Verdronken vrouw sprong in zwembad maar kon niet zwemmen

11
zwembad met water
Voorbeeldfoto van privé zwembad.

De politie in Suriname heeft na tactisch recherche onderzoek, nieuwe informatie naar buiten gebracht over het lichaam dat op zaterdagmorgen 22 augustus, in een privé zwembad op een woonadres was aangetroffen. Daaruit is naar voren gekomen dat de 22-jarige vrouw, genaamd Gabriëlle Lends, het zwembad in was gesprongen terwijl ze niet kon zwemmen.

Haar moeder had eerder aan de politie doorgegeven dat de jonge vrouw van huis was weggelopen. Ze gaf aan dat haar dochter psychische problemen had en vaker van huis weg liep.

Uit het onderzoek blijkt dat Gabrielle in de vroege ochtend van zaterdag 22 augustus, via de toegangspoort het erf moet zijn opgelopen om daarna in het zwembad te springen. Zij kon ongehinderd het erf op gaan omdat op dat woonadres geen wachter of waakhond aanwezig zijn.

Gabrielle kon niet te zwemmen en werd dood aangetroffen in het water. De huisbewoners verklaarden aan de politie dat zij de dode vrouw helemaal niet kenden. Sectie op het ontzielde lichaam heeft uitgewezen dat ze verdronken is.

Haar lichaam is door de Surinaamse politie overgedragen aan haar nabestaanden meldt het KPS vandaag.

11 REACTIES

 1. Dit is precies waar ik bang voor was. Heeft iemand gezien dat de vrouw is gesprongen. Dat is een vemoeden, maar niet bewezen. Altijd uitgaan van een misdrijf, tenzij het tegendeel is bewezen. Het verhaal is niet waterdicht. Alleen dat de vrouw psychische problemen had is geen bewijs.


  Maak melding

 2. Ze mogen blij zijn dat niemand hen aanklaagt voor zonder toestemming gebruik maken van een prive zwembad.
  Aangezien de vrouw psychische problemen had, zal niemand hier moeilijk over doen. Maar als baldadige Nhigger uit Tout Louis Faut dat zou doen, dan zeker een klacht indienen.


  Maak melding

 3. De politie verklaart dat ze zelf in het zwembad is gesprongen punt uit wie er niet mee eens is doe maar zelf onderzoek en wie zegt dat de brug springers niet van de brug zijn geduwd en niet zelf zijn gesprongen
  gemodereerd

 4. RIP ,dit kindje
  dit is een situatie die de politie ook niet in een dag kan onderzoeken als ze dat nog wel gedaan hebben. is deze onderzoek niet tesnel afgerondt,omdat het hier om een getraumatiseerd kindt gaat ?


  Maak melding

 5. R.I.P. jongedame,nog zo jong.
  Familie sterkte met dit ondraaglijk verlies.

  Mensen let goed op elkaar. Neem geen nonchalante houding en/of denkwijze. Het had onze zusje, nichtje kunnen zijn. Zoek direct psychische hulp bij de aangewezen instanties.

  Sarie Torie
  gemodereerd

 6. @Rbrown,

  Wat wil je dan dat de politie onderzoekt? Verkrachting? Blijkbaar hebben ze daar geen sporen van gevonden, want dat is een van de eerste dingen waar ze naar kijken.


  Maak melding

 7. de afstandt vanwaar deze dame komt tot de afstandt dilict is toch een eindt en dan toevallig alle huizen zonder zwembad voorby lopen en er een met zwembadt vinden en er ongezien binen kon dringen wekt by my ongeloof op


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.