Moordenaar van Myrtle Bons doet zelfmoord poging

11
Myrtle vermoord door man die buitenechtelijke relatie met haar had

De man die verdacht wordt van de moord op Myrtle Bons, heeft maandag een zelfmoord poging ondernomen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de 27-jarige Orveo P. (foto) in het ziekenhuis is opgenomen.

Volgens het Korps politie Suriname waren agenten maandag bezig met een inspannings huisonderzoek in de woning van een verdachte op Latour. Daarbij heeft die verdachte vermoedelijk malathion (insecticide) ingenomen. Hij is ter observatie in het ziekenhuis opgenomen, bevestigd de politie tegenover onze redactie.

Hoe wel de Surinaamse politie slechts heeft aangegeven dat het gaat om een verdachte wiens achternaam met een P. begint, bevestigen buurtbewoners die hem kennen tegenover Waterkant dat het om Orveo gaat. Ze zouden gestommel hebben gehoord waarna ze zagen hoe de verdachte met gepaste spoed werd afgevoerd.

P. is verdachte in de spraakmakende moordzaak van Myrtle Bons, die langer dan een week vermist was en levenloos terug werd gevonden. De verdachte die een buitenechtelijke relatie met het slachtoffer zou hebben gehad, heeft de moord volgens de politie bekend.


11 REACTIES

 1. Puinhoop alom. Omgeving geschapen door paars is puin. Hij heeft een puinhoop van zijn leven gemaakt. Wil nu vluchten in de dood. Het kiezen van de weg van de minste weerstand. ER waren ook nog kinderen in het spel. Dat nu geen moeder waakt over deze kinderen, dat vind ik een zeer pijnlijk verhaal. Kinderen hebben een moeder nodig. Waar de vaders zijn weet ik niet. Lijkt wel een cultuur, een way of life, kinderen baren zonder vaders. Wat voor kinderen zetten we op de aarde, en wat zullen hun rol zijn in de maatschappij??????
  Geen geweldige perspectieven. En niet gezond voor een de maatschappij.


  Maak melding

 2. Als iemand zijn leven wil beteren, moeten we hem daarmee behulpzaam zijn.. Ik stel daarom voor dat we hem een stevig stuk touw of een liter sterke azijn cadeau doen..


  Maak melding

 3. en hem vertellen dat hij een prijs heeft gewonnen , op de bosjesbrug een sprong in het diepe maken, , dan hebt je in ieder geval die prijs verdiend toch


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.