1 dode en 5 gewonden bij zware aanrijding in Suriname

5
1 dode en 4 gewonden bij zware aanrijding in Suriname

Bij een zware aanrijding in Suriname is vanmiddag 1 dode gevallen. Bij het verkeersongeval raakten ook 5 mensen gewond. Het ongeval vond rond 15.45 plaats in een scherpe bocht van de Helena Christinaweg ter hoogte van de Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM).

Het gaat om een aanrijding tussen twee voertuigen. Het is nu nog niet helemaal duidelijk wat er zich heeft afgespeeld. De ambulances zijn ter plekke (foto) en de politie is bezig met het onderzoek.

De weg is vanwege het onderzoek afgesloten ter hoogte van de SWM.

UPDATE: volgens het Korps Politie Suriname is de overleden persoon een vrouw. Een filmpje van de situatie ter plekke:

https://www.instagram.com/p/CDrlQ7Rlz3u/?igshid=1drxxslbhrq8m

5 REACTIES

 1. Ìk vraag me zelf af waarom de randdebielen zo hard rijden in Su,ga eerder van huis en rijdt met een normale snelheid. Geniet van onze mooie natuur man, liever een 1/2 uur te laat dan 10 minuten eerder in je graf liggen !!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  1 dode en 5 gewonden bij zware aanrijding in Suriname.

  @J.Zwartmans (Jacko)
  Fawaka mang?
  Lang geen reactie van jou gelezen.

  Echt SARI TORI.
  Veel kracht en sterkte toegewenst aan de nabestaanden van het slachtoffer.

  Mevrouw R.I.P


  Maak melding

 3. @ Fer.E

  Ik ben er mang: was een tijdje niet in beeld reageerde wel, maar werd door de redactie geblokkeerd. Omdat ik ik te heftig op bepaalde artikel heb gereageerd,vandaar. Gelukkig ben ik weer in beeld, je kent me wel heb een grote muil met een klein hartje! Maar goed, zal blijven reageren zoals ik gewend ben zonder iemand te kwetsen natuurlijk !

  @ directeur zonder bedrijf

  Daar heb je gelijk in,maar ik zie het anders dan jou bewering, als een Surie in zijn auto stapt dan denkt hij / zij dat ie Max Verstappen is. En de wegen in Su zijn er niet geschikt om te racen, en de meeste automobilisten in Su, hebben altijd een slok op tijdens het rijden. Ze moeten in Su harder optreden tegen deze soort verkeers criminelen, weg met de vriendjes politiek gedoe, gewoon rijbewijs als ze dat hebben, invorderen. En nooit meer achter de stuur laten kruipen doen ze dat, dan voor jaren op S.B. opbergen.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. J.Zwartmans
  als een Surie in zijn auto stapt dan denkt hij / zij dat ie Max Verstappen is.

  J.Zwartmans
  Maar het word pas gevaarlijk als er een paar grote billen dames met grote borsten zichtbaar lopen langs de straat met van die strakke korte kleding waarbij je de string niet eens kunt waarnemen want a string is zodanig klein en strak dat je alleen maar die grote bil kunt zien wiebelen😎😎.
  Ai en dan pas word het gevaarlijk want a kafowroe e steiger en dan wil de been wat meer naar beneden en de ogen niet gericht op het verkeer


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.