dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBouterse moet gratieverlening Meriba uitleggen

Bouterse moet gratieverlening Meriba uitleggen

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 23 jan – President Desiré Bouterse zal uitleg moeten geven over de vervroegde vrijlating van een voor roofmoord veroordeelde. De parlementaire fractie van het Nieuw Front, NF, heeft een reeks vragen voorgelegd via het parlement. Volgens de fractie is er sowieso sprake van schending van de grondwet.

De gratie verleend aan Romano Anthony Meriba geschiedde zonder advies van de rechterlijke macht. Meriba had nog zeker zes jaar uit te zitten. De grondwet schrijft het advies voor als voorwaarde bij gratieverlening. Volgens de fractie is het presidentiële recht van gratie “geen vrijbrief om naar eigen inzichten en willekeur te handelen.” Het advies van de betrokken rechter of het Hof van Justitie moet worden ingewonnen.

Anders is er sprake van misbruik van bevoegdheden. Het kabinet van de president gaf eerder al te kennen dat de rechter niet is gehoord. “Met dit nalaten van de president is niet voldaan aan het grondwettelijk vereiste, waardoor de gratieverlening in strijd met de grondwet is geschied en derhalve nietig is”, aldus de NF-fractie.

Meriba, voormalig huisgenoot van Bouterse en neefje van minister Soewarto Moestadja van Binnenlandse Zaken, was veroordeeld tot vijftien jaar celstraf.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

60 REACTIES
 1. We hoeven toch geen andere uitleg te verwachten dan de eerder gegeven uitleg. Bovendien maakt een andere uitleg de conclusie niet anders: de gratieverlening blijft van alle kanten rieken naar foute boel.


  Maak melding
 2. Bout brengt natuurlijke zonen,aangenomen zonen,aangetrouwde zonen en nog te geboren zonen in stelling om hem te verdedigen als het gerecht hem komt halen.Maar wat gaat hij doen als de Man met de Zeis naast hem staat of Sharon met zijn Bootje bij hem aanmeert?Dan helpen zonen noch leugens noch geld meer.

  Cobie.


  Maak melding
 3. Even een gesprek onder vier ogen met de rechter. Dan een handtekening en we kunnen weer verder tot de orde van de dag. Een storm in een glas water is meestal snel voorbij.


  Maak melding
 4. Een gesprek onder 4 ogen met de rechter, en de lijfwachten met de Uzi in de aanslag in de deuropening, dan tekent de rechter wel , behalve als die een rechte rug heeft,maar zoals de meesten daar hebben ze een rubberen rug.


  Maak melding
 5. Wedden dat hem niks uitmaakt want hij is waar hij zograag wilde dank zijn de domme aanhangers van hem, want hij denk dat hij boven de rechtstaat is


  Maak melding
 6. De President van de Republiek Suriname DD Bouterse mag bij een negatief advies van de rechterlijke macht , toch overgaan tot het inwilligen van het gratie verzoek van de veroordeelde . Bovendien is ook gebleken dat de rechten van de toen verdachte , ook geschonden waren , door zijn hogerberoep procedure niet op tijd te behandelen en in acht te nemen . Hierdoor kan ook gesteld worden dat de nu veroordeelde in strijd met de wet is veroordeeld .
  Gelet op deze feiten en omstandigheden kan niet gesteld worden dat deze veroordeelde een goede procesgang heet doorlopen . Aan de hand van deze redenering heeft de President gemeend de veroordeelde gratie te verlenen. Bovendien moet in ogenschouw worden genomen de tijd dat de veroordeelde reeds in gevangenschap heeft door gebracht . Waarom moet bij een gerechterlijke dwaling het zo lang duren voor dat de zaak gecorrigeerd kan worden . Het is goed dat er een instantie komt om de rechters in de gaten te houden , want het zijn geen goden , maar mensen .


  Maak melding
 7. Wat?

  Verwacht Nieuw Front van deze president een integer antwoord?
  De man die zijn moord-gepleegd hebbende pleegzoon gratie heeft verleend, terwijl de man zelf de rechtzaal te Boxel mijd als de pest.
  Nieuw Front schat Bouterse veels te hoog in. Jammer.

  Bouterse zijn naasten zijn niet zelden mensen die op de één of andere manier iets met criminaliteit van doen hebben. Zoon, pleegzoon, schoonbroers, militaire kameraden….you name it. Het is gewoon zo.


  Maak melding
 8. @TTheo, De president staat in jouw verhaal van 15:42 boven de wet. Hij is volgens jou diegene die in weerwil van de rechter mag bepalen wie er wanneer gratie krijgt. Ha..ha.. wat klucht.

  Bovendien heeft de pleegzoon van Bouterse iemand van het leven beroofd en ook nog een andere poging gedaan om andere personen te doden.(waar ken ik dat ook weer van?)

  Zijn gratieverlening veroorzaakt rechtsongelijkheid, omdat de pleegzoon feitelijk een kortere straf heeft gehad als zijn conculega’s met een soortgelijke staat van dienst.


  Maak melding
 9. Niets nieuws onder de Surinaamse zon!
  Diezelfde NPS kortte eertijds de Straf van Willy Tjoemita in, al- dan niet om politieke redenen, inzake het gesjoemel met gronden te Pomona.


  Maak melding
 10. TTheo gaat voorbij aan gerechtigheid en struikelt met zijn redenering over de bananenschillen in de republiek. Hopelijk is de rechter een volgeling van Vrouwe Justitia en dan ook al zo danig blind. Vraag aan TTheo, waarom handelt de president voordat hij met een rechter heeft gesproken. Moet een president niet de eerste zijn die de rechten in het land respecteert? En als we toch bezig zijn, waarom pikt hij deze meneer uit het hele bestand van gevangenen? Er zullen toch zeker anderen zijn die nog meer in aanmerking komen voor gratie? Waarom eerst bij je “eigen mensen” beginnen?


  Maak melding
 11. iedereen leest, of interpreteer de grondwet verkeerd in de ogen van die domme NDPers.
  Kijk dit bedoel ik met inconsequent zijn, een grote smoel hebben over de corruptie in suriname en nu deze misselijke gratie verlening af willen doen met een handtekening. Hoe Diep kan jij nog zakken.


  Maak melding
 12. Bouterse is de enige in ons land waarvoor de wet niet telt.Deze man waant zich al vanaf 1980 boven de wet, zie daar nog eens het bewijs.

  Ik kan nog meer feiten noemen die als bewijs kunnen dienen maar heeft nu geen zin.

  Bouterse staat boven de wet in ons land en wij staan dat ook toe helaas.Onze grondwet telt niet voor deze man.


  Maak melding
 13. Deze beoordeling tot gratie/vrijlating is gedurfd. Een dergelijke beslissing kan Bouterse het beste maken en/of nemen. Meriba is immers zijn (gewezen) pleegzoon. Surinamers moeten er vanaf om “hun” zienswijze, aanpak e.d. te ondergraven oftewel ondermijnen. Er bestaan uitzonderingen op de regels. Dat Bouterse in een dergelijke positie verkeert is in dit geval een stukje menselijk geluk voor Meriba. Gun degene (Meriba) dit presentje. Wij moeten niet achter alles valsheid enz. “constateren” en zoeken. Vanuit zijn positie bekeken, zou ik Bouterse adviseren amper aandacht aan deze reeds genomen beslissing verder te geven. In de wetenschap levend, dat het nooit goed is of zal zijn. Als leidinggevende – president – moet je bij uitzondering waarnodig, een kordaat (ferm, flink, oprecht)gedrag durven tonen en etaleren. Sommige zaken zijn niet voor uitleg vatbaar. Daarom heb jij de leiding. Zie m.n. het dagelijkse zakelijke leven. Als men als leidinggevende elk relatief simpele handeling moet staan uitleggen, dan blijft men aan de gang. Een dergelijke houding indiceert tegelijkertijd jou slagvaardigheid als persoon. Dat kan eminent zijn naar anderen toe. Maar het mag liefst zoveel mogelijk als uitzondering blijven voor een bepaalde situatie. Desalniettemin moet jij als leidinggevende de toonzetting blijven bepalen, oprecht.


  Maak melding
 14. Waarom nemen ze Baas iets kwalijk? Hij doet nu eenmaal zoals hij gewend is te doen, dat is nu eenmaal de aard van het beestje; ‘owru gwenti fu todo na kraskrasi’. De mensen, inclusief die van het Front, die het mogelijk gemaakt hebben dat hij Baas kon worden moet men iets kwalijk nemen, tenminste als men het niet eens is met deze handeling van Baas. Waarom heeft het Front bv. geen wetten aangenomen die het hem onmogelijk gemaakt hadden aan de verkiezingen deel te nemen? Men had bv. kunnen laten opnemen in de grondwet dat coupplegers of verdachten van ernstige feiten niet aan toekomstige verkiezingen mochten deelnemen. Als Baas zo’n eclatante overwinning had behaald als het Front tijdens de eerste verkiezingen na de dictatuur, dan had hij al die wetten doorgedrukt waardoor hij tot zijn dood president kon blijven. Het Front was te slap om wetten aan te nemen om hem te verhinderen aan de verkiezingen deel te nemen, nu moeten ze niet komen klagen: eigen schuld, dikke bult.


  Maak melding
 15. Wat wil je anders verwachten van een man die al eerder bewezen heeft dat hij boven de wet staat, door de grondwet te vertrappen, en durft men hier nog over een rechtstaat te praten, terwijl konstant de mensenrechten geschonden worden in dit land, en waarschijnlijk hebben ze hier een andere definitie over een rechtstaat, anders zou je deze president met al die andere coupplegers nooit meer teruggezien hebben, en dit domme volk laat dit allemaal gebeuren, want die hebben deze analfabeten op deze posten laten komen, vandaar dat vooruitgang in dit land nog even zal gaan duren.


  Maak melding
 16. Gaan zij zich nog 20 jaar hiermee bezig houden.
  Heeft de oppositie nog steeds geen verstand.
  Al deze lummels moeten nu toch richting goudvelden, dan zal land en volk nog wat aan deze domoren hebben.


  Maak melding
 17. Virago 535

  Inderdaad ANNA_Z

  Een storm in een glas water is zeer snel voorbij.

  De orde van de dag is: De grote projecten voor land en volk.

  Daar kijken verstandige mensen naar.:Prestatie!!!!!!!!!


  Maak melding
 18. ZUCHT,
  de bevlogen pastor houdt zich tegenwoordig meer bezig met ander soortig activiteiten.Zo als een lamme laten lopen of een blinde ziende in zijn kerk.En bij elke handoplegging krijgen de kinderen hoofdschimmel.

  Cobie.


  Maak melding
 19. Waar blijven de reacties.President van de bananen republiek onder en boven de wet.Anna_Z dat keur je goed.Heeft het nog zin dat rechters in dit land hun werzaamheden nog moeten uitvoeren?Criminaliteit blijft doorgroeien.Hier zal er nooit een einde aan komen.Criminelen weten dat ze nu beschermd worden.
  Succes.Dit is slechts het begin van HET BEGIN.

  Danitia


  Maak melding
 20. TTheo toch!
  “Het is goed dat er een instantie komt om de rechters in de gaten te houden, want het zijn geen Goden, maar mensen”. Dat schrijft je hierboven toch?
  En welke instantie moet jouw God Desi in de gaten houden? Vertel?


  Maak melding
 21. De zaak van Romano Anthony Meriba schijnt niet volgens de regels behandeld te zijn en dat is ook de reden dat de man gratie is verleend. Bouterse heeft niets onrechtsmatig gedaan en alle commotie rondom deze zaak is pure stemmingmakerij. Maar, dat schijnt niet gezegd te mogen worden. Leve de vrijheid van meningsuiting in Wildersland.


  Maak melding
 22. -8 Minacht Sleur!
  De sleur in de reactie van meneer Sleur is minachtend.
  Hoe in hemelsnaam moet je nog de daad van de president verdedigen? Hoe sleurend kan de gedachte van iemand zijn die schrijft dat je een moordenaar dit presentje moet gunnen? Moet je de dode ook zijn dood gunnen? Hoe ver kan men gaan om “neks no fout” goed te praten?
  Was het je vrouw of je zoon die verdachte gedood heeft zou je hem dit presentje ook gunnen? Sleur toch op, man!
  Het lijkt dat sommige verdedigers van deze president alle realiteitszin kwijt zijn en alles wat krom is, recht willen lullen.
  Misschien, en dat weet ik zeker, doet deze president wel goede dingen; maar verkeerd is verkeerd! En daar moet je je als mens bij neerleggen. “Ma neks no fout?”
  Verdachte had met een handgranaat bij de ambassade veel meer mensen kunnen doden dan “neks no bing fout?”


  Maak melding
 23. De president heeft bepaald punt uit!!!
  Als die Romano jullie kind was had je naar alle waarschijnlijkheid stuk voor stuk, dwars door alle regels, puntjes en komma’s, anders gepiept.


  Maak melding
 24. Een president van welk land dan ook hoeft niet telkens bij het minste en geringste laten blijken dat hij de gene – de man of vrouw – is, die in feite bepaalt. Als men iemand afvalt maakt niet uit zijn/haar naam, faam en noem maar op. Het is de leidinggevende waar men naar kijkt en die krijgt de beoordeling van de mensen. Maar niet een of ander ondergeschikte. Als leidinggevende – president – behoor je slagvaardigheid te tonen. Het is niet een kwestie van Jan en alleman te vriend houden. Dat is nooit iemand gelukt en zal Bouterse voor de duidelijkheid ook niet lukken. Ik ben simpelweg voorstander van slagvaardigheid. Dat ritme in zoverre die aanwezig mocht zijn dient men dan – in dit geval Bouterse – aan te moedigen en/of aan te houden. Leidinggeven is geen slappe Jantje uithangen. Vandaar mijn advies, niet terugkijken, maar simpelweg de volgende hobbel nemen. Dat adviseer ik een ieder in een dergelijke omstandigheid. Als president aan een land leidinggeven is liefst kort en krachtig wezen, punt uit. Het is geen komedie of toneelstuk waarin mensen en hun handelingen in het dagelijks leven van de vrolijke (ook lachwekkende) kant voorgesteld worden. Datgene past nimmer bij een “geboren” leidinggevende, zeker niet bij een president van een land in het bijzonder. De keuze van/voor een leider maakt men bij de verkiezingen en in het parlement, assemblee, tweede kamer enz. Een dergelijke beslissing heeft reeds plaats gehad. Nu gaat het alleen maar om werk aan de winkel. Hier is een integer zelf geschreven stuk van de peetzoon en neef van de PROMINENTE en GROTE Surinamer Cyrill Daal. Ik schrijf dit nadrukkelijk, om niet de indruk te wekken alsof menigeen die zinloze en hatelijke handelingen ondersteunt en/of onderschrijft. Ik streef ernaar om opbouwend te denken en waarnodig te adviseren. We zijn allemaal simpele zielen. “Wie geen fouten maakt trouwens, maakt meestal niets”. Fouten zijn inherent bij het geven van leiding en gaan gewoon samen met en bij leidinggeven. Wat voor jou fout lijkt, hoeft per definitie niet fout te wezen. Speel op de bal, niet op de man. Ik ondersteun – dat zult u reeds lang hebben gemerkt – geen enkele haatcampagne jegens wie dan ook. Dus ook niet tegen een Bouterse. Want daar is men overduidelijk al te vaak mee bezig. Schaamteloos gedrag, dat is het op z’n zachts uitgedrukt. Grontapoe na asi tere, tede ai wai so, tamara ai wai tra fasie! Begeer niemand ‘s onheil! Sterk citaat en fragment van wijlen Jopie Pengel: “Leiders worden niet gemaakt maar geboren! Maar helaas, zij falen ook”.


  Maak melding
 25. Onze dweepzieke Anna_Zuribabwe door de bocht

  “De zaak van Romano Anthony Meriba schijnt niet volgens de regels behandeld te zijn en dat is ook de reden dat de man gratie is verleend”.

  Let op het woord “schijnt”.

  Onze rechtsgeleerde Bouterse heeft dit in zijn alomvattende wijsheid bepaald. Het is ook puur toeval dat deze moordenaar en granaatwerper de stiefzoon van Bouterse is.

  Weer een moordenaar die zijn straf ontloopt. Vindt Anna_Z helemaal niet erg.


  Maak melding
 26. Deze zaak stinkt. De president had moeten aanvoelen dat gratieverlening aan een familielid, die notabene voor een zwaar misdrijf werd gestraft, tot afkeurende reacties en onbegrip zou leiden.

  Hij had om die redenen uiterste zorgvuldigheid moeten betrachten en zich goed laten adviseren en informeren door de rechterlijke instanties.

  De verontwaardiging is groot en er is (in beginsel) sprake van minachting van de rechterlijke macht.

  De onafhankelijkheid van de rechtspraak in de staat Suriname is in het geding, aangezien de president van het land zich boven de wet waant.


  Maak melding
 27. Bouterse doet Nooit wat Fout in de ogen van zijn blinde aanhangers.Een of andere domme leeuw beweerd dat Bouterse geen dictator is,Een figuur met het verleden van DDB die geen macht wil delen en geen verantwoording wil afleggen in één van de hoogste organen in het land het parlement is een dictator.
  Met de gratieverlening aan zijn schoon en de benoeming van zijn zoon Dino Bouterse bevestig deze Beest waar anderen voor hadden gewaarschuwd.
  Ik ben echt benieuwd hoe die arts Simons gaat reageren, kijken of zij een echte parlement voorzitter is van het volk of van Bouterse.


  Maak melding
 28. Je staat als Surinamer echt te kijken van het ethisch besef van sommige kondréman.

  Vraag ik mij af: Hoe kun je in de eerste plaats als mens deze wandaad van de president nog goed praten? Dis’na takroe inborsoe mang.

  Dat Bouterse een uitbetaling van een paar miljoen Euro aan Balast Nedam goedkeurt, maar vergeet dit gedaan te hebben….soit. Dat kun je nog afdoen als een onnozele daad.
  Maar een gratie verlening als deze goedpraten,is ronduit fout.

  Je pleegzoon die het leven van een ander genomen heeft (om een paar muntstukken), zes jaar eerder uit Boma laten lopen en dat luchtig afdoen als een juiste daad, past dan ook prima bij modus operandi van deze president. Dat dan weer wel.


  Maak melding
 29. T.R. Sleur…

  Je kan zonder mankeren de plaats innemen van de zichzelf geparachuteerde, hoofd ‘publiciteit-zaken van het Kabinet v/d President, EUGENE VAN DER SAN..!!
  KLASSE!


  Maak melding
 30. alle reacties gelezen en eigenlijk triest. het staat buiten kijf dat ddb de macht om een dergelijke beslissing te nemen heeft. de macht hebben zegt niets over zijn kennis, kunde en eerbaarheid. het bewijst dat ddb geen respect heeft voor het volk en rechtstaat en gewoon zijn eigen ding doet, het meest trieste is dat er mensen zijn die het ook nog goed vinden wat hij heeft gedaan. zijn aanhangers hoeven hem niet af te vallen maar mogen er wel voor uit komen wanneer hij fout bezig is. duidelijk is dat zijn aanhangers alles maar goed vinden, ze kennen het verschil niet meer tussen goed en kwaad, dat is dus triest


  Maak melding
 31. De meeste haatreacties hier zijn puur de gebruikelijke onderbuik gevoelens en hebben met de zaak als zodanig niks te maken, ik heb nergens een argument van de tegenstanders kunnen lezen die inhoudelijk in gaat op de motivering van deze beslissing; ik vraag me dan ook af jullie wel weten hoe en waarom dit besluit tot stand is gekomen.
  I.p.v. domweg haat te spuien zouden jullie maar eerst de motivatie van het besluit moeten raadplegen.
  suc6 ermee.


  Maak melding
 32. Kijk Sleur,
  bout moet LVV opdracht geven om fruitbomen te kweken.
  Bout moet Hariette zeggen om klaarheid te brengen in de boedel in Coronie.Dan moeten de gekweekte bomen daar geplant worden.
  Coronie heeft bijen en die zijn nodig voor de bestuiving van vruchten.
  Straks al Staatsolie met de Ethanol begint,komt ook energie voor Coronie vrij en suiker voor het maken jam.Door een conserverings fabriekje op te zetten, hebben de Coronianen wat werk gelegenheid.China neemt wel alles af.Die gebruiken zelfs de hoorn van de Rino en eten honden.
  Zo een opdracht is toch beter dan zijn moordende zoon gratie te verlenen.

  Cobie.


  Maak melding
 33. Cobie,
  Wie is/was de grootste bankrover aller tijden in de geschiedenis van Suriname? Houdt je maar koest. Ga niet in de zon staan met boter op je hoofd.


  Maak melding
 34. Meriba is nu vrij en zal ook vrij blijven. Haten op welke manier dan ook zal niet meer helpen. Ik keur de roofoverval die deze man heeft gepleegd absoluut niet goed maar de man heeft daarvoor zijn straf uitgezeten en daarmee is die zaak afgedaan. Het gooien van de handgranaat echter zou gezien het doel met een standbeeld beloond moeten worden.


  Maak melding
 35. romano meriba is vrijgelaten onder voorwaarde dat hij in ruil voor zijn vrijlating ‘iets’ terug doet voor zijn ‘vader’, zijn opdracht is het elimineren van politieke tegenstanders, dhr. C. Santokhi is de eerste. Meriba heeft in het verleden al vermoord dus het zal een makkie voor hem zijn
  Het zal me niet verbazen als hij ook een topfunctie ergens op een departement krijgt net als hoe Dino Bouterse(zoon) hoofd van de semi-legale organisatie CTU werd. Of meriba wordt gewoon lid van CTU zodat ze nog meer burgers kunnen doden(maripastong+ nickerie)


  Maak melding
 36. oensdag 25 januari 2012 om 01:23 uur, door de reden voor gratie

  romano meriba is vrijgelaten onder voorwaarde dat hij in ruil voor zijn vrijlating ‘iets’ terug doet voor zijn ‘vader’, zijn opdracht is het elimineren van politieke tegenstanders, dhr. C. Santokhi is de eerste. Meriba heeft in het verleden al vermoord dus het zal een makkie voor hem zijn
  Het zal me niet verbazen als hij ook een topfunctie ergens op een departement krijgt net als hoe Dino Bouterse(zoon) hoofd van de semi-legale organisatie CTU werd. Of meriba wordt gewoon lid van CTU zodat ze nog meer burgers kunnen doden(maripastong+ nickerie)
  Beoordeel Thumb up Thumb down 0
  Woensdag 25 januari 2012 om 04:02 uur, door determinist

  Misdaadstaat in wording.
  Beoordeel Thumb up Thumb down 0
  Woensdag 25 januari 2012 om 07:11 uur, door wikkiLeaks

  Wat voor bewijzen willen jullie nog meer?
  Het is toch zo duidelijk als het maar zijn kan dat Bouterse een dictator is.
  Is dit het ware gezicht van dit forum? Stelletje Nederlandse BVD’ers!


  Maak melding
 37. als bij de inauguratie NIEMAND de Dada gewezen heeft op zijn Pres rechten,da hoe moet die arme weten wat GOED is & GOED FOUT!!
  Dus handelt hij naar eigen “WIJSHEID”,…en deze beste mensen is immer MISDADIG geweest!!! 🙂


  Maak melding
 38. Help! Moord!
  En wat als deze Meriba straks weer een moord pleegt?
  Die mogelijkheid is aanwezig omdat hij weer gratie verwacht. En wat als nu een ander familielid van de president een moord pleegt?
  Desi heeft nu al spijt van deze daad en zal het woord gratie nooit en te nimmer meer in zijn mond nemen. Alleen zijn blinde volgelingen hebben nog niet door hoeveel schade deze daad aan zijn presidentschap heeft toegebracht. Ze willen en ze zullen het nooit te weten komen; zo naief zijn ze.


  Maak melding
 39. In Suriname is alles mogelijk.Zelf Bouta is een moordenaar geweest dus het verwonderd mij niet.Ik snap het niet dat zo iemand predsident kan worden.In het buitenland lachen ze ons uit.E en domkop tot president maken.Die man kan nieteens zijn eigen naam schrijven.


  Maak melding
 40. Alle gevangenen in Suriname vrijlaten. Recht voor een recht voor allen en geen klasse justitie. Waar is de integriteit? Volk van Suriname doe wat in een Land dat geregeerd wordt door zakkenvullers, door rovers.Veel geschreeuw en weinig wol. Pas op voor een wolf in schaapskleren! Zijn er nog oprechte surinamers in Suriname die zulke praktijken kan veroordelen? Of…….is elke surinamer zodanig besmet dat ze niet meer in staat zijn in te zien wat goed of fout is.


  Maak melding
 41. mensen lees even hier http://tiny.cc/adj1d jullie zullen het interessant vinden, hoe kan een gevangene zoveel zoveel vrijheid hebben om op facebook te gaan en zoveel foto’s te posten en te reageren op comments?? kijk maar op zijn facebookpage, zoveel recente foto’s heeft hij kunnen posten, ik dacht dat hij in de gevangenis was


  Maak melding
 42. In iedere democratie is de president ondergeschikt aan de wetten en regels van het land meneer paramanpinto.
  Als suriname een beschaafde democratie wil zijn dan moet ook jou idool zich aan de wetten en regels houden die hij in de jaren 80 met zijn militaire poten heeft vertrapt.
  Ik zou zeggen luister nog meer naar Radio kankantri en lees nog meer van die propaganda kranten van jou baasje.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES