Politie zoekt 25-jarige man vanwege verduistering en oplichting

13
Politie zoekt 25-jarige man vanwege verduistering en oplichting
Foto: Korps Politie Suriname

De procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de verdachte Ritish Vishan Farika. Geboren op 14 juli 1995 te Paramaribo ,laatst gewoond hebbende aan de Sakamonistraat nummer 24 te Paramaribo.

De 25-jarige Farika voornoemd wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan verduistering; oplichting zoals omschreven in het Surinaams Wetboek van strafrecht. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met het Ressort Jarikaba op de telefoonnummers 0328733; 08603134, het Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

13 REACTIES

 1. Natuurlijk moet hij worden opgepakt jan hij is toch een oplichter?Letop bij de corruptie gevallen vsn de ndp bij bijna allemaal zijn er hindustanen betrokken dat is gewoon een feit


  Maak melding

 2. @ praserie

  Etnischciteit maakt geen flikker uit, bega je een strafbare feit dan die je gestraft te worden !
  En wat heeft de NDP hiermee te maken ?????Ik ben geen NDP’ er maar dit lijkt me geen goed idee, om de NDP erbij te noemen. Deze pleuris jongeling oppakken en in het nor gooien, tussen de hitsige broeders daar op SB.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Out of topic.
  Politie ontmanteld grootste cocaïnelab ooit in Nederland. De omzet bedraagt tussen de 4,5 en 6 miljoen euro PER DAG!!! Dus oplichters, boeven en bandieten zijn overal .
  gemodereerd

 4. @daga enterprise. Nu is het wel een idee om via deze regering de achterstallige betalingen aan te kaarten en met terugwerkende kracht te kunnen vorderen, vooral als het gaat om grote bedragen, die vervallen zomaar niet…


  Maak melding

 5. @Hongkong Free. Inderdaad, zodra het wat rustiger is met de corona virus zal ik een bezoekje brengen aan Suriname. Ik zal het tot aan de bodem laten uitzoeken wie de oplichters zijn geweest. Mijn ex zwager Ronnie Brunswijk was ook op de hoogte. Dus word vervolgd brada. Thanks


  Maak melding

 6. Misdaad kan en mag nooit beloond worden. Echter………..deze meneer wordt verdacht van en er is een opsporingsbevel.
  (ex) Politici en een aantal ambtenaren hebben zoals bewezen is, gefraudeerd en dat op exorbitant grote schaal. Tegen velen van hen blijft elke maatregel uit. Dát hier in ons klein Suriname, waar elk voorbeeld telt!? Hoe moeten wij dit alles nog serieus nemen?
  Zelf ik ben geneigd te denken: “jongeman, ik hoop dat ze je nooit oppakken” maar dat is het begin van een vervagend moraal. Dus nee, ik mag zo niet denken en hopen.

  En voor de zoveelste keer, is er een verschil in toelaatbaarheid van misdaad, naarmate het de ene of de andere bevolkingsgroep betreft? Of is veroordeling afhankelijk van je politieke kleur, of de tijd van het jaar, of de wijk waar je in woont? of de school welke je ouders al dan niet bezocht hebben? of het land waar je woonachtig bent?
  Tell me, because I don’t know and I’m willing to learn. Willing to understand the new Surinam population.


  Maak melding

 7. Er is geen plaats voor oplichters, dieven en criminelen in het algemeen PUNT!
  Dat geld ook voor alle paarse criminelen, en hun vriendjes die het land hebben leeggeroofd.
  Chan moet gaan investeren in een heel grote gevangenis met dikke kogelvrije glazen muren, zodat we iedere dag naar ze kunnen kijken ,wetende dat ze er niet uit kunnen ontsnappen.😂🤣 misschien ook nog baby-roze lange jurken voor de mannen, en donkerbruine broeken met grote bruine t-shirts voor de dames, en allemaal met 2t slippers.😂🤣voelen ze zich dubbel gepakt, precies hoe ze hun eigen volk ook gepakt hebben.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.