Te Zoeken Met Als Doel Hun Criminelen Activiteiten Voort Te Zetten.

  Als De Surinaams Overheid Er Niet Boven Opspringt Om Het Onder Kontrolle Te Houden Ben Ik Bang Dat Het Uit De Hand Loopt.

  Ik Zou Regering Santokie Met Klem Willen Verzoeken Om Een Eind Te Maken Aan Het Opkomende Criminaliteit Zo Niet Gaat De Criminaliteit Een Eind Maken Aan Regering Santokie.


  Maak melding

 2. Beste Lezers

  Ik Ben Van Mening Dat Het Surinaams Overheid Een Breed Offensief Moet Inzetten Tegen Georganiseerde En Ondermijnende Criminaliteit Die In Ons Land Aan het Toenemen Is

  Ik Ben Bang Dat De Georganiseerde Criminaliteit Dus Danig Gaat Toe Nemen Dat Er In De Toekomst Merendeel Corrupte Politie Agenten En Overheid Ambtenaren Gaan Zijn.

  Bij Deze Roep Ik Het Surinaamse Volk Op, Om Op Te Komen Voor Onze Rechtsstaat En De Integriteit Van Onze Open Samenleving Te Beschermen.

  Einde Bericht


  Maak melding

 3. Ik Ben Van Mening Dat Die Geknevelde Lijk Die In Een Vat Gevonden Is. Die Moord Nooit Door Een Surinamers Gepleegd Is.. Ik Ben Geen Agent Maar Bepaalde Dingen Kan Ik Heel Goed Analyseren .

  Als Een Surinamers Een Moord Pleegt Gaat Die It Lijk Willen Begraven Of In Een Rivier Gooien.

  Dat Er Een Geknevelde lijk In Een Vat Is Aan Gespoeld. Moet Je Gauw Denken Aan Brazilianen. Columbianen, Ect Ect. In Die Richting Moet Men Die daders Zoeken..

  Vraag Maar Aan een Top Agent, Die Gaat Mij Zeker Gelijk Geven


  Maak melding

 4. Ivanof Limburg, Surinamers zijn niet beter of slechter dan andere mensen, niets menselijk is Surinamers vreemd, ze zijn in staat om veel goede dingen te doen, maar ze zijn ook tot gruwelijke misdaden in staat. Ik begrijp dat je denkt dat Surinamers niet in staat zijn zulke misdaden te plegen, ik dacht voor 8 December 1982 ook dat Surinamers niet in staat waren massaal politieke moorden te plegen, maar we weten intussen dat ik en met mij vele Surinamers zich daarin deerlijk vergist hebben.


  Maak melding

 5. Qqqq Henkes

  Jij Heb Het Over Moorden.
  Ik Heb Het Over Puur Het Weg Moffelen Van Een Lijk

  Dit Soort Gedraag Komen Het Meest Vöor Bij Brazilianen, Colombia. Mexicanen. ECT ECT

  Nu Dat Een Feit Is Zou Het Zomaar Kunnen Dat Surinamers Copieer Gedrag Gaan Vertonen.


  Maak melding

 6. Denk dat het gerelateerd is aan de beschieting van de woning van Meriba.
  Hopelijk wordt er snel ingegrepen voor er een maffa-oorlog uitbreekt met veel onschuldige slachtoffers. We willen geen Mexicaanse toestanden.


  Maak melding

 7. Met De Minister Van Juspol Die We Nu Hebben Ben Ik Bang Dat De Onder Wereld En De Boven Wereld Zich Gaan Verenigen.

  Ik Heb Suriname Heeft Nog Nooit Zo Een Matigen Minister Op Zo Een Belangerijke Post Gehad. MEEN ik Echt.. Maar Het Licht Ook Aan De Journalisten.. Die Moeten Die Minister Scherp Houden.

  Over Journalisten Gesproken .

  Hebben Wij Top Journalisten. DAAR twijfel Ik Aan. Die Gasten Zijn Over Het Algemeen Taxichauffeur. Broodjes Bakkers .. Lassers ect Ect . En Als Bij Baan Stappen Ze Het Journalistieke Wereld In


  Maak melding

 8. Er Is Maar 1 Ding Die Mij Bezig Houd.

  Suriname Is Een Land Met Maar 560.000 Inwoners Toch Luk Het Wij Als Surinamers Niet Om Het Maximale Uit Te Halen.

  Meer Dan De Helft Van Ons Landgenoot Leeft In Absolute Armoede
  Meer Dan De Helft Van Onze Inwoners Tal Is Onder Ontwikkeld

  Waar hebben Wij Het Allemaal Over. Maar Goed

  Ik Wil Geen Toeschouwer Meer Zijn, Ik ken Mijn Kwaliteiten. Ik Ben De Motivatie Die Mensen Heel Goed Kan Motiveren. Het Beste Bij De Mens (surinamer) Naar Boven Halen.

  Count My Blessing


  Maak melding

 9. Ivanof Limburg, neef van clifton limburg. Ik denk niet dat ik de enige ben die moe is van al die bullshit die je hier op WK uitscheit. Misschien denk je dat je slim bent maar sorry, dat is je zwakste kant. Ga groeien en heb een leven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.