Dood aangetroffen vermiste vrouw door misdrijf om het leven gekomen

4
Politie: 'Geruchten over vermiste Myrtle 'Miertje' Bons zijn niet waar'

De 32-jarige vermiste Myrtle ‘Miertje’ Bons, die woensdagmiddag dood werd aangetroffen nabij de Afobakaweg, is door misdrijf om het leven gekomen. Haar lichaam, dat in een zandput met water werd aangetroffen, vertoonde ettelijke steekverwondingen. Dat zegt hoofdinspecteur Humphrey Naarden, hoofd van de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname.

Sectie heeft uitgewezen dat het daadwerkelijk gaat om Myrtle Bons en dat zij om het leven is gebracht. Haar ontzielde lichaam is door enkele personen ontdekt die op de locatie waren voor een culturele activiteit. Op een bepaald moment wilde men water halen uit een van de putten en is daarbij gestuit op een drijvende lijk.

De politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek. Het lijk is in een verre staat van ontbinding aangetroffen. Aan de hand van de tatoeages op het ontzielde lichaam kon vastgesteld worden dat het om de als vermist opgegeven vrouw gaat.

De afdeling Kapitale Delicten is full speed bezig met het onderzoek. Tot op het moment van schrijven waren er nog geen aanhoudingen verricht.


4 REACTIES

 1. Had de politie niet in een eerder artikel verklaart dat het fake nieuws was dat deze vrouw reeds dood was?
  Hadden jullie maar eerder ingespeeld op het bericht dan had de verdachte niet die voorsprong welke jullie hem hebben gegeven / gegund.
  Zie ook de wetenschap dat Hoefdraad zou vluchten c.q. zich zou schuilhouden. Had daar oom maar op ingespeeld.


  Maak melding

 2. Volgens de politie is de ex-vriend wel aangehouden, maar is hij dezelfde dag heengezonden omdat er geen feiten en omstandigheden zijn om hem langer vast te houden. Dat ze door hem zou zijn omgebracht zoals op Facebook wordt beweerd is niet waar, aldus Humphrey Naarden, hoofd van de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname.

  Nu blijkt dat ze toch dood is aangetroffen. Wordt de ex weer opgepakt voor DNA onderzoek. waar rook is is vuur.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.