KLM vlucht naar Suriname op 13 november is cargo vlucht

4
klm-luchthaven-zanderij-suriname
Foto: (c) Anair80 Aviation Photography

Een bericht van de Surinaamse krant Dagblad Suriname, waarin gesteld werd dat de KLM haar vlucht naar Suriname op 13 november heeft geannuleerd, klopt niet. De desbetreffende vlucht op vrijdag 13 november van Amsterdam naar Paramaribo gaat wel door, maar zonder passagiers.

“Wij hebben van de Surinaamse autoriteiten toestemming gekregen om de KL 713 van Amsterdam naar Paramaribo op 13 november en de KL 714 van Paramaribo naar Amsterdam op 14 november uit te voeren als cargo vluchten”, aldus een woordvoerder van de KLM tegen Waterkant.Net.

Het bedrijf wacht nog op toestemming van de autoriteiten om op de KL 714 van zaterdag 14 november passagiers te mogen vervoeren van Paramaribo naar Amsterdam.

Dat er geen passagiers uit Nederland mee gaan naar Suriname op vrijdag 13 november heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met de hoge corona cijfers in Nederland. Het RIVM meldde woensdag 7657 nieuwe coronabesmettingen. 236 nieuwe coronapatiënten zijn opgenomen op verpleegafdelingen.

Bovendien zijn de coronaregels in Nederland vanaf woensdag om 22.00 uur weer aangescherpt gedurende twee weken. Het Nederlandse kabinet kondigde een ‘verzwaringspakket’ aan, dat de besmettingscijfers sneller naar beneden moet brengen.

In Suriname gaat het op dit moment juist goed met de cijfers. Zo werd woensdagavond bekend dat er de afgelopen 24 uur ‘slechts’ twee nieuwe gevallen bij zijn gekomen.

4 REACTIES

  1. Het weer is mild, dus vandaar misschien minder, zodra het het koud wordt, zal veel mensen besmet raken, maar dat hoop ik niet, ik ga vanuit dat dit virus zo snel mogelijk wordt verbannen, heeft teveel ellende gebracht in de wereld, me begie gado alla dee,


    Maak melding

  2. hé schipper , , hebt jij ook een watervliegtuig , , dan ben jij zeker een van die paarse boeven , , die de laatste 10 jaren alles stalen wat los en vast zat


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.