Lijk in zwembad van 22-jarige weggelopen vrouw met psychische problemen

8
zwembad met water
Voorbeeldfoto van privé zwembad.

De jonge vrouw die zaterdagochtend dood uit een privé zwembad werd gehaald is de 22-jarige Gabrielle Lends. Volgens verklaring van haar moeder was zij jaren onder psychiatrische behandeling en van huis weggelopen, meldt het Korps Politie Suriname.

De politie van het bureau Munder kreeg op zaterdagmorgen 22 augustus een telefonische melding, dat het ontzielde lichaam van een vrouw in een zwembad was aangetroffen. Dat het zwembad op een woonadres was. De politie ging naar het woonadres voor onderzoek en trof het lijk van een jonge vrouw op de bodem van het zwembad aan.

De huisbewoners verklaarden aan de politie dat zij de dode vrouw helemaal niet kenden. In opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van de onbekende vrouw in beslag genomen voor obductie. Het verder onderzoek in deze zaak is door de politie van het bureau Munder overgedragen aan de collega’s van de Afdeling Kapitale Delicten.

De volgende dag, zondag 23 augustus, maakte een mevrouw contact met de politie van Uitvlugt om een aangifte van vermissing te doen. Haar 22-jarige dochter Gabrielle Lends was van huis weggelopen. De mevrouw gaf verder aan dat haar dochter psychische problemen had en vaker van huis weg liep.

Het lijk, dat daags tevoren, in het zwembad aangetroffen was bleek dat van Gabriëlle te zijn. Het onderzoek duurt voort meldt de politie.

8 REACTIES

 1. Een zaak voor de recherche. Ga uit van een misdrijf. Hoe diep is het zwembad?
  Hoe kunnen de bewoners niets hebben gehoord? Was ze misschien al dood en daarna in het zwembad gezet? Recherche doe je werk.


  Maak melding

 2. Heel triest, mensen met psychische klachten kan je niet altijd voor zijn. Ze hebben eenmaal hun manier van denken. Sterkte aan de familie en vervelend voor de eigenaar van het zwembad.


  Maak melding

 3. Hoe diep is het zwembad ga het opmeten 😂😂😂 bij een acute hartstilstand heb je ook geen water in de longen huis tuin en keuken politie,s op WKN 😂😂😂🤐


  Maak melding

 4. @percival.
  De recherche is hiervoor opgeleid, daar vertrouw ik ook op. Ik wil zeker niet op de stoel van de recherche zitten en ook niet voor ze denken. Maar meedenken wel. Elk delict verdiend een grondig onderzoek. De familie van het slachtoffer verwacht dat ook. Niet meer en niet minder. Ik ben bezorgd dat dit de zoveelste coldcase gaat worden en de dader(s) vrijuit gaan.


  Maak melding

 5. Trieste zaak fam gecondoleerd en moge haar ziel in vrede rusten.
  Eenmaal in het water geraakt gevallen en geen bodem onder je voeten moet je kunnen zwemmen .
  De politie moet deze zaak goed onderzoeken.
  Hopelijk horen we ooit nog iets van deze zaak.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.