Twee medewerkers Melkcentrale Paramaribo positief getest op COVID-19

5
Twee medewerkers Melkcentrale Paramaribo positief getest op COVID-19
Ontsmetting bij de Melkcentrale Paramaribo - foto (c) MCP

Twee marketing & sales medewerkers van de Melkcentrale Paramaribo N.V. (MCP) zijn positief getest op COVID-19.

“Bij de Melkcentrale Paramaribo N.V. is de veiligheid van haar klanten en medewerkers prioriteit vandaar dat wij ons houden aan strikte kwaliteitscontroles en hygiënische procedures. De MCP is gelijk overgegaan tot grondige ontsmetting van de locaties”, meldt het bedrijf.

Om de continuïteit van de bedrijfsprocessen te garanderen en zeker te zijn van de veiligheid van alle medewerkers en consumenten zullen de reeds gehanteerde COVID-19 maatregelen waar nodig worden aangescherpt. “Wij stellen alles in het werk om de Surinaamse samenleving te blijven voorzien van de essentiële producten zoals melk en melkproducten”.

Met uitzondering van de verkoop winkel aan de Van Idsingastraat is de MCP op maandag 10 augustus normaal open. De drive-thru is open van 07.00 tot 17.00u.

5 REACTIES

 1. Beste mensen…, of het werk gedaan wordt door vice president Brunswijk.., is niet van belang.., als het maar gebeurt. .De epidemie van Covid-19 is even wat anders. Wetenschappers staan voor onnoemelijke raadsels … Covid-19 bestrijden is nergens op aarde aan partij-politiek gebonden… Het RIVM in Nederland heeft heel wat kennis over Covid-19 opgebouwd…, kennis die zij ook wel graag delen met Suriname.. Kennis overdracht over Covid-19 is belangrijk… Een samenwerking met Guyana en Frans-Guyana zal misschien al gaande zijn.. Het kan geïntensiveerd worden … Covid-19 raast als een stier door de porcelijnen economieën van Zuid-Amerika, Azië en Afrika…Ook de stabiele economieën van Europa lijden eronder… Eventjes wat verduidelijking, gaat om opmerkingen hier op waterkant …, waarom zou men van mening zijn dat een samenwerking met Cuba, een linkse oriëntatie is… Let op… Cuba geeft hulp en vraagt Amerikaanse dollars voor.. De Cubaanse overheid rekent in Amerikaanse dollars… De Chinezen zijn dollar gek.. Rusland verkoopt gas en vraagt Amerikaanse dollars… Ook de Cubanen in Suriname hebben zichzelf op de Surinaamse maatschappelijke ladder. omhoog geplaatst… Cubanen antwoorden ook al graag met,, je weet niet wie ik ben…,,.. En nog wat., gaande weg wordt het voor alle Surinamers duidelijk dat er hele gevaarlijke weggebruikers in Suriname zijn.. Suriname is een land met niet alleen veel auto-blik schade maar ook veel menselijke leed..Vorig jaar overleed een van Suriname ’s beste voetballer aan een auto-ongeluk… Daar mag dus wat discipline op de weg gelegd worden.. Mensen nogmaals.., sterkte ook daar in Suriname en vergeet je mondkapje niet….


  Maak melding

 2. Ai baja, het gaat allemaal de verkeerde kant op! De boel raakt besmet daar, welke idioot gaat een goed draaiende machine vervangen ten koste van het volk! Gevaarlijkste virus is nu de Surinamer zelf geworden, i.p.v. met elkaar samen te werken, viert rancune nu hoogtij! Ik hoop dat de president de juiste beslissingen gaat nemen en iedereen tot rust maant en samen gaat optreden in belang van land en volk!


  Maak melding

 3. Ik zou bijna zeggen dat ik klaar ben met Covid19.
  Maar ik realiseer mij, ook al ben ik klaar met de Covid19, maar de Covid is niet klaar met mij.
  Helaas, is geen enkel leider op de wereld die kant en klare antwoord voor heeft.
  Wetenschappers, weten dat er “vrijheid” geofferd moet worden om je eigen en andermans gezondheid.
  Ik wil dat en “U” ?


  Maak melding

 4. @WaldoL Je bent gewoon een azijnpisser een splijtzwam een zwartkijker kijk hoe het in `1 van de rijkste landen van Europa staat met de coronabesmettingen daarop moet je kritiek durven leveren. Als echt zo begaan was met Suriname en de Surinamers dan zat je nu daar want vanachter je oude oc en je nokia hebben Suriname en de Surinamers niets aan je warrige gedachtengan. Ja bent master Broejador . Een paglia in Holland.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.