zaterdag, mei 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieZeker negen schoten gelost op huis Romano Meriba

Zeker negen schoten gelost op huis Romano Meriba

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname hebben onbekenden vanmiddag rond 13.30u geschoten op het huis van Romano Meriba, de omstreden pleegzoon van ex-president Desi Bouterse. Volgens de Surinaamse politie werden negen kogelslagen aangetroffen in het huis aan de Kerkpalmstraat.

Meriba was samen met nog twee mannen in de woning en zou aan het gamen zijn geweest, toen hij de schoten hoorde. Via zijn camera systeem zou hij een wit gelakt voertuig hebben gezien, dat hard wegreed vanuit de Kerkpalmstraat richting de Batbatistraat.

Niemand raakte gewond door de kogelregen. De politie van Leiding 9a ging als eerst op onderzoek uit en heeft de zaak inmiddels overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten van de politie.

Meriba is eerder met justitie in aanraking geweest. In 2017 werd hij veroordeeld tot 3,5 jaar celstraf voor een roofoverval die hij in november 2015 had gepleegd. Het Openbaar Ministerie had 10 jaar geëist. Meriba is ook in 2005 al eens veroordeeld. Toen kreeg hij 15 jaar voor roof en doodslag. Ex-president Bouterse verleende hem na 6 jaar gratie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

16 REACTIES
 1. Misschien kan bouterse de daders vragen of ze het niet meer willen doen.
  Zo maar zo het huis van een onschuldige doorzefen met kogels.
  Waren het vrouwen? ik las dat die auto wit was gelakt


  Maak melding
 2. Nu ze niet meer aan de macht zijn ontstaan er problemen met “zakenrelaties”.
  Meestal lossen ze die op hun eigen manier op dus ik denk dat er eerder sprake was van een zwarte auto. Het gaat nog ff onrustig worden.


  Maak melding
 3. Dit is ook een crimineel van de loot Bouterse van de NDP. Opgeruimd staat netjes.
  Een crimineel heeft ons land de afgelopen 40 jaar naar de filistijnen geholpen. De andere zoon zit goed opgeborgen in Amerika. God behoede Suriname dat deze crimineel nog terug komt in Suriname. Ze komen allemaal van de stamboom Bouterse. De appel valt niet ver van de boom, zegt men.


  Maak melding
 4. Deze crimineel moeten ze opruimen. Gaan we capaciteit onttrekken van Justitie om te onderzoeken wat er gaande is??????????????????
  Laat justitie de roofmoorden gaan onderzoeken waar onschuldige burgers het slachtoffer van worden. Hard werkende mensen die op straat worden dood gestoken omdat criminelen het hadden voorzien op hun pick-up. Ik ben geen Einstein. Maar ik kan u zeggen hoe ze eruit zien, deze smerige honden.
  Mijn broertje heeft de confrontatie met 4 van deze smerige honden afkomstig van Sunny Point overleefd bij een roofoverval. Hij heeft het overleefd omdat hij hij heeft meegewerkt. Alles heeft hij aan deze honden gegeven, zodat hij het verhaal kan navertellen.


  Maak melding
 5. Pleegzoon, met een grote dosis DNA van zijn pleegvader in zijn lijf, anders kunnen we niet verklaren waarom deze appel, net als Dino, ook niet ver van de stam.gevallen.is.


  Maak melding
 6. dit soort figuren heeft su helemaal niet nodig. Weg ermee.

  Overigens jammer dat geen enkele kogel raak was!!!!!!!!!!!!

  Opruimen deze zulk soort figuren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES