Wie moet allemaal in quarantaine na besmetting minister Pokie?

19
Wie moeten allemaal in quarantaine na besmetting minister Pokie?
Minister Pokie zaterdag tussen minister Kuldipingh en Mathoera.

De Surinaamse minister Diana Pokie, van wie zaterdagavond laat bekend werd dat ze positief getest zou zijn op COVID-19, was een van de bewindslieden die zaterdag overdag te Pusugrunu was in verband met de viering van de Dag der Marrons. Op bovenstaande foto, die gisteren gemaakt is, is te zien dat ze tijdens een krutu aan dezelfde tafel zat met ondermeer minister Kuldipsingh en Mathoera.

Naast deze ministers waren ook president Santokhi, vicepresident Ronnie Brunswijk en DNA-voorzitter Marinus Bee  aanwezig bij de krutu, zoals te zien is op onderstaande foto.

Het gebruikelijke protocol bij een positieve test is dat alle contacten van personen die positief bevonden zijn, in quarantaine moeten. Of dat ook is gebeurd is niet bekend. Het wachten is op een officieel bericht vanuit de regering van Suriname.

UPDATE: In een officieel bericht van de overheid is bekend gemaakt dat zeven ministers, die in de directe omgeving van minister Diana Pokie van Grondbeleid en Bosbeheer zijn geweest en/of nauw contact met haar hadden, daarna in thuisquarantaine zijn gegaan. Dit nadat Pokie zelf positief testte op het COVID-19 virus. Het gaat om ministers Sewdien, Amoksi, Mathoera, Emanuel, Kuldipsingh, Abiamofo en Somohardjo meldt de CDS.


19 REACTIES

 1. Simpel lijkt mij. Test alle aanwezigen om de éne dag, minimaal 1week. Indien positief in quarantaine.

  President en coalitie doe rustig, neem de vaart eruit. Mensen die uitgeput zijn, zijn ook kwetsbaar. Zijn ze het waard, nee!


  Maak melding

 2. domme fucks allemaal

  check eerste foto..de 3 vrouwen met een mondkap en 2 idioten aan het eind van de tafel zonder mondkap.
  foto 2…4 idioten op een rij zonder mondkap..
  en dan maar de maat willen nemen voor de rest van de bevolking??
  donder toch op sukkels
  je praat niet? doen dan je mondkapje op domme sukkel. en ze staan niet eens 1.5 mtr van elkaar af.
  en maar zeuren en zeiken dat de bevolking niet luisterd? en het zelf ook niet doen?


  Maak melding

 3. Voor een Messias en zijn naaste omgeving gelden er geen protocollen. Hoezo quarantaine voor de Messias Chan? En zijn volgelingen? De Messias heeft het toch gewaagd mens te zijn en heeft verbetering beloofd voor wat betreft het goede voorbeeld geven aangaande de maatregelen gericht tegen het zich verder verspreiden van dit virus. Ze zullen allemaal wel in quarantaine moeten. Het liefst bij Coutinho Blitzz. 10.000 SRD per dag. Het is beter dat iedereen in Suriname gelijk besmet raakt met dit virus. Dan ben je er vanaf. Het is geen Ebola-virus. Wel besmettelijker. Je overleeft het dus of je moet pech hebben. Maar pech zit eenmaal 24 uur op de loer ,dus wat dat betreft hoef je niet op corona te wachten. Het beste voorbeeld ben jezelf. Je zal gek zijn te kijken naar politici en andere zogenaamde helden. Wees je eigen held en wees verstandig en nuchter. Verwaarloos Dengue ,Zika en Chikungunya niet. Het is niet de bedoeling dat het zwaartepunt van het leven van de mensheid zich moet gaan centreren rondom corona. Men gaat het niet kunnen bijhouden wanneer het ene na het andere virus uitbreekt. De maatregelen zullen te extreem zijn en door de bomen zie je het bos niet meer. Dit is nu reeds het geval bij corona. Houd wel de richtlijnen in acht en maak er niet meer van.


  Maak melding

 4. everybody got to die ones, Hoe dat gebeurt staat er niet by, maar gezondheid gaat voor economie.
  men moet zich wel realiseren dat Chan Press is van alle Surinamers,dus hy moet zorgdragen voor alle veiligheid voor een ieder en niet alleen voor een goedt economie
  Cofid 19 is ver tot dat het in je naaste omgeving plaats vindt dan komt de ernst van de situatie in beeld. Stay safe


  Maak melding

 5. Hey bro er staat nog een vraag van Olivia voor je open

  Olivia 7 oktober 2020 At 12:48
  Meneer rbrown, u roept dus de regering en de oppositie op om te vertrekken. Wie moet dan gaan regeren?

  Rbrown 7 oktober 2020 At 05:06
  Coalitie en de Opositie steek je hand in eigen boezem, en trek jullie terug, zodat ons land weer een vrede lievend sociale staat wordt.

  He boi, je schrijft hier weer een lo ka
  Je Nederlands is zoooooooooooooo beroerd dan ga je het in het Engels proberen noh
  Hou het bij praten. Ga eerst les volgen en kom dan terug


  Maak melding

 6. Jullie toenmalige volksplesident, ging nog veel verder met z’n spontane bezoekjes incl. bosies, brasa´s en een sigaretje roken op 20 cm afstand, bijeenkomsten in ocer enz.
  Eigenlijk zou niemand meer moeten reageren op jullie achterlijke postings want jullie hebben een verstandelijke beperking. In je eigen taal, ndp-ers…Oeng ede boro, soso zaagsel e kmoto.


  Maak melding

 7. @ Pico
  Jij heb je mening ik heb de mijne. Ik heb een hekel aan NSB’ers. Rbro is er een van. Ik zal hem blijven volgen en mijn reactie geven, of je het er mee eens bent of niet.
  Zulk walgelijk gedrag, nog los van het feit dat hij z’n ka niet onder rob of rob less durft te posten maakt het alleen maar erger.
  Daar komt ook nog bij dat hij denkt slim te zijn door expres woorden fout te spellen maakt hem nog lager dan het laagste


  Maak melding

 8. wendy

  12 oktober 2020 At 13:32

  Niemand. Is toch een bacovenwinkel. Iedereen doet wat ze willen.
  Wie covid heeft wordt beter of gaat dood. Klaar.

  ==============================

  Ook hierbij laat je zien dat je weinig verstand van de materie hebt. Je vergeet nog optie 3 namelijk dat je chronisch ziek blijft. Long en hart aandoeningen zijn geen uitzonderingen.


  Maak melding

 9. @Pieter
  als je de waarheidt niet kan weerspreken ga je over op taal fouten , ik kan je hierby vertellen dat ik afstam van inheemsen en eenras echte suinamer ben en dat myn moeder taal geen nederlands is ,dus houdt je opmerkingen voor je zelf en wacht ,ik kom jullie persoonlyk verjagen ,


  Maak melding

 10. @pietr
  je schroomt er niet voor mensen op allerlei ziektes tebeoordelen,wie denk je wel te zyn een of andere afgodt ,idioot .Reageer toch op de stelling en niet op de mening van anderen
  we hebben onze eigen mening mag dat ? je stelt je gewoon aan , zogenaamd heb je geen tekortkomingen ? arogantie spat van je af,maar laat anderen in hun waarde oke


  Maak melding

 11. @pieter
  en om je nog eens er op tewyzen dat ik geen nick name gebruik ,want die behoefte heb ik niet.ik ben een man en ik sterf als een man.
  ik ben geen lafaard ik sta voor en achter myn opvatting,en hoeft van jouw geen educatie.
  je insinueert van alles voor anderen, ben je gestoord of zo?


  Maak melding

 12. Hey bro er staat nog een vraag van Olivia voor je open

  Olivia 7 oktober 2020 At 12:48
  Meneer rbrown, u roept dus de regering en de oppositie op om te vertrekken. Wie moet dan gaan regeren?

  Rbrown 7 oktober 2020 At 05:06
  Coalitie en de Opositie steek je hand in eigen boezem, en trek jullie terug, zodat ons land weer een vrede lievend sociale staat wordt.


  Maak melding

 13. Hey bro er staat nog een vraag van Olivia voor je open

  Olivia 7 oktober 2020 At 12:48
  Meneer rbrown, u roept dus de regering en de oppositie op om te vertrekken. Wie moet dan gaan regeren?

  Rbrown 7 oktober 2020 At 05:06
  Coalitie en de Opositie steek je hand in eigen boezem, en trek jullie terug, zodat ons land weer een vrede lievend sociale staat wordt.

  He boi, je schrijft hier weer een lo ka

  Trouwens was jij niet die achterlijke hond die reageerde op een ander lid hier zonder ook maar 1 woord aan het artikel te wijden.
  Was jij het niet die de meest verrotte scheldwoorden gebruikte.
  Boi,
  Hou je smoel dan doe je iets goed.
  NSB’er


  Maak melding

 14. Als die bigi bere chan niet het goeie voorbeeld kan geven wat verwacht je van z,n trawanten deze oranj bedrog breng zoveel ellende met zich mee veel beloven Wijnnig doen chan zeg in4manden tijd is alles geregeld


  Maak melding

 15. ric , je zei ik hou van oranje en hup VHP hup , , en je bent in de war , , je bedoelt toch bigi bere bouta met zijn trawanten die de chaos hier in Suriname hebben veroorzaakt toch en dat deze klojo nu al 3 maanden alles tegen werkt en jullie de opdracht gegeven om onrust te stoken hier in het land , , maar ric binnen een maand dus nog voor dat de nieuwe regering 4 maand aan zit , , zal jij gaan piepen , want dat doen ratten als ze in het nauw komen , , dus voor 24 november , , maak je borst maar alvast nat


  Maak melding

 16. paki rat igri ook weer afwezig , , mooi opgeruimd staat netjes

  ha ha ha die rbrowny met y laat iedereen lachen , , hij kan best een afstammeling zijn van een inheemse ??? wat voor inheemse verteld hij of zij niet , , maar blijkt wel een echte ras te zijn ?? een Surinamer ?? of is het een Braziliaan , , zou ook kunnen , want inheemsen zitten ook in Brazilie , , maar goed dit verhaal zegt toch niets over rbro , , wat wel angstig is dat hij Pieter in zijn eentje gaat verjagen , , met wat ??? , , wordt vervolgd


  Maak melding

 17. @WAT: Ga je pillen slikken en neem nog wat daroe. Je hebt weer last van wanen en hallucinaties! De dingen die die de WC, die jij jou brein noemt zijn zelfs voor een gek niet te volgen! En ga nu nou niet weer ongecontroleerd schelden, maar doe op z’n minst alsof je meer dan 1 hersencel hebt zoals velen van die VHP-losers hier.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.