Gevonden lijk is van vermiste Myrtle ‘Miertje’ Bons

9
Politie: 'Geruchten over vermiste Myrtle 'Miertje' Bons zijn niet waar'

Het lijk dat woensdagmiddag gevonden is nabij de Afobakaweg, ter hoogte van mast 15 in een zijweg, is van de 32-jarige vermiste Myrtle ‘Miertje’ Bons. Dit bevestigt de politie tegenover de redactie van Waterkant.Net.

Het lijk is in een verre staat van ontbinding aangetroffen. Aan de hand van de tatoeages op het ontzielde lichaam kon vastgesteld worden dat het om de als vermist opgegeven vrouw in Suriname gaat. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het verdere onderzoek.

Op basis van feiten en omstandigheden houdt de politie er ernstig rekening mee dat er misdrijf in het spel zit. Het lijk is door de politie na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in beslag genomen. Sectie zal moeten uitwijzen hoe de vrouw om het leven is gekomen. Bons laat vijf kinderen achter.


9 REACTIES

 1. Haar ex was al eerder aangehouden, hij moet flink aan de tand worden gevoeld.
  Dit is door en door triest, zeker voor haar kinderen.
  Strekte aan de nabestaanden.


  Maak melding

 2. Ooh god ,me vriendinnetje
  Wat zijn sommige beesten
  Doet zo een pijn ,had gebeden ,gehoopt maar die duivel heeft je afgepakt

  Hoop dat hij zijn straf 1000x erger zal zijn ,sterte aan je naasten
  Mijn fb vriendinnetje


  Maak melding

 3. Eerst werd de vermissing van Miertje door de politie uit volle borst ontkend en nu neemt de politie het lijk in beslag? Het zou beter zijn geweest als de politie de vermissing serieus had genomen. Nu zijn veel sporen uitgewist en zal de dader op de vlucht zijn. Want een droef toekomst voor de kinderen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.