Autobus kwam op rijhelft personenauto en veroorzaakte dodelijk ongeluk

1
Er werden drie ambulances ingeschakeld.

Het verkeersongeval op zondagmiddag 9 augustus aan de de Helena Christinaweg, waarbij de 33-jarige Loraine Sandel het leven liet, gebeurde nadat een tegemoetkomende autobus terecht kwam op de rijhelft van de personenauto waarin het slachtoffer als mede inzittende zat. Dat heeft het Korps Politie Suriname bekend gemaakt.

Uit het voorlopige politie onderzoek is naar voren gekomen dat de autobusbestuurder over de Helena Christinaweg  reed komende vanuit de richting van de Magentakanaalweg. De personenauto reed ook over de Helena Christinaweg komende vanuit de tegenovergestelde richting.

Bij het beschrijven van een bocht in de weg kwam de autobusbestuurder op de rijhelft van de personenauto terecht met als gevolg de aanrijding. De personenauto werd bestuurd door een vrouwelijk familielid van het dodelijke slachtoffer.

Loraine Sandel zat volgens de Surinaamse politie op de achterbank in de auto. Beide bestuurders zijn in het bezit van een geldig rijbewijs. De voertuigen zijn in het belang van het onderzoek door de politie in beslag genomen.

1 REACTIE

  1. Ik was er niet ter plaatse, maar ik vermoed dat de bestuurder van de bus met een hoge snelheid heeft gereden. Vermoedelijk is deze bus gaan slippen (voorwiel aandrijving ) dan wordt het moeilijk bestuurbaar. Na wang herie sari tori, té wan sma lassi ing libie nanga wan aanrijding.

    sari tori

    Jacko
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.