zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenGezondheid7 Surinaamse ministers in quarantaine na corona besmetting minister Pokie

7 Surinaamse ministers in quarantaine na corona besmetting minister Pokie

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname zijn zeven ministers, die in de directe omgeving van minister Diana Pokie van Grondbeleid en Bosbeheer zijn geweest en/of nauw contact met haar hadden, momenteel in thuisquarantaine. Dit nadat Pokie zelf positief testte op het COVID-19 virus. Het gaat om ministers Sewdien, Amoksi, Mathoera, Emanuel, Kuldipsingh, Abiamofo en Somohardjo meldt de CDS.

President Chandrikapersad Santokhi is negatief getest op COVID-19. Vicepresident Ronnie Brunswijk, die ook in nauw contact geweest is met minister Pokie, is niet getest maar vertoont vooralsnog geen symptomen. Donderdag 15 oktober wordt de testprocedure van de mensen met wie minister Pokie in nauw contact geweest is, afgesloten.

De vergadering van De Nationale Assemblee, die gepland stond voor morgen dinsdag 13 oktober, is verschoven naar een nader te bepalen datum. De mogelijkheid om digitaal de vergadering van de Raad van Ministers van morgen te beleggen, wordt bekeken.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

25 REACTIES
 1. Ronny Brunswijk moet zich ook laten testen. Het kan niet dat hij vrij blijft rondlopen, terwijl hij nauw in contact stond met Diana Pokie, ook omdat anderen in haar bijzijn ook besmet zijn.

  Bij CS die in contact had is het testresultaat negatief. Bij hem dus niets aan de hand, maar RB kan dat niet gezegd worden. Mocht hij besmet zijn met het virus zou hij dus een verspreider kunnen zijn van het virus.

  Op grond van zijn functie en voorbeeldfiguur, zou hij daarom een test allang hadden moeten afnemen.

  Z.E. Chan Santokhi moet hem hierover aanspreken of nog beter gezegd, alle Surinamers moeten hem hierop aan spreken.

  RB neem een test af, zodat iedereen weet wat het resultaat is.


  Maak melding
 2. Eigen schuld, dikke bult !
  De regering kent de gevaren en heeft zelf de regels opgesteld dus zij moeten zich ook daaraan houden, zeker in dergelijke bijeenkomsten.
  De regering heeft ook niet geleerd van collega Grapperhaus die dezelfde fout had gemaakt.

  Zelf het (goede of verkeerde) voorbeeld geven werkt aanmoedigend.

  Beterschap aan een ieder maar laat dit een wake up call zijn / laat het een flinke draai om de oren zijn.

  Krakti !


  Maak melding
 3. Deze friends and family partij heeft van af hun aantreden hebben ze een puinhoop gemaakt van de covid19 deze oranje bedrog breng deze bevolking alleen maar in misère


  Maak melding
 4. En nog zijn de ABOPpers te dom om te begrijpen dat de VHP en de pers bewust Diana Pokie de schuld van deze affaire in de schoenen schuiven. Wie zegt mij dat de besmetting bij haar is begonnen?? Ze waren met z’n allen onverantwoordelijk bezig maar het is makkelijk de zwakste schakel de schuld te geven. Is er aan contacttracing gedaan en wel op een goede manier? Wat een bedriegers!!


  Maak melding
 5. De ministers mogen nu lekker gaan uitrusten, jullie gaan te hard. Het volk is te veeleisend en zijn niet de enige op aarde die met covid moeten dealen.
  Rustig aan en media stilte.

  De coalitie heeft niets aan venijnige opmerkingen. Beterschap is maar één woord, mag ook.


  Maak melding
 6. De kiezers hebben op de verkeerde paarden gewed. Zij kozen voor pony’s. En dit soort wannabee moraalridders wil Suriname leiden naar grote hoogten. Hoe halen zij dit in hun hoofd.Dit is toch ongehoord en een stevige blamage aan het adres van de regering. De kritieken op Bouterse waren niet mals. Maar zo erg is het niet onder de regering Bouterse geweest.


  Maak melding
 7. hé paarse drol rbrowny met y , , bouta was koning ,keizer admiraal en hij schijten jullie paarse ratten onder en jullie vraten het ook , , ha ha ja ha ha , , schijtzak


  Maak melding
 8. he luci en , ,rob g , , ric houdt van oranje , , rbrown , , paarse ratten jullie vinden het prachtig hé dat velen van de regering misschien covid hebben , en jullie gaan nu zeker een feestje samen bouwen en jullie beschouwen dit als een overwinning van paars , , maar jullie poepvreters komen van de koude kermis thuis , , en dan , en dan zijn jullie uit gepraat.
  jullie helpen toch mee om die 28 miljoen dollar US Dollar aan rente te betalen , , die jullie baasje eigenlijk moet betalen want hij heeft toch 550 mijoen US Dollar geleend , , en waar is die 550 miljoen gebleven , , jullie weten het wel hé , , in de zakken van de paarse families.

  rob g weet je wel het verschil tussen een paard en Pony hier op Waterkant , , je krijgt zo dadelijk een hengst voor je kanus en je gaat verder als robje g , , ha ha ha ha ha ha
  😁😁😂😂🤣🤣


  Maak melding
 9. wat, een idioot daarom kun vryelyk rondt paramaribo rondt ryden, mensen als jy kapitalistisch beest heefd hy voedingsbodem verschaft om jullie verder te verryken,en nu krygt hy een trap na vuile landuitbuiter, met je pull down mentaliteit, wacht en alles komt terecht


  Maak melding
 10. zo erg is het onder bouta niet geweest??? wat een gotspe zeg.
  je moet wel heel erg dom zijn om zo’n vergelijking te willen maken


  Maak melding
 11. En het is weer duidelijk dat de Bouta-lovers deze blunder aangrijpen om overdreven de regering in verlegenheid te brengen. De grote en zeer ernstige misdaden van hun idool Bullshit Bouta en zijn gang steken ze het liefst onder stoelen en banken.
  De regering Santo. / B. moet de paarse herrieschoppers geen stof meer geven. Zelfs de zogenaamde paars “afgestudeerden” grijpen deze kans om hoofdzaken en bijzaken te verwarren. Deze paarse slangen zien de splinter van deze regering wel maar de eigen balk zien ze niet.

  Dus regering Santokhi wees gewaarschuwd en wees alert. Voor straf en voor spijtbetuiging moeten leiders minimaal 1000 SRD storten in het fonds. Dit zou wel zo eerlijk zijn.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding
 12. @Para Express, het zijn niet mijn uitingen maar woorden van figuren die voorheen fervente Santokhisten waren. Zij zeggen dat het regeerteam van Santokhi voor het merendeel bestaat uit klungels die hun diploma hebben gekocht of die gestudeerd hebben aan een of andere kaykusie universiteit. Maar het blijkt ook dat deze klungels fout na fout begaan. Kenmerkend is het zig-zag beleid van de regering. Het is allemaal djompo goeroe of hap snap beleid. Geen structuur, er is geen touw meer aan vast te knopen. Jouw zijne excellentie kan liever het mandaat teruggeven aan anderen.


  Maak melding
 13. Vroeger smeerden ze petroleum op hun lichaam tegen alle ziektes en het hielp ook nog.
  Tegenwoordig willen ze die petroleum opdrinken. Misschien dat het helpt.


  Maak melding
 14. @ RobG13 oktober 2020 At 09:48

  Je verwart de slechte kenmerken van de NDP regeringen met de huidige regering, je verwart je fantasie met de werkelijkheid.
  Wat het NDP-volk roept wilt niet zeggen dat dat geldt voor het volk van Suriname. De NDP denkt nog steeds dat zij het volk zijn en het volk vertegenwoordigen.
  Wordt het geen tijd om wakker te worden en de realiteit te accepteren ?


  Maak melding
 15. San Tokkie kent blijkbaar de karakter van het volk niet.
  Dit volk kan nog 100 jaar makkelijk de grootste sjit incasseren. Alleen moet je het slim brengen, zoals de NDP deed.
  Breng je maatregelen ook slim en niet zo gehaast.
  Haastige spoed is zelden goed.


  Maak melding
 16. Ja a koes ding mooi want ding mang ni hoor ding aan de regels dan ding mang wang soor beelden foe a volk mik ding soor fa a regering ey prisie ey feesten na nickerie zonder mondkap, mik a regering hoor ding srefi na spotoe


  Maak melding
 17. Rbrown 13 oktober 2020 At 03:54
  je reageert toch niet op anderen, alleen op het artikel. Dit is nu al de tweede keer, joe saka saka dagoe
  Mars ga in de hoekh liggen en je ballen likken.
  BTW
  er staat nog een vraag van Olivia open lulhannes

  Olivia 7 oktober 2020 At 12:48
  Meneer rbrown, u roept dus de regering en de oppositie op om te vertrekken. Wie moet dan gaan regeren?

  Rbrown 7 oktober 2020 At 05:06
  Coalitie en de Opositie steek je hand in eigen boezem, en trek jullie terug, zodat ons land weer een vrede lievend sociale staat wordt.

  Ik denk truwens dat je heel graag tot de inheemse bevoking zou willen behoren, maar je zal het moeten doen met inteelt en niet met inheems


  Maak melding
 18. Rbrown 13 oktober 2020 At 03:54
  Haha de dagoe Rbro

  daarom kun vryelyk rondt paramaribo rondt ryden, mensen als jy kapitalistisch beest heefd hy voedingsbodem verschaft om jullie verder te verryken,en nu krygt hy een trap

  Hij adoreeert de vuile vieze schurftige teringhond, de rooie fosssiel nog steeds
  De man die het iedere keer weer voor elkaar krijgt om het land in het ravijn te storten
  maar ja dagoe lob dagoe

  Hoe achterlijk kan je wel niet zijn. maar ja het leed van een ander zal deze honden een worst zijn, zolang zij maar hebben kunnen profiteren
  Bah, bah en nog eens bah.
  Verdrijf ze, stenig ze
  saka saka dagoes


  Maak melding
 19. Para Express 13 oktober 2020 At 12:11
  @ RobG13 oktober 2020 At 09:48

  Je verwart de slechte kenmerken van de NDP regeringen met de huidige regering, je verwart je fantasie met de werkelijkheid.

  Als je alle kanten op wordt geslingerdtdtd dan wordt je draaierig en weet je het ook niet meer.
  De nar is verworden tot een ouderwetse schreeuwlelijk. Dr rob Jekyll kan het nog amper omkeren hij wordt steeds meer mr rbro Hide
  Moet je medelijden hebben met deze dwaas?
  Nee, verdrijf ze en stenig ze


  Maak melding
 20. Het is heel opmerkelijk dat VP niet meteen een test heeft gedaan. CHAN moet zijn gaarde in het gareel houden. Mensen met een voorbeeld functie? Dit is gewoon de realiteit hier. Schandelijk wat men heeft vertoont bij hun werkbezoeken en mij beperken????. Begin bij jezelf is mijn credo.


  Maak melding
 21. @robg..het verarmd surinaams volk heeft op verkeerde paarden gewed????? Alles beter dan de paarse ezels uit ocer en leonsberg,. Btw..moet je je paarse hoofdman opa D niet feliciteren met nog vele slapeloze nachten voor de rest van zijn zielig leven?


  Maak melding
 22. @WAT: Wat een venijn, wat een geschuimbek! Je weet van woede niet goed meer hoe je moet schelden op ons. Maar weet je, ik lach me rot om jou getoonde inborst. Wanneer je niet inhoudelijk kan reageren en je betrapt voelt ga je schelden en dreigen. Wat een zwaktebod!! Je ontwikkelt je inmiddels tot de grootste loser en het grootste varken hier op het forum. Probeer voortaan een zinnige reactie te geven, er zijn vast wel een paar mensen in je buurt die je daarmee kunnen helpen, al hoewel…..in het milieue waar jij in vertoeft zal het moeilijk zijn om verstandige mensen te vinden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES