OM vraagt DNA om ex-vp Adhin te vervolgen

42
'Adhin gaf opdracht verduisterde apparaten te vernietigen'

Het Openbaar Ministerie (OM) in Suriname heeft vandaag een vordering ingesteld bij De Nationale Assemblee (DNA) tot het in staat van beschuldigingstelling van de gewezen politieke ambtsdrager, Ashwin Adhin.

Dat zegt het OM in een persbericht. De vordering geeft volgens het OM een opsomming van strafbare feiten, zoals uit het ingestelde strafrechtelijk onderzoek is gebleken.

Het OM vraagt dat DNA beslist over de vervolging van de ex-vicepresident.


42 REACTIES

 1. ALOEDHIN had gedacht dat hij de dans zou ontspringen toen hij gisteren werd vrijgelaten.
  DNA moet haar Fiat geven om ALOEDHIN TE LATEN vervolgen.

  ALOEDHIN WERD TRIOMFANTELIJK BINNEN GEHAALD TE OCER, HET OPVANGCENTRUM WAAR ROVERS EN CRIMINELEN SAMENKOMEN OM SNODE PLANNEN TE BEDENKEN EN DEZE UIT TE VOEREN.


  Maak melding

 2. De DNA kant dit verzoek niet naast zich neerleggen want dat zal zeker een verkeerd signaal afgeven naar de samenleving.Ik ben benieuwd of hij de benen neemt.Het gehele volk zal deze case met argusogen volgen.


  Maak melding

 3. De weg via de DNA is alleen maar uitstel. De veroordeling voor deze aanklachten en alle aanklachten die later nog volgen staat nagenoeg vast.
  Kan hij de cel delen met zijn baas.


  Maak melding

 4. Nu gaan de zaken een formeel vervolg krijgen. Bouterse heeft toen geroepen dat hij heel VHP zou opsluiten. Hij heeft het toen niet gedaan{bluf}.Nu is de VHP aan de beurten let wel op het verloop, de NDP gaat nu het gevang in.


  Maak melding

 5. Benne benieuwd. OM vordert. Adhin moet zich te terechtzitting gaan verantwoorden bij de rechter. Ligt een lijfelijk strafdossier tegen Adhin. Gewoon een crimineel.
  Moet gewoon strafrechtelijk vervolgd worden zoals zijn ondergeschikten worden vervolgd. Die zijn op dit moment goed opgeborgen. Die worden niet beschermd door het parlement. Deze hufter die de staat Suriname zulke grote schade heeft toegebracht dient gewoon strafrechtelijk in een democratische rechtstaat vervolgd te worden. Ook al de andere hufters van de NDP. Die zich over de ruggen van het Surinaamse volk hebben verrijkt en hebben gestolen.
  Het lot van de weeskinderen in Suriname gaat mij erg aan het hart. Deze smerige dieven van de NDP hebben het recht niet om de toekomst van de weeskinderen te beroven.


  Maak melding

 6. nu zal blijken of de ABOP consequent is of niet?
  Brunswijk zegt dat het recht zijn beloop moet hebben dus gaan we zien hoe de leden van de ABOP zal stemmen. ze hebben 26 stemmen in DNA nodig. VHP is 20, PL 2, NPS 3 + 1 van ABOP of BEP en we zijn er.


  Maak melding

 7. Ik Ben Van De Street Wise.. PG Die Moet Adhin Onder Druk Zetten Om Te Betalen. En Als hij Met Dat geld De Proppen Komt. Zou Ik De Belasting Naar Adhin Toe Sturen Laat Hij Komen Verklaren Waar Dat Geld Vandaan Komt.

  Door Dit Te Doen Kan De PG Alvast Een Hele Net Werk In Kaart Brengen.


  Maak melding

 8. 1 Ding Vindt Ik Jammer Ons Land Suriname Kent Geen Agenten Die Hoog Gespecialiseerd Zijn In Net Werken Traceren. Als dat het Geval Was Zie Ik Heelveel Mogelijkheden Die Aan Het Licht Kunnen Komen.

  Maar Dat Schakspel Moet Op Hoog Nivo Gespeeld Kunnen worden Door Het Openbaar Ministerie. Maar Goed

  Het Openbaar Ministerie Is Nu Aan Zet.. Ik Blijf Dit Schaakspel Volgen


  Maak melding

 9. Nu krijgt iedereen het dossier Adhin te zien. Kunnen we lezen hoe wat wanneer en door wie en waarom. Kruimel diefje Adhin.
  Volgende actie auto’s ophalen met en een Boete vorderen. Brunswijk kan hier wel wat transactie voorstellen laten doen door het OM echte waarde plus 100% toeslag.


  Maak melding

 10. JoJo 26 november 2020 At 23:27
  Brunswijk kan hier wel wat transactie voorstellen laten doen door het OM echte waarde plus 100% toeslag.
  ===========================

  Lijkt me niet wenselijk als een VP gaat vertellen wat het OM moet doen.


  Maak melding

 11. Wat voor mens is deze aloe baba.Staatseigendommen vernielen en stelen.
  Lever eerst je paspoort in ,anders ben je ook onvindbaar net als boefdraad.Regering de crimineel artikel 140 zo snel mogelijk uit de grondwet verwijderen.De meeste grote boeven zitten bij de NDP in de DNA met hun grond consessies,skalians gestolen miljoenen enz.


  Maak melding

 12. paki- RAT- igri , zit in een hoekje te brullen, het hoekje is al zeiken nat van zijn tranen en ook heeft hij in zijn broek geplast van angst , iedereen zei al hier op WTK dat de ex-vp adhin snel vervolgd moet worden , , dus DNA leden zorg dat U toestemt dat het OM zijn werk kan doen , , de DNA leden van de ndp zullen wel weer als lafaards de zaal verlaten tijdens de stemming , , en als er enkele leden van de ABOP ook zullen tegen stemmen , breekt de hel los en zal de abop verdeelt raken , dus denk goed na ABOP DNA leden


  Maak melding

 13. Eerst zien dan geloven!! Hij zei dat hij meer respect verdient, omdat hij 10 jaar leiding heeft gegeven aan Su… Die Parmessar moest bijna huilen van blijdschap.., of angst?? Hij heeft informatie dat er 3 mensen van ndp op het lijst staan van de huidige regering om vervolgd te worden!! Volgens hem en andere ndp-rs probeert men ndp kapot te maken en uit te roeien!!


  Maak melding

 14. Franco 26 november 2020 At 21:17
  Straks is hij spoorloos.

  Nederlands omroep KRO die het programma “Spoorloos” verzorgt vragen om hulp als Adhin onverwijld zal verdwijnen.
  Ben benieuwd hoe ABOP en in het bijzonder Bravo zal stemmen


  Maak melding

 15. Doekhi zei het al.
  Voor deze NDP’er heb ik de nodige respect gekregen dit vanwege zijn opstelling en uitlatingen als NDP lid. Hij neemt nu geen blad voor de mond en beticht vele partijgenoten van diefstal en fraude.
  Waarschijnlijk is nu ervan overtuigd dat Bouterse geen power meer heeft om zijn bedreigingen uit te voeren


  Maak melding

 16. Hoe gaat het aflopen, OM speelt hoog spel, wat zal de DNA doen, de zaak zelf is klein delict, waarom op de spits drijven, zoveel bruja, benne benieuwd.

  Van Trikt zit al 10 maanden in voorarrest, meneer de PG wanneer is het onderzoek afgerond??


  Maak melding

 17. Kanhai zegt in gesprek met Starnieuws dat de zaak niet zo zwaarwichtig is om een vordering in te stellen. Het gaat alles bij elkaar genomen niet eens om US$ 10.000 aan apparatuur die beschadigd of vernietigd zou zijn.

  Kanhai, the shark, het gaat niet om de waarde doch om het feit dat hij een misdaad heeft begaan.
  Een inbreker steelt 100 SRD dus gaat het om de daad van inbreken.
  Adhin heeft zich schuldig gemaakt aan crimineel gedrag.
  ben benieuwd als hij als zodanig bij de politie zal worden geregistreerd waardoor hij geen ambt meer mag hebben in de DNA en of de overheid als ambtenaar (indien hij schuldig wordt bevonden heeft Adhin een strafblad)


  Maak melding

 18. @Pony
  Het maakt niet uit of het een groot of klein delict is.Diefstal is diefstal.Als ik bij omoe snesi een paar levensmiddelen jat omdat ik niks te vreten heb wordt ik ook opgepakt krijg een veroordeling en een strafblad.What the fuck is Adhin? Heeft hij soms een gouden pik dat hij ermee weg mag komen?


  Maak melding

 19. Als het ze tegenzit is alles plotseling een politiek proces.
  Zijn woorden “ik heb dinges gezien en gehoord, ze zijn bezig met ons” zal plotseling een heel andere wending krijgen. Niet vergeten dat zij die zich schuldig hebben gemaakt aan criminele activiteiten alles op de spits zullen drijven om chaos te creëren in het land.
  Is het niet opgevallen dat ze allemaal plotseling zulke brave burgers zijn geworden die het inmiddels beter weten dan de huidige regering? Toen ze er zelf zaten hebben ze het niet voor elkaar gekregen en hebben het land leeggeroofd en naar bankroet geleid.
  Als je als mens zaken hebt gedaan die niet door de beugel kunnen en een gevaar vormt voor het land dien je zonder uitzondering des persoon strafrechtelijk vervolgt te worden.
  Een wijze les voor de PG om in het vervolg in geval van verhoor van (voormalige) politieke ambtsdragers, bij voorbaat DNA te vragen hen in staat van beschuldiging te stellen. Ben je in één keer van die poppenkast af.


  Maak melding

 20. Alleen in Suriname onder een regering Santokhi kan de P.G. zulke enorme blunders maken. Trouwens dit is niet de eerste keer dat deze figuur enorme blunders maakt met zijn aanpak m.b.t. de rechtsvordering. In het geval van de ex v.p. geldt mijn inziens ook ne-bis-in-idem. Je kan de persoon niet voor de tweede keer laten vervolgen omdat jij de eerste keer een mega blunder heb gemaakt. Suriname levert onder de regering Santokhi voor de zoveelste keer het bewijs dat het land een bananenrepubliek is geworden. Een failed state.


  Maak melding

 21. Volgens die gok junkie Kanhai heeft Adhin voor 10.000 dollar aan vernieling aangebracht. Ik had begrepen dat het anderhalf miljoen Srd zou zijn. Dat tegen een bankkoers van 14. Hoeveel wordt dat? Meer dan 80.000 dollar.
  Trouwens Adhin was laatst erg lovend in de rechtstaat Suriname waarin hij mag leven. Denk wat heeft de NDP gedaan om deze rechtstaat te schragen. Zie de ondermijning van de criminele politiekorps richting het OM.
  Nou dan mag Adhin volle teugen gaan nemen van deze rechtstaat. Want hij zal zich moeten gaan verantwoorden bij de rechter.


  Maak melding

 22. Deze mensen hebben helaas een ‘gouden’ pik, dat weet de PG ook vandaar mijn verbazing. Kennelijk heeft hij ineens ballen sinds deze regering aan de macht is, voorheen hoorde je bijna niks van deze Panday. Mensen met een zgn gouden pik heb je in alle politieke partijen.
  Je opwinden heeft geen enkele nut, deze mensen wonen/vertoeven in hun eigen bubbel, worden beschermd door de zgn notabelen, niet de nieuwe maar de oude notabelen die achter de schermen hun werk doen, bijvoorbeeld.
  Dus, ook ik volg de stappen van de PG, ben benieuwd waar het eindigt, hoop dat hij eindelijk vasthoudend is.

  De “gewone man”, dief, wordt altijd voortvarend aangepakt door het OM, want de ongeschreven regel geldt nog steeds dat het gepeupel in bedwang gehouden moet worden, zo werkte het in de vorige eeuwen , zo werkt het vandaag nog steeds. Sari torie, Percival, je hebt volkomen gelijk , het is een verachtelijke vorm van klasse justitie.


  Maak melding

 23. Dat de PG nu meer kan is dat de rechtstaat met de komst van de nieuwe regering wordt geschraagd. Liggen een hoop strafrechtelijke dossiers op de planken, die het OM wil behandelen. Maar het is dat criminele politiekorps die honds loyaal is aan de NDP, dat het OM niet de verdere zaken heeft kunnen behandelen.
  Want er vindt ondermijning plaats door de top van de politiekorps richting het OM. En dat mogen we in een democratische rechtstaat nooit tolereren. Hoop dat ze gauw worden uitgerot, deze criminelen.


  Maak melding

 24. Robles
  Ik bedoelde dast Brunswijk niet in deze zaak zich moet gaan bemoeien met de rechtspraak.
  Brunswijk kan als de verdenkingen in deze zaak op tafel liggen en dit netjes geleid wordt naar een rechtszaak en veroordeling (iets anders is niet mogelijk) alle auto’s op gaan halen of afgaan rekenen met een transactie er over heen. Gaat men niet akkoord volgt de gerechtelijke weg.

  Kanhai wil nu een administratieve afhandeling en vergeet de hogere principes. Kanhai en client blunderen weer want feitelijk geeft hij toe door te willen schikken. Adhin zal nu de gifbeker moeten leeg drinken en als fraudeur voor iets van pakweg $ 10,000 de boeken in gaan. Kanhai geeft duidelijk aan voor klasse justitie te zijn en het weg poetsen van misdrijven van Politieke Ambtsdragers.
  Het is maar dat de juichende paar NDPers bij Ocer begrijpen dat zij een kruimeldief binnen haalden die justitiële voorrechten denkt te hebben in plaats van een voorbeeld functie te hebben.


  Maak melding

 25. RobG
  Moeilijke worden moet ook begrijpen Adhin is nog niet vervolgd dat stadium is nog niet bereikt. Maar wees gerust Adhin gaat vervolgd worden en als voorbeeld gesteld worden. Hij wordt veroordeeld voor een binnen de NDP gelederen kruimel diefstal. Als je dit soort dingen doet en een papieren spoor achter laat ben je olie dom. machtsdronken en een kleptomaan.


  Maak melding

 26. RobG 27 november 2020 At 12:46
  Alleen in Suriname onder een regering Santokhi kan de P.G. zulke enorme blunders maken. Trouwens dit is niet de eerste keer dat deze figuur enorme blunders maakt met zijn aanpak m.b.t. de rechtsvordering. In het geval van de ex v.p. geldt mijn inziens ook ne-bis-in-idem. Je kan de persoon niet voor de tweede keer laten vervolgen omdat jij de eerste keer een mega blunder heb gemaakt. Suriname levert onder de regering Santokhi voor de zoveelste keer het bewijs dat het land een bananenrepubliek is geworden. Een failed state.
  =========================================

  Hé zwakzinnige,
  Opzouten met die stommiteit van je. Adhin is/was niet eerder vervolgt, hij is alleen verhoord, waarbij o.a. de rechter-commissaris tot het oordeel is gekomen dat er best wel een redelijke bewijslast tegen hem is. Je bent bezig de feiten te verdraaien en is alleen maar om stemmingmakerij. Jou soort gaat het ook nooit leren.
  En ik zelf had Suriname ook al als bananenrepubliek afgeschreven gezien het feit dat ze zelf geen bananen meer leverden aan Europa. Het is dus in dit geval alleen maar gunstig als jij het land onder Santokhi als bananenrepubliek classificeert, want onder die bende van je was het zelfs verre van dat.
  Dus kom a.u.b. geen nonsens hier te verkondigen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.