Vrouw dood uit privézwembad gehaald

11
zwembad met water
Voorbeeldfoto van privé zwembad.

In Suriname is een vrouw zaterdagochtend op de bodem van een privézwembad aan de Maria Callastraat in het politieressort Munder aangetroffen. De politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek.

Toen de vrouw uit het water gehaald werd, vertoonde zij geen tekenen van leven. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast.

De doodsoorzaak is nog onbekend. De politie heeft na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie het ontzielde lichaam voor obductie in beslag genomen.

11 REACTIES

 1. Opmerkelijk dat de vrouw in haar ééntje ging zwemmen. Hier stinkt het.
  Zeer waarschijnlijk verkracht, omgebracht en in zwempak aangekleed en vervolgens in het zwembad gedumpt.
  Heb geen andere conclusies.
  gemodereerd

 2. Hoe lang lag die mevrouw in het zwembad?
  Op welk tijdstip is de dood ingetreden? Dit tijdstip is belangrijk om te weten op welk tijdstip zij het zwembad is in gegaan. Die mevrouw is zaterdag ochtend dood in het zwembad aangetroffen. Is zij na middernacht in het zwembad gegaan? Dat roept heel veel vragen op.


  Maak melding

 3. Raar, zou nog een onbekende zijn van het huishouden. Dus, een wildvreemde krijgt toegang tot je perceel, je huis en je zwembad. En die gaat zwemmen in een privé-zwembad???? Deze zaak stinkt tot Amsterdam. Mevrouw is gaan zwemmen.
  Dus ze kan zwemmen en ze verdrinkt. Erg paradoxaal en heel tegenstrijdig. Privé-zwembad, onbekende van het huishouden, een zwemster die zich zelf laat verdrinken. Die pleegt autogeen zelfmoord????????????????
  Ik denk dat Einstein dit ook nooit zou begrijpen. We gaan dit overlaten aan andere machten in Suriname. Met Santokhi is dat wel goed geborgd.


  Maak melding

 4. Vermoedelijk vastgezogen door de vacuüm pomp in het zwembad.zit je er aan vast,ga je geheid daar blijven.dus duik niet naar de bodem van een zwembad.jo tang fasi dapeh.


  Maak melding

 5. Waarom speculeren en alvast conclusies trekken? Laat de politie rustig hun werk doen! Wat heeft deze stemming makerij voor zin jullie roepen zomaar dingen terwijl jullie niets weten over de omstandigheden. Leer je zelf te beheersen en niet altijd zomaar iets te roepen we zijn toch geen kinderen!!!!


  Maak melding

 6. Het zijn weer de slimste ken rechercheurs die het zoals altijd beter weten door alleen het artikel te lezen ze kunnen wéér niet wachten tot het politie onderzoekt is afgerond zes reactie,s zes verschillende conclusies en het gerecht komt met één conclusie
  gemodereerd

 7. Misschien schrok ze van een grietjebie waardoor ze liters water binnen kreeg en verdronk!!!
  Misschien gedood door een watramama!!!
  Misschien zit het bad vol Corona!!
  Speculaties, speculaties!! De beste rechercheurs(stuurlui) staan aan wal.


  Maak melding

 8. @@@Kodja
  Ik heb nog hersens en kan nog goed beredeneren. Maar die van jouw is helemaal verrot………….
  Dit forum is niet voor onderzoeken bestemd, maar je mening en vrije gedachten neerpennen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.