donderdag, mei 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePleegzoon Desi Bouterse was meesterbrein dodelijke roofoverval

Pleegzoon Desi Bouterse was meesterbrein dodelijke roofoverval

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 5 apr – Romano Meriba is het meesterbrein geweest achter de dodelijke roofoverval waar hij en anderen voor terecht staan. Officier van justitie Duncan Nanhoe heeft een gevangenisstraf van tien jaar gevorderd tegen Meriba. Meriba wordt aan de hand van de bewijslast, gezien als de leider bij de uitvoering van de beroving op een ondernemer.

“Hij was de leider bij het beramen van het plan”, zei Nanhoe bij het verklaren van de strafeis tegen Meriba. Onder meer telefoongesprekken en verklaringen van medeverdachten wijzen erop dat het Meriba was die cruciale informatie verschafte. Zijn kompanen wisten precies wie, waar en wanneer te overvallen. De politie die kort na de overval al was geïnformeerd, greep kordaat in. Twee overvallers overleefden het niet.

Meriba zelf heeft steeds elke betrokkenheid ontkend. Wel was een auto die op zijn naam staat, gebruikt tijdens de overval. Ook een telefoontoestel dat hem toebehoort was in het bezit van één van de twee doodgeschoten overvallers. Meriba was niet aanwezig tijdens de overval. Romano Meriba is ooit al vervoordeeld wegens een dodelijke overval. Bouterse verschafte hem gratie nadat die aantrad als president.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

39 REACTIES
 1. Iemand zei het al eens.Aan de vrucht herkent men de boom.Die man heeft niet eens zijn huis kunnen runnen en dan geeft het volk en Dora hem een land te draaien.Er gaan alleen maar misdadigers van komen.


  Maak melding
 2. De protesten van de afgelopen dagen tonen aan de Surinamers een einde willen maken aan de maffia praktijken en hun dierbaar land terug eisen. Er is nu een kantelpunt bereikt en als de coalitie nu niet wakker wordt zullen ze tot de ontdekking komen dat het te laat is. In Algerije en andere landen begonnen de acties ook heel klein en politici hebben de neiging een afwachtende houding aan te nemen. Straks is er voor de coalitie geen weg meer terug en het volk zal massaal afrekenen met hun. Bouterse zal met een groep wegvluchten richting equatoriaal guinea, maar de rest zal niet meer weg kunnen vluchten en ik vrees voor bijtjesdag.


  Maak melding
 3. daarom komt er geen politie bij inbraken,
  vijf keer bellen en ze komen toch niet nu weet ik waarom niet,
  zo te zien is het opdracht van de hoogste baas om niet te reageren bij inbraak en verkrachting of dood,


  Maak melding
 4. Slecht 10 jaar gevangenisstraf ? In verhouding gaat een kippendief langer de bak in. Wat ook meespeelt is dat Meriba een pleegzoon is van Bouterse.

  Na 1 jaar brommen zal de president hem wel gratie verlenen en krijgt zoonlief een mooie baan aangeboden bij één van de veiligheidsdiensten. In Suriname is dit mogelijk aangezien ze in dat bananenrepubliek nooit van screening hebben gehoord.


  Maak melding
 5. Neen Van Sinkel zo trots is het Surinaamse volk niet. Wanneer is de Surinamer bereid zijn leven voor het land te geven ? Kijk eens naar Venezuela waar bij protesten 50 mensen zwaar gewond zijn geraakt. Ik zie het Surinaamse volk echt niet zo ver gaan. Surinamers hebben alleen een te grote mond en hun trots is nergens op gebaseerd.


  Maak melding
 6. Meesterbrein oftewel bijzonder scherp verstand is hier niet van toepassing.

  in de moderne psychologie worden de volgende redenen gegeven waarom iemand crimineel wordt:

  * Een dader wordt door zijn sociale omgeving na het begaan van een strafbaar feit aangemoedigd. Of krijgt Gratie door de president

  * Bij de dader zijn geen gevoelens van schuld tot ontwikkeling gekomen. Hij heeft nooit geleerd wat de begrippen recht en onrecht betekenen. Aangeleerd door de president

  * De dader is niet in staat om conflicten op te lossen. Ruzies en onenigheid worden met geweld opgelost.

  Gezien bij de president

  * De dader doet mensen uit zijn sociale omgeving of voorbeelden uit films en boeken na. Imiteert de zoon van de president

  * De dader verveelt zich. Het begaan van een strafbaar feit of misdaad is opwindend en spannend.

  Verveelt zich met het geld van de president


  Maak melding
 7. DNA onderzoek moet uitwijzen of the son a bitch Meriba een pleegzoon of een bastaard is van Tarantula. Deze moordenaar rooft niet alleen van het volk met beledigd het volk op mondiaal niveau. Dit kankergezwel moet eruit gesneden worden. Power To the People.


  Maak melding
 8. Die verrotte, criminele Bouta-maffia is HET kankergezwel van de Surinaamse samenleving met uitzaaiingen als Abrahams / Doekhie / Limbo / Misiekaba / Geerlings / Bouva.


  Maak melding
 9. Hoi Anomi,

  Hij zal nu ergens in zijn hol gekropen zijn.
  Waarschijnlijk zal hij als een vuile reetrammer achter zijn aangesteld M.V.J die ipv Dora op de stoel zit lief aankijken en opdracht geven of zoonlief tijdelijk goed behandeld kan worden tot hij gratie van hem krijgt.


  Maak melding
 10. Van der san gaat in actie komen.
  Hij gaat de vrijheid van Meriba bewerkstelligen,de 2de optie is meriba amnestie.
  Daarom werd van der San in alle haast benoemd tot Juspol,
  DE gehele familie bouterse bestaat uit criminelen,van papa tot zoon tot pleegzoon. Echt een plaag voor Suriname!


  Maak melding
 11. die krankzinnige zoekt aandacht van pappie omdat deze hem niet wil erkennen als echte zoon
  kijk maar pa, ik ben net zo krankzinnige als jouw en dino
  best wel zielig zo een loser


  Maak melding
 12. De Officier van Justitie heeft slechts 10 jaar gevangenisstraf geëist tegen Blow Money Fast. Er heeft een vuurgevecht zich voorgedaan tussen deze bandieten en de politie waarbij 2 doden zijn gevallen?

  En dan kom de OvJ met zo een milde eis: Ik vind de eis van de OvJ maar aan de lage kant. De rechters moeten deze belachelijke eis terzijde schuiven.

  Blow Money Fast is geïdentificeerd als het Meesterbrein bij het beramen van het plan: De eis had gewoon veel hoger moeten uitvallen.


  Maak melding
 13. Dit is inderdaad test nr. 1 voor de nieuwe mini-ster.
  Grandfather Eu-sjene toon je ware gezicht.

  Of wordt dit kind ook opgeofferd, want pa heeft het te druk met het ‘observeren’ van die gekoloniseerde, begeesterde, zonder aura, protesterende, ‘fronters’.

  Zijn camera’s maken overuren, heftig bewegen ze op en neer.

  Tot overmaat van ramp zijn er ook ndp’ers op het plein, grrrrrr. Hoe durven ze, nadat ze zich flink tegoed hebben gedaan aan die porties ‘bruine bone’, ondankbaar, mang.

  Rustig met die knoppen pres.

  Slaap lekker!


  Maak melding
 14. @Sranan-Bonkoromang; klopt dat weet ik al vanaf eind jaren 90 toen deze teerling het daglicht zag. Niet alleen Meriba, maar de twee in Parijs winkelende huppelkutjes zijn geen pleegdochters van hem maar buitenechtelijke kids. Check deng “noso” en die van Meriba ook.


  Maak melding
 15. @Esmeralda; ze zijn boos op hun plee-sident, die BB was al over datum vandaar dat ze ook mee scanderen. Power To the Surinamese People. Eunuch mag overuren maken. Dora is met vluchtplannen bezig.


  Maak melding
 16. Crimineel Desi B. is leider van een criminele organisatie. Dat is internationaal en in diverse nieuwsberichten terug te vinden.
  Crimineel Desi B. gebruikt de Surinaamse politiek als dekmantel voor zijn witwas praktijken.
  Crimineel Desi B. gebruikt zijn politieke aanhang voor zijn bescherming.
  Crimineel Desi B. heeft het Surinaamse volk opgelicht.
  Crimineel Desi B. heeft Suriname opgezadeld met miljarden dollars schuld.
  Lening op lening op lening.

  Beste Surinamers,
  Red ons Suriname !!
  Tra fas no de !!
  Bouta moes gwe !!


  Maak melding
 17. Henkie je bakt ze wel heel bruin. Als schuld bewezen is moet Meriba maar op zijn blaren gaan zitten. Of had je een andere antwoord verwacht ?


  Maak melding
 18. Destijds vond er in de staatslieden buurt in Amsterdam een vuurgevecht plaats tussen criminelen en de politie. Deze gasten hebben levenslang gekregen. In suriname eist de ovj slechts 10 jaar voor een vergelijkbaar delict. In de VS krijg je de fatale injectie.

  Wat een joke !!


  Maak melding
 19. De hele wereld weet dat verworden narco misdaadstaat Suribabwe door de Suribwabaanse drugsmaffia wordt geregeerd. De hoofdrol speler in dit alles is niemand minder dan de duivelse afgod didibri aka I’m nasty, ophanden gedragen en aanbeden door twee paarse vervloekte geldzuchtige voorgangers, Meye Anus En Misika Dubai die met de bijbel in hun handen velen bedonderen.. Deze twee paarse valse idioten zijn ook debet aan het paars misdadig geestelijk en moreel paars demonisch verval onder al die oerdomme paarse aanhangers die moordenaars, bankrovers en bij verstek veroordeelde drugs criminelen aanbidden. Ook alle politici die vanaf 2010 hun zielen verkochten voor een ministerspost. Deze paarse criminele klootzak is net als zijn stiefpa, een bigi gangsta en heeft zijn vrienden de dood in geleidt. Zo zijn ook vele oerdomme paarse kaolo aanhangers van deze misdade lijder verworden, rover, moordenaar, drugshandelaar, kortom alles wat de ndp top op hun naam hebben, soso lobi roof, kirie en bedrieg de naaste arme onschuldige medemens. Paars vervloekt zijn allen die het paars misdadig team bij elkaar helpen houden alleen maar uit geldzucht. Ook Dodsomboli is een paarse klootzak in dienst van de Suribwabaanse maffia, de gehele paarse roverheid. Het volk moet ook protesteren tegen de steeds stijgende misdaad olv de paarse verdoemde militie. Zolang deze paarse duivelse lijder aan de macht is zal het sneller dan verwacht een paars misdadige hel worden vol misdadig onrecht en verdere beroving van land en volk. Er is een lichtpunt……………Meribaka en Dinika zijn opgesloten. De paarse leermeesters volgen nog, kwestie van God’s molen draait langzaam maar zeker. Maar eerst zullen vele oerdomme ndpe’ers het gevolg ervaren van hun oerdomme keuze, stemmen op de duivel is serie joe jeje. Wo ka.

  Neus en Pique ( ooit een fervente ndper) doen aangifte van bedreiging. Men ziet hoe de duivelse geest van de ndp zich blootgeeft, net als in de jaren achtig.


  Maak melding
 20. Dino bromt in Vs, Meriba bromt in Santo en de vader bazelt maar wat om zijn hachje te redden. Same on all the nietsnutters die deze vernietiger van Suriname nog het hand boven het hoofd houden. Deze vernietiger van de Surinaamse gezinnen, jongeren en alles wat andere landen trots op kunnen zijn moet zo snel mogelijk van het toneel verdwijnen. Geen poppenkast meer. Het echte werk moet beginnen. Iedereen die in het afgelopen 37 jaar zich op welk manier dan ook schuldig aan diefstal, moord, omkoping , etc gemaakt heeft moet voor het gerecht gesleept worden. Pas dan zal het Surinaamse volk maar vooral nietsnutters als Doekhie, Herrenberg, van der San, Silos, Moestadja, Sapoen, Dikan, Meye, Midedekaba, de lijst is intussen onnoemelijk groot geworden met zichzelf in reine kunnen komen. Vernietiger van Suriname, waarom ontloop je de rechtsgang en waarom zet je een grote smoel op inzake criminaliteitsbestrijding. Wie gelooft nog in jou shit beloftes. Je zonen en dochters misschien?


  Maak melding
 21. Het volk vertoont zelf crimineel gedrag door op een van de grootste crimineel van Suriname te stemmen. Geef hem niet de schuld, alleen had hij dat nooit gekund.


  Maak melding
 22. Ik ben het eens met realist!
  Surinamers hebben het zelf gedaan door op een crimineel te gaan stemmen. Altijd een grote bek hebben maar zonder stem was hij ook geen president geworden. Terug de geschiedenis in, is het jammer dat suriname zo nodig onafhankelijk moest worden daar ging het al de mist in!


  Maak melding
 23. HOE IS FOUTA OOK AL WEER PRES GEWORDEN ?
  juist ja …..alle mongolen in suriname hebben op hem gestemd..
  26 zetels ….genoeg stemmen om heel mongolie te vullen.
  laat die sukkels maar lekker op de blaren zitten .
  in 2020 stemmen ze toch weer voor fouta .


  Maak melding
 24. De Surinamers leren het NOOIT ..
  IN 2010 komt Bouta terug en Heel suriname roept NEKS NO FOUT !!!!!
  Ba suku Ba Fennie Ba tjarie …. remember those good old days …… WE WANT BOUTA !!


  Maak melding
 25. Een X aantal figuranten is slecht op de hoogte wat er daad werkelijk in SWITI Sranan gaande is.Probeer naar de geschiedenis te kijken dan komen jullie er van zelf achter dat de natuur zijn werk doet.Een bekende Surinaamse gezegde is”wan pasensi sma na wan goedoe sma”
  Odi odi


  Maak melding
 26. Mijn vraag is, wie is de trainer van deze nietsnut geweest?, wie heeft hem eerder uit de cel gehaald.Zien doen laat doen, de feiten liggen er. I.p.v. zorgen voor een gedegen schoolopleiding, is gezorgd voor duistere trainingen


  Maak melding
 27. in zijn vurige betoog van 5 april zei de President dat hij de criminaliteit HARD zal aanpakken .. wel mie boi waar kan hij het eerst beginnen ?? juist in zijn eigen huis .. hij heeft 2 criminele zonen die ene is op staatsbezoek in een klep in USA en die vinden hem een fijne jongen dus houden ze hem 16 kalenders lang , de andere is een gang leider dus dan kan pa hem ook voor 16 jaren laten vertoeven in het 10 sterren hotel SANTOBOMA KLEP.. dan zal het Surinaamse volk MISSCHIEN weer een klein beetje geloof in hun Pres hebben , maar goed we wachten op zijn volgende loze belofte


  Maak melding
 28. TEGENWOORDIG WONEN IN DE PALEIS VAN SURINAME MOORDENAARS.
  DE VADER BOUTA IS VERDACHT VAN 15 MOORDEN.
  DE ZOON VERDACHT VAN ROOFMOORD.
  EN DE ANDERE ZOON ZIT VAST IN AMERIKA.

  WAT LEUK. GA ZO DOOR…..,


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES