zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVat met lijk van geknevelde man aangespoeld te Domburg

Vat met lijk van geknevelde man aangespoeld te Domburg

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is vanmorgen een vat met daarin een lijk van een man aangespoeld te Domburg. Het vat was afgesloten met twee hangsloten en de voeten van de man staken deels eruit (foto onder). Het werd ontdekt langs de rivier te La Recontre, 1e straat.

Het zou gaan om een man van ongeveer 40 jaar, met een lichte huidskleur. Het vermoeden bestaat dat het om een buitenlander vermoedelijk een Cubaan gaat. Er is vrijwel zeker sprake van een misdrijf. De verschillende eenheden van de Surinaamse politie zijn bezig met het onderzoek.

Afgelopen woensdag werd een buitenlandse man, tegen zijn wil meegenomen door drie mannen met kogelvrije vesten met het opschrift ‘politie’. Dit gebeurde rond 18.00u bij de Maretraite Mall. Het vermoeden bestaat dat er een link is met dit voorval.

Nadere berichtgeving volgt. Zo werd het vat aangetroffen:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

24 REACTIES
 1. Dit Bedoelde Ik Uit Te Leggen..

  Weer Een Moord.. De Werk Druk Op De Politie Neemt Toe.. De Dossiers Stapelen Zich Op

  Als De Openbare Ministerie Beloning Uit Geeft Voor De Gouden Tip Die Naar De Dader/ daders Toe Kan Leiden Neem De Werk Druk Op De Politie Af

  Als Er Bv Een Beloning Van 50.000 srd Word Gegeven Voor Een Gouden Tip.
  Dat Betekend Dat De Politie Wat Die Dossier Betreft Niet Meer Naar De Daders/dader Hoef Te Zoeken.. De Buurger Die Gaat Dat Doen.. Geloof Me

  Enigste Wat De Politie Hoef Te Doen Is Wachten Op Het Telefoontje Van De Tip Gever.. Maar Bij Deze Strategie Kan Ook Een Addertje Onder Het Gras Schuilen.. De Dader Kan Ook Een Keer Bellen En Het Spelletje Mee Spelen Dat Hij De Tip Gever Is.

  Daarom Is Het Van Belang Dat Er Op Accademisch Nivo Door De Politie Gewekt Moet Worden.. Goed Op Geleiden Agenten


  Maak melding
 2. Sodom en Gomorra. Wordt je niet doodgestoken om je auto vindt men nu een lijk in een olievat met hangslot. Begint op mexico te lijken. Maar neks no fout we hebben 10 kilo goud gevonden toch. Dit land is naar de ka


  Maak melding
 3. =Bouterse heeft zonder controle velen het land binnen laten komen. Zie nu al die illegalen die criminele activiteiten doen.

  Moord, mishandeling, beroving etc. Wat een puinhoop in Suriname.


  Maak melding
 4. Ai Sranang…..mi mooi switie kondre. Geef liever de heerlijke nederlandse kou. Lekker fris. Ongekende surinaamse taferelen. En het ergste is dat het eind nog niet in zicht is


  Maak melding
 5. Lijkt er inderdaad niet op dat ie een borrel is gaan drinken en gezellig een potje kaarten is gaan spelen met vrienden….

  Er zijn heel veel Cubanen, Dominicanen, Brazilianen en ook Venezuelanen in het land. Sommige Chinese winkels werken bijna alleen maar Dominicanen. Ze komen echt niet omdat ze Suriname zo leuk vinden, ze komen voor geld en fu du ogri. De goede niet nagesproken, ook al zijn ze in de minderheid.


  Maak melding
 6. Ex Hoofd Inspecteur Van Politie JAN BLAUW.. Die Heeft Tal Van Zulke Boeken Geschreven.. Opsporing Technieken Van De Politie. Ga Maar Lezen En Verdiep Je In. Dat Zorg Voor Hele Mooie Wederzijdse Gesprekken En Conversaties .

  Wij Surinamers Moeten Meer Lezen Gaan


  Maak melding
 7. Look Wang Tra San Dja Baka.. Soms Vraag Ik Me af Wat jullie Roken Of Drinken Voordat Jullie Achter De Pc Komen zitten

  Vat Met Lijk Van Geknevelde Man aan Gespoeld.
  It Verbaast Mij Dat Sommige Mensen Het Hebben Over Zelf Moord.

  Soort Lai Weh Smokko Mensen


  Maak melding
 8. Gelet op de huidskleur en de geschatte leeftijd kan het geen HOEFIE zijn. De misdaden nemen toe naarmate de economische omstandigheden van het Land verslechteren. Kan ook drugsgerelateerd zijn en naarmate men meer drugstransporten onderschept zal de kans dat er doden vallen toenemen.


  Maak melding
 9. limbo (ivanoff limburg) , je wordt dement nu alweer 2 woorden zonder hoofdletter , , af en aan , nou limbo , jij gaat ook af en aan met je reacties jij leeft het zelfde als robg in een waan van sprookjes voorbeelden , we vragen ons af wat jullie roken en drinken en hoe komen jullie er aan , geld gekregen van de ndp om rotzooi te schoppen , en onzin hier te plaatsen.
  boefdraad kan het niet geweest zijn , die krijgen ze nooit in zo’n olie drum , en zelfmoord wie weet , , je weet nog van Roy Horp , de beste vriend van bouta , , opgehangen met een koord van een sportbroek aan een stoel , en bouta zei zelfmoord , , denken jullie ook dat Roy met een glaasje op is gestruikeld en het koord van een sportbroek hem heeft opgehangen aan die stoel , dus jullie denken die stoel is de schuldige , , dus geen zelfmoord


  Maak melding
 10. Ik Zeg 1 Ding De Huidige Minister Van Justitie Is Totaal Niet Geschikt Voor Deze Baan.

  De Criminaliteit In Ons Land Is Zich Aan Het Verharden. De Drie Hoek.. De Pg.. Minister Van Juspol. En De Politie.. Moet Er Boven Op Springen Om Het Onder Kontrollen Te Houden Voor Dat Het Te laat Is.

  Men Hoort Totaal Nix Van De Minister AMOKSIE Als Hij Een Plan Van aanpak Heeft.


  Maak melding
 11. Wie Is Rob G.. Ken Ik Niet..

  Af En Toe Zie Ik De Naam Hier Verschijnen.. 1 Ding Weet Ik Puur Van Uit Mijn Levens Ervaring

  Als je Iemand Tegen Kom Met De Naam ROB Of RON Geloof Me Nau Maar.. Vertrouw Die Niet
  Als Je Eens Een Zoon Krijgt Geef Die Nooit De Naam Van ROB Of RON.

  Die Namen Zijn Altijd Gelink Aan Criminaliteit.. Vuurwapen Gevaarlijk. Ik Ken 14 ROB En 11 RON. Allemaal Zitten Vast. De Meeste TBS

  Af En Toe Kom Ik De Naam Van ROB G , Hier Tegen.. Ik Wil Weten Waar Die G Voor Staat,, Hij Weet Heel Goed Waarom Hij Die G Er Bij Heeft Geplaats.. Rob De Goeie.. Of Goeie Rob.
  Er Bestaan Geen Lieve Rob Of Goeie ROB.. De Enigste Goeie ROB Is De Doode RoB

  Als De Nederlandse Politie Iemand Spontaan Op Straat Tegen Houd En Als Ze Er Achter Komen Dat Die Persoon Rob Heet Of RON Word Die Gelijk Gearresteerd. Zonder Pardon


  Maak melding
 12. Zolang criminelen in de politiek zitten zullen dit soort dingen gebeuren.

  Bouterse heeft de maffia geintroduceerd in de politiek …sinds hij begonnen is met moorden is het nooit meer gestopt.

  De criminaliteit heeft hem flink financieel geholpen ook zn kids familie en vele anderen hebben genoten van boutas bloedgeld.

  Dat dit soort dingen vandaag de dag gebeuren heeft een reden …een ieder is geinspireerd door criminaliteit in suriname , zonder dat bereik je niets in de politiek.

  Moord is je cv waar je heel veel mee kan bereiken in combi met diefstal coke en fraude…voldoe je aan deze criteria,dan kan je makkelijk president worden zoniet vp.

  Wat ik verwacht van deze politicussen ?

  Hetzelfde als de ndp


  Maak melding
 13. Houdini is dood leve Houdini!
  Er zullen nog heel veel volgen met de constante onderschepping van ladingen. Jaren geleden deden de criminelen meer moeite als ze rivalen in vaten stopten met beton of chemische oplosmiddelen. Misschien heeft dit slachtoffer nog gevochten om te ontsnappen want de deuk van de ton is van binnenuit.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES